❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Perspectives 2

Pers­pec­tives és una publi­cació anual de pen­sament i anàlisi crítica editada per Espai­Fà­brica.

Espai Fàbrica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
242
Aportaciones
5.250€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és Perspectives?

Perspectives és una publicació anual editada per EspaiFàbrica. Una eina per a l’anàlisi crític, la reflexió, i la identificació dels reptes als que els moviments socials i polítics caldrà que donin resposta.

L’octubre del 2013, i gràcies a l’esforç de cadascuna de les tres-centes persones que apostaren per a que PERSPECTIVES fos una eina útil per a generar debat a les assemblees i organitzacions es publicaren les reflexions de més de 15 autores i autores.

Perspectives 2014

Per al Perspectives|2014 es planteja la vigència d’alguns àmbits de lluita tractats a l’edició anterior (sanitat, educació, feminisme, treball, alliberament nacional) però també se n’incorporen d’altres com l’endeutament, el paper de la cultura, l’auge de l’extremadreta, l’explotació del territori, el municipalisme o les xarxes de suport mutu.

Autores 2014

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions econòmiques ens permetran costejar la producció del llibre, inclosa la correcció, maquetació, impressió seguint els principis de l'ecoedició, així com l'enviament. La repro­ducció dels articles en el llibre es farà, com en la primera edició, sota Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada o cc-by-nc-sa.

Sobre les recompenses

Penseu que participant en el projecte a Verkami, no només esteu fent realitat el Perspectives, sinó que a més l'esteu adquirint amb un descompte que va dels 3 als 100 euros en funció del nombre d'exemplars que us quedeu!

Calendari previst

En aquests moments, les autores i autors ja han lliurat els articles i es troben en fase d’edició després de la correcció. Per tant, en 15 dies entrarem a maquetar i dissenyar i esperem poder realitzar la presentació i els enviaments a partir de finals d’octubre de 2014, poc després d’acabar el Verkami.

+ Info

Web
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • carles muntaner

    carles muntaner

    más de 9 años

    Per molts anys!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies