❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LesApicultores

LesApicultores

Sant Quirze Safaja

El projecte d'apicultura natural i regenerativa es du a terme en un context de repoblament rural als Cingles de Bertí (Moianès). Tracto les abelles amb amor, els hi deixo les reserves necessàries pel seu benestar i els hi dono la pau que necessiten. Qui pot ser millor apicultora que una abella? Limito la cabana apícola dels meus apiaris per no generar una competència amb els pol·linitzadors autòctons. El projecte es desenvolupa en una masia catalana en estat de rehabilitació, sent l'autogestió un dels meus principis. Faig tallers i xarrades de divulgació apícola, rescat d'eixams, apadrinament d'eixams d'abelles, visites als apiaris i comercialitzo els productes del rusc.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies