❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Kuklos Black

"Kuklos Black" serà un curtmetratge contemporani sobre la dualitat humana, el racisme i la hipocresia dels nostres dies.

Alex Izman

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
47
Aportacions
3.505€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Sinopsi

KUKLOS BLACK és un curtmetratge que parla sobre la dualitat del seu protagonista, Tafari . Els deu primers anys de vida els va passar a la seva terra natal, Sierra Leone, envoltat no solament de pobresa extrema, sinó també de violència i mort, en el conflicte de guerrilles.

Els següents deu anys ha viscut sota la protecció d'una família adoptiva a Barcelona. Primer i tercer món oposats.

Als vint anys Tafari es troba en una espècie de llimbs moral, un "segon món" on la línia entre el bé i el mal està una mica més que difuminada. Això quedarà representat a través del petit grup violent anti-racista que lidera, en contrast amb la relació amb els seus pares, els quals el consideren un jove exemplar i bondadós, ja que desconeixen per complet les seves activitats.

Declaració d'intencions

Kuklos significa “cercle“ en grec i és la paraula d’origen que els fundadors de Ku Klux Klan van utilitzar per a la seva organització que, irònicament, va ser concebuda com un club social on els joves podien trobar diversió i entreteniment.

Nosaltres presentem un Ku Klux Klan contemporani… i invertit (negres contra blancs) com a pretext per retratar com i per què pot néixer la violència en la nostra societat.

Qui som

L'equip de Kuklos Black està format, entre equip tècnic i artístic, per unes cinquanta persones aproximadament. Som un grup amb estudis i experiència, cadascú en la seva disciplina. Creiem fermament, sempre intentant ser el màxim de realistes possible, que tenim alguna cosa a oferir. Busquem convertir el nostre nom, tant individualment com en conjunt, en una marca garantia de qualitat, que ens permeti en un futur poder viure del nostre somni, que és fer cinema i expressar-nos artísticament. Aquesta paraula, art, té per a nosaltres un significat profund que marca els nostres passos. És una necessitat. I si fins al Renaixement no es diferenciava entre art i artesà, nosaltres ens devem haver quedat en el passat, perquè intentem polir fins el més mínim detall, com ho faria, per exemple, un terrissaire cuidant cada petita comissura o bombolla de la seva obra. Volem ser capaços de justificar tots els elements del curtmetratge, des de la llum fins a l’atrezzo, passant per vestuari, guió, direcció, so, etc. Prova d'això, per exemple, és que per preparar els 26 minuts que durarà el curtmetratge, estarem un any treballant. Un any, o el que calgui, i sense cobrar. Per amor a l'art precisament.


En què invertirem les vostres aportacions

Tots els diners recaptats s’invertiran, i no per obvi volem deixar de dir-ho, en despeses del curtmetratge. No hi haurà sous. El gruix del pressupost es destinarà al material. A major recaptació, millor càmera, millors focus, millor travelling, millor so. Es posarà especial atenció a tot el que estigui vinculat amb l'art i el vestuari. Estem acostumats a treballar amb un pressupost baix, procurant aconseguir material a través de préstecs o utilitzant coses de gent de l'equip i coneguts. Intentem també, com a norma general, picar a totes les portes. No obstant això, ara sentim la necessitat de donar un salt qualitatiu, i és per això que acudim a vosaltres a través del Verkami.

Sobre les recompenses

El sistema de recompenses ens el plantegem com un estímul. No creiem que sigui el principal vehicle per aconseguir el finançament. Seria pretensiós per la nostra banda afirmar que un pòster firmat, un DVD del curt o aparèixer com a extra serà el més atractiu de formar part del projecte. Ens agradaria creure que el gran al•licient és apostar per una llavor, sense saber amb certesa si algun dia es convertirà en la flor que tots esperem que sigui Kuklos Black una vegada estigui acabat.

Les empreses interessades a col•laborar en el projecte poden associar la seva marca amb activitats culturals sense ànim de lucre i crítica social, així com als joves emprenedors. El logotip de la seva empresa apareixerà en els crèdits i en altres elements comunicatius que formen part de la campanya de promoció i distribució.

Calendari previst

La idea és respectar, en la mesura del possible, el següent calendari:

Finals de març: Equip tècnic i càsting tancats. Localitzacions tancades i inici del treball sobre el terreny.

Mitjans d'abril: Guió tècnic juntament amb l’storyboard acabats.

Mitjans de maig: Assaigs finals i tots els departaments preparats per al rodatge.

Juny: Rodatge (14 dies).

Juliol: Postproducció.

Agost: Lliurament de les recompenses i difusió per festivals.

+ Info

Podeu seguir l'actualitat del projecte a través del web www.kuklosblack.com , així com saber més sobre la història i l'equip.

A més, si teniu qualsevol dubte, serà un plaer per a mi, com a co-guionista i director de Kuklos Black, explicar en persona, prenent un cafè o per Skype a la direcció Alexizmanfilm, tot el que sigui necessari.

Segueix-nos a facebook! facebook.com/kuklosblack

Gràcies pel vostre suport.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / Kuklos Black supera la barrera de los 1.000€!!

Superados los primeros 1.000€!! Gracias a todos/as!

Hemos decidido añadir una nueva recompensa para que siga este buen ritmo: Si llegamos al objetivo, entre todos los que hagáis o hayáis hecho una aportación sortearemos esta camiseta del F.C Barcelona firmada por la plantilla del primer equipo de la temporada pasada 2014-2015. Neymar, Messi, Xavi, Iniesta, busquets y muchas más!

Fue un regalo de cumpleaños pero nunca ha sido vestida y conserva la etiqueta, así que está nueva. Lo que haga falta para que Kuklos Black sea posible!!

Estad atentas y atentos porqué habrá más sorpresas, gracias!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies