❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Música d'Amor i Silenci

Consisteix en la gravació de l'enregistrament d'un cd àudio del poemari "Amor i Silenci", basat en els poemes del poeta Marc Freixas. El músic Albert Gàmez posa veu i piano a alguns dels poemes del llibre. És un cd amb 10 poemes de Marc Freixas musicats per Albert Gàmez.

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
1.640€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

I perquè això de "Música d'Amor i Silenci"?

La resposta es diu "Recital d'Amor i Silenci".

Vegeu i llegiu la descripció del recital, i és amb tot això que entendreu el perquè de fer-ne el cd amb música:

Marc Freixas és un poeta de carrer. Albert Gàmez és una veu amb piano.

La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una dimensió màgica, és quan tot es diu amb aquella necessitat de fer saber que si volem podem esdevenir puresa poètica, puresa vital i realitat del nostre temps. Perquè tot es pot fer acompanyar de piano: per moments només amb una veu de carrer, puntualment el poema es fa cançó i la veu es converteix en piano.

Tot això i alguna cosa més ho trobareu al Recital d’Amor i Silenci, un recital basat en bona part en el poemari “Amor i Silenci” de Marc Freixas, on també s’hi pot deixar caure algun poema inèdit, es comenta alguna referència poètica obligada i es fan algunes cançons que són els poemes del llibre musicats per l’Albert Gàmez amb el seu piano.

Intimitat i bellesa es barregen de crítica i reivindicació en un recital que vol ser un batec constant ple de vida i llibertat per tots aquells que desitgin gaudir-lo i escoltar-lo. Perquè creiem que la sensibilitat i la tendresa també es poden alimentar de paraules clares i contundents a la vegada.

Ja ho veieu, és per tot això que ens ve molt de gust de fer-vos vibrar amb la màgia de les paraules, de convertir les paraules en versos, de fer dels versos poemes i acabar finalment en cançó, en música, en tot allò que fa volar els vostres cossos fins a fer-vos sentir plenament les emocions amb unes quantes melodies. Desitgem amb tota la nostra ànima, que aquestes melodies, us facin el camí vital dels dies més amable i tendre, us esperonin a continuar el trajecte sense defallir, buscant la felicitat en la bellesa, buscant i trobant el moment de calma necessària per tal de poder gaudir infinitament de la Música d'Amor i Silenci.

Si ens ajudeu a fer possible l'enregistrament del cd, nosaltres n'estarem del tot encantats. Sou l'autèntica força d'aquest projecte, i heu de saber que si arribem a l'objectiu que ens hem marcat, serà llavors que podrem gravar les cançons als Estudis Aviram de Manresa, on ja hi hem tingut una agradable experiència, la de fer possible el primer poema musicat "Seria just i necessari".

A qué destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions ens ajuden no només en la gravació del cd, ja que també, gràcies a tots vosaltres, podrem fer front a les despeses que genera el videoclip que hem pogut realitzar, i també a tots els detalls haguts i per haver en tot el què representa un projecte d'aquestes característiques.

Per cert, aquesta foto és de la samarreta d'Amor i Silenci:

El projecte consisteix en la gravació de l'enregistrament d'un cd àudio del poemari AMOR I SILENCI, basat en els poemes musicats del llibre del poeta Marc Freixas; on el músic Albert Gàmez posa veu i piano a alguns dels poemes del llibre. És un cd amb 10 poemes de Marc Freixas musicats per la veu i el piano del músic Albert Gàmez.

Podeu seguir el projecte a través del facebook en aquest enllaç:

Facebook de Marc Freixas i Albert Gàmez

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marc Freixas & Albert Gàmez

    Marc Freixas & Albert Gàmez
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Mari Carme!! no pateixis!!! mira, si vols col·laborar, ho has de fer a través de la targeta. En primer lloc, tries el tipus d'aportació amb la recompensa corresponent que vols fer, després et demanarà que posis el número de la teva targeta, i diria que com totes les targetes, el número és a la part del davant, llavors has de posar els setze números que hi trobis, després et demana la caducitat, que també, en principi, la trobaràs a la part del davant, i finalment has de posar per últim tres números que es troben al darrera de la targeta, sobretot només has de posar aquells tres últims números i no pas tots els que puguis trobar, eh!---i crec que amb això, si et fa il·lusió col·laborar en el projecte, doncs no hauries de tenir cap problema----espero haver-te respost bé als dubtes que tenies, però, en tot cas, repeteixo, no t'hi capfiquis si no t'en surts!---una forta abraçada Mari Carme!! ---i moltes gràcies per seguir-nos!!!

  • ma carme

    ma carme

    más de 9 años

    D'acord!! Ho acabo de llegir...i em sembla molt be. Pero encara no se com col.laborar(soc jo que em costa entendre..)per fer-ho on haig de donar el num.de conte??

    Moltes gracies per endavant i sobretot per la paciència...

  • Marc Freixas & Albert Gàmez

    Marc Freixas & Albert Gàmez
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Mari Carme!! Si, no pateixis, més endavant tindrem aquestes samarretes, però ara ho hem fet amb la de 40 euros perquè vam pernsar que seria una bona recompensa oferir el cd, el llibre, la samarreta i posar el teu nom als crèdits del cd...---si més no, ara per ara, és en aquesta recompensa on hi ha la possibilitat cent per cent segura de tenir la samarreta---Has de saber, que en el cas que vulguis col·laborar, doncs que no se't cobra res fins el dia que finalitza el nostre Verkami, que és el sis de desembre, i seria llavors que només en cas d'aconseguir-ho es faria el càrrec al teu compte. Per tant, això vol dir que quan s'acabi el nostre verkami si hem aconseguit l'objectiu, seria llavors que es faria efectiu el cobrament-----------espero haver-me explicat bé----------una forta abraçada Mari Carme!!!

  • Mari Carme Orrit Pires

    Mari Carme Orrit Pires

    más de 9 años

    Els que la seva aportació sigui menys de 40€. Tindrem la oportunitat de comprar mès endavant les camisetes ? Os vaig veure en directe al Voilà,tinc el llibre signat i vaig preguntar-vvos si no venieu samarretes i cd,de la samarreta estic enamorad

#04 / Ja tenim tot el disc gravat!

Hola mecenes!

Us volem fer saber que ja tenim "Música d'Amor i Silenci" del tot gravat.

Ara només queda la part de mescla i masterització, i això vol dir que durant el mes de gener de 2015 és molt probable que totes les recompenses que inclouen el disc, ja el pugueu gaudir a casa vostra.

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Tot això no hagués estat possible sense vosaltres, des del primer fins a l´últim, sense excepció, i ho sabeu!

Ens hagués agradat molt enviar-vos les recompenses durant aquestes festes de nadal, però sabem que tot treball implica una dedicació plena per tal de fer que el resultat final sigui acceptable, tant de les recompenses que inclouen les postals, com la de les samarretes, com la segona edició del poemari, i també, com no podria ser d'una altra manera, el disc compacte "Música d'Amor i Silenci".

leer más

#03 / Música d'Amor i Silenci : entre tots ho hem fet possible!

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració imprescindible!

Moltíssimes gràcies a tots els mecenes!

Estem més enllà dels núvols!

Fora del cel i prop de les estrelles!

Ho hem aconseguit!

Hem arribat a la meravellosa xifra de 1640 euros.

En breu us demanarem les vostres dades per tal de tenir-ho tot lligat quan us fem arribar les vostres recompenses. No patiu, les recompenses són vostres!

De moment, el què hem de fer, és deixar passar uns quants dies per assaborir aquesta victòria col·lectiva, i després, nosaltres, ens posarem a treballar de valent per gravar als Estudis Aviram de Manresa els poemes musicats.

Ho hem fet entre tots!

Ho hem fet amb crowdfunding!

Ho hem fet amb Verkami!

#02 / 15 dies per fer-ho!

Estem molt contents amb la vostra col·laboració per fer possible "Música d'Amor i Silenci".

Sapigueu que si el dia sis de desembre (que és l'últim dia de Verkami) hem aconseguit arribar a la quantitat de 1500 euros, ens posarem en contacte de seguida amb tots vosaltres per tal de saber les vostres dades personals i les vostres adreces de correu postal, i així us podrem fer l'enviament corresponent de la vostra recompensa.

Penseu que la nostra intenció és gravar el cd "Música d'Amor i Silenci" el més aviat possible a partir del moment que sapiguem que ja tenim l'objectiu aconseguit. El més probable, en tot cas, és que pels volts de Nadal i Reis, les vostres recompenses siguin totes a les vostres cases! ----nosaltres posarem tota la carn a la graella perquè així sigui!!!-----

Mentrestant, si voleu i us ve de gust, animeu als vostres familiars i amics que encara… leer más

#01 / Música d'Amor i Silenci --queden 34 dies!!!!--

Hola a tots!! en primer lloc, us volem donar les gràcies per les vostres aportacions, i heu de saber que si aconseguim l'objectiu en els quaranta dies de temps marcat, rebreu les vostres recompenses tant aviat com ens sigui possible. Penseu que necessitem un temps per fer els enviaments a les vostres cases, que volem fer-ho bé i no volem deixar-nos cap detall per tal de satisfer les vostres recompenses al peu de la lletra. Això vol dir que és probable que les rebeu en plena època de nadal o a principis del mes de gener. Tot això comptant de que les coses vagin bé tal i com vosaltres i nosaltres volem.
És per això que us animem a difondre aquest projecte a les vostres amistats més properes i als amics i coneguts que creieu vosaltres que ens podrien donar un cop de mà. Si ho feu, nosaltres estarem molt contents i orgullosos de saber-nos vius en… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies