❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Primer llibre de tuitpoemes en català"

Et presentem el primer llibre de tuitpoemes en català! Fins on sabem, també és el primer del món. Poesia format Twitter? En menys de 140 caracters? I per què no? Mira els Haikus, que bonics!

Cristina Company Fontané

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
45
Aportaciones
1.310€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Reserva el teu exemplar d'aquest llibre tan singular, i ajuda'ns a cobrir les despeses de producció i promoció.

El dia 16 de desembre de 2014, a les 19h, presentarem el primer llibre de tuitpoemes en català, que fins on sabem també és el primer del món, titulat "Tuitpoemes i altres tuiteries". El llibre compta amb pròleg de la prestigiosa escriptora Coia Valls, autora de llibres d'èxit com ara "La Cuinera".

La presentació serà en un acte oficial d' Òmnium Cultural a la Seu de Districte de l'Eixample, a Barcelona, en el marc de la Nit de Santa Llúcia - Festa de les Lletres Catalanes. Hi estàs convidat!!!

Els autors

Cristina Company, ha publicat poemes acròstics a la Fundació Brossa.

Escriu poesia i parla de literatura a “Senzillamentescriure.blogspot.com”, un blog amb gran èxit d’entrades. També col·labora en el poema que tanca els posts d’un altre blog de gran popularitat: “Elracodeldetall.blogspot.com”. És tuitaire activa, i regularment publica a Twitter poemes curts i acròstics.

Pere Pèries és compositor de cançons, teatre musical i bandes sonores per a films i documentals. Gracienc de mena, viu a Sant Carles de la Ràpita. Ve de treballar gairebé set anys a Madrid en l'adaptació i traducció de continguts audiovisuals i publicacions de l'anglès al català, gallec i euskera. Ara, retornat a Catalunya, endega un projecte musical que el porta a fer presentacions de la seva música en actuacions a diferents indrets dels Països Catalans, festivals i aparicions en ràdios i revistes, nacionals i internacionals.

El seu website oficial t'explica tot el que està fent i ha fet. És tuitaire actiu, i sovint utilitza el seu perfil de Twitter per piular poesia curta.

Sobre el llibre

La publicació és a càrrec de Ganzell edicions, una jove editorial sense ànim de lucre nascuda al Camp de Tarragona especialitzada en projectes de petit format. Vinculada al món de l’associacionisme té en marxa la coneguda col·lecció de textos d’història local Quaderns de la Pixerota.

En Pere i la Cristina són persones amb moltes inquietuds culturals i com tuitaires, escriuen poemes curts a la xarxa sempre en català. Curts vol dir amb un màxim de 140 caracters. Van començar a publicar-los el dia de Sant Jordi d’enguany i des d’aleshores no han deixat de fer-ho.

A banda d'un contingut fresc carregat de sensacions, cal destacar que el factor essencial d'aquesta proposta és l'originalitat, ja que vesteix la poesia amb la modernitat de Twitter, la xarxa social de l'ocellet blau. En certa manera, es tracta del naixement d'un microgènere literari que podria donar una mica d'aire fresc a un altre gènere que sol quedar fora dels grans focus: la poesia.

Com que molts usuaris de Twitter escriviu tuitpoemes, aquest projecte planteja trencar el gel i portar a les mans de cadascun dels lectors el que tant d'èxit té a la xarxa.

L’Editorial Ganzell de seguida va veure la novetat en la publicació d’aquests petits poemes, ja que no es coneix que s'hagi editat un altre llibre d’aquest tipus de poemes, i menys en català.

A què destinarem les vostres aportacions

El diners que s'obtindrien mitjançant Verkami s'utilitzaran per a l’edició i promoció del llibre de tuitpoemes.

El pressupost que tenim és d’uns 1.100 euros per a una primera edició de 250 llibres, inclosa maquetació, correcció i ISBN. Per tant, caldria obtenir un finançament de 950 euros, la resta ho cobrirem dels nostres fons. Aquestes són les úniques fonts de finançament amb que comptem.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran lliurades des del moment en que es tanqui el període del Verkami i s'hagi aconseguit l'objectiu fixat, fins el dia de Sant Jordi 2015.

Calendari previst

El calendari que ens hem proposat seria tenir el llibre per presentar-lo abans de la campanya de Nadal i promocionar-lo fins a Sant Jordi, com a fi de campanya.

+ Info

Pere Pèries
http://www.pperies.com/
@pere_peries
facebook.com/pere.peries

Cristina Company
senzillamentescriure.blogspot.com.es/
facebook.com/cristina.company.5
@Cristinabcn28

Ganzell
facebook.com/ganzellcat
@Ganzellcat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies