Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Perspectives 2

Pers­pec­tives és una publi­cació anual de pen­sament i anàlisi crítica editada per Espai­Fà­brica.

Espai Fàbrica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
242
Mecenas
5.250€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Què és Perspectives?

Perspectives és una publicació anual editada per EspaiFàbrica. Una eina per a l’anàlisi crític, la reflexió, i la identificació dels reptes als que els moviments socials i polítics caldrà que donin resposta.

L’octubre del 2013, i gràcies a l’esforç de cadascuna de les tres-centes persones que apostaren per a que PERSPECTIVES fos una eina útil per a generar debat a les assemblees i organitzacions es publicaren les reflexions de més de 15 autores i autores.

Perspectives 2014

Per al Perspectives|2014 es planteja la vigència d’alguns àmbits de lluita tractats a l’edició anterior (sanitat, educació, feminisme, treball, alliberament nacional) però també se n’incorporen d’altres com l’endeutament, el paper de la cultura, l’auge de l’extremadreta, l’explotació del territori, el municipalisme o les xarxes de suport mutu.

Autores 2014

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions econòmiques ens permetran costejar la producció del llibre, inclosa la correcció, maquetació, impressió seguint els principis de l'ecoedició, així com l'enviament. La repro­ducció dels articles en el llibre es farà, com en la primera edició, sota Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada o cc-by-nc-sa.

Sobre les recompenses

Penseu que participant en el projecte a Verkami, no només esteu fent realitat el Perspectives, sinó que a més l'esteu adquirint amb un descompte que va dels 3 als 100 euros en funció del nombre d'exemplars que us quedeu!

Calendari previst

En aquests moments, les autores i autors ja han lliurat els articles i es troben en fase d’edició després de la correcció. Per tant, en 15 dies entrarem a maquetar i dissenyar i esperem poder realitzar la presentació i els enviaments a partir de finals d’octubre de 2014, poc després d’acabar el Verkami.

+ Info

Web
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

12€
115 mecenas

Perspectives#2
+ Menció als crèdits

20€
38 mecenas

Perspectives#2
+ Bo d'ajut
+ Menció als crèdits

22€
50 mecenas

2 llibres de Perspectives#2
+ Menció crèdits

55€
21 mecenas

5 llibres de Perspectives#2
+ Perspectives#1
+ Menció crèdits

65€
4 mecenas

5 llibres de Perspectives#2
+ Bo d'ajut
+Menció crèdit

125€
3 mecenas

10 llibres de Perspectives#2
+ 2 llibres de Perspectives#1
+ Menció crèdits

20€
11 mecenas (agotada)

Perspectives#2
+ 1 bossa
+ Perspectives#1
+ Menció als crèdits
Pels més ràpids!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.