❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Reial Monestir de Pedralbes

Reial Monestir de Pedralbes

Barcelona

Fundat l'any 1326, conté nombroses obres d’art, objectes litúrgics i mobiliari que la comunitat ha anat aplegant al llarg dels segles, i que permet conèixer la seva vida diària i el paper del monacat femení. Situat a la part alta del pla de Barcelona, en un dels vessants d’un muntanyol conegut amb el nom de Sant Pere Màrtir, el Monestir de Pedralbes, joia del gòtic català, va ser construït gairebé tot en 13 mesos i ha patit poques modificacions: això li dóna una unitat d’estil difícil de trobar en altres edificis similars. Les monges clarisses hi van fer vida fins l’obertura del monestir al públic, l’any 1983. Actualment, la comunitat viu en un edifici contigu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies