❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Tornada

La Tornada, una revista digital que vol ser un espai de descobertes, un espai de recomanacions, un espai on el lector pugui descobrir tots els detalls dels grups de l’avui i ser el primer en conèixer els grups del demà

La Tornada

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
33
Aportaciones
1.000€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Per a tots aquells amants de la música i, especialment, de la música en català, neix un nou mitjà de comunicació.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la immensa diversitat musical dels Països Catalans arriba amb força La Tornada, una revista digital que, a partir de la tardor, cada setmana et portarà a descobrir les propostes més destacades d’una escena en constant moviment.

La Tornada vol ser un espai de descobertes, un espai de recomanacions, un espai on el lector pugui conèixer aquells grups que de ben segur que el faran vibrar.

Amb un toc personal, cada setmana et portarem entrevistes, cròniques de concerts i un munt de seccions que faran que puguis descobrir tots els detalls dels grups de l’avui i ser el primer en conèixer els grups del demà.

Què podràs trobar a La Tornada?

El protagonista de la setmana: Cada número tindrà un protagonista destacat que serà l'entrevistat de la setmana i ocuparà la portada. Ara bé, volem que La Tornada sigui un mitjà proper i per això us oferirem unes entrevistes molt especials, amb un tracte de tu a tu cap a l'entrevistat i fugint dels tòpics més habituals. Unes entrevistes personals que permetin entendre perquè els grups canten el que canten i que serveixin per fotografiar l'artista o els artistes que hi ha darrera les cançons.

Cròniques de concerts: Difondre la música en directe és una de les nostres raons de ser i per això a cada revista les cròniques de concerts hi tindran un pes molt important. Seguint la línia editorial de La Tornada, però, seran cròniques amb un fort caràcter personal on el periodista que s'amagui darrera cada escrit s'hi deixarà la pell per intentar transmetre totes les sensacions i emocions viscudes durant el concert.

La descoberta: Són molts els grups que busquen cada dia fer-se un lloc lluny dels grans escenaris mediàtics i, a La Tornada, volem que també hi tinguin el seu espai. És per això que cada setmana us descobrirem un grup emergent que tot just estigui fent les seves primeres passes però que pensem que val la pena que conegueu.

Un país de cançons: Música i país es trobaran en una secció que buscarà recórrer els Països Catalans a partir de les cançons. Cada setmana us descobrirem un indret concret del país amb l'objectiu d'acabar realitzant un viatge musical arreu dels Països Catalans.

La llista de...: Cada setmana un músic o una personalitat del país passarà per La Tornada per recomanar-nos cinc cançons en català que no puguin faltar a la seva llista de reproducció de capçalera.

Recomanacions de l'equip: Volem que La Tornada sigui un espai per recomanar propostes i, per això, cada setmana, cada membre de l'equip us recomanarà un disc. Serà un espai de contacte directe entre l'equip i els lectors i on tothom qui ho desitgi també hi podrà fer les seves recomanacions.

L'opinió: Volem que la gent del sector musical tingui un espai on expressar-se i, per això, obrirem un apartat d'opinió on cada setmana recollirem un article d'una persona vinculada al món de la música en què expressarà les seves opinions o preocupacions sobre el sector. Un espai pensat pel públic però també per tots aquells professionals interessats en descobrir opinions i informacions dels seus companys de professió.

La finestra: La Tornada és un espai de música en català, però volem obrir també una finestra cap a la música cantada en altres idiomes. És per això que cada número inclourà una crònica d'un artista que no canti en català -sigui català o un artista internacional-.

Perquè fem un Verkami?

Volem néixer amb força i, per això, necessitem el vostre suport.

Impulsar un projecte com La Tornada seria impossible sense un conjunt de persones al darrera que hi creguin i vulguin que sigui possible. És per això que hem cregut important començar demanant-vos ajuda. Perquè La Tornada requereix una infraestructura mínima per ser una realitat i sense el vostre suport seria impossible assolir-la.

A què destinarem els vostres diners?

  • 200€ a la creació i manteniment del web

  • 300€ a una primera campanya promocional per fer arribar la revista al màxim públic possible

  • 50€ per la creació de la imatge coorporativa

  • La resta dels diners recaptats aniran destinats a les despeses administratives i de gestió del projecte.

Què podeu guanyar fent-vos mecenes?

Som atrevits, pretenem que confieu amb nosaltres des d'abans de néixer, però, si ho feu, tindreu recompensa. Tots aquells qui participeu al micromecenatge rebreu suculentes recompenses per tal d'agrair la vostra immensa fidelitat.

Trobada de mecenes: Quan La Tornada sigui una realitat organitzarem dos actes (un a Girona i un altre a Barcelona o rodalies) en què presentarem el projecte a tots els mecenes. Seran actes plens de sorpreses i en què els impulsors del projecte us explicarem de tu a tu tots els detalls que l'envolten.

Subscripcions: Un altre dels avantatges que us oferim als mecenes és la possibilitat de subscriure-us a la revista (durant 2 o 6 mesos en funció de la recompensa). I és que a partir de l’octubre (quan entraran en vigor les subscripcions), cada dimecres farem arribar a tots els nostres subscriptors un butlletí de recomanacions amb els concerts més destacats del cap de setmana, els discos que no es poden perdre, els grups que cal que vagin a escoltar, els festivals més sonats... En definitiva, tota la informació necessària per poder estar més al dia que ningú, que anirà acompanyada de l’agenda de concerts més completa. A més, podran participar en sortejos exclusius i aconseguir un munt d’avantatges!

Lot de discos: La Tornada vol ser un espai de recomanacions i ho volem ser des del primer dia. És per això que una de les recompenses que us oferim és rebre un lot de 4 discos recomanats per La Tornada. Quatre discos de quatre grups que des de la revista creiem que has de conèixer perquè de ben segur que t'agradaran.

Trobades amb els artistes: Sabem que si participeu al nostre Verkami és perquè us agrada la música i, per això, us oferim la possibilitat de trobar-vos amb alguns dels músics més destacats del moment. Els podreu conèixer de prop, demanar-los tot allò que sempre us ha intrigat, fotografiar-vos-hi... tot allò que desitgeu!

  • Cesk Freixas: La trobada es faria a Sant Cugat del Vallès el diumenge 5 d'octubre (en un horari per confirmar).

  • Anna Roig: La trobada es faria a Banyoles el dissabte 11 d'octubre (en un horari per confirmar).

Sessió de fotos: Us agradaria participar a una sessió de fotos amb un grup? Nosaltres us donem la oportunitat de fer-ho. Cybee seran una de les primeres portades de la revista i els mecenes que hagin comprat la recompensa podran participar a la sessió de fotos. Cada participant tindrà 10 minuts per fer-se totes les fotos que vulgui de la mà de la nostra fotògraf. Un record únic que anirà acompanyat d'un pòster del grup signat per tots els membres.

Pack complet: Confies cegament amb La Tornada? Tenim una recompensa pensada per tu! De fet, són un sac de recompenses. T'oferim la possibilitat de subscriure't a la revista fins que aquesta deixi d'existir i, a més, podràs gaudir de tota la resta de recompeses (dues invitacions per les trobades de mecenes, un lot de discos i assistir a totes les trobades amb els artistes i a les sessions de fotos).

Pack empresa: Tens una empresa? També pots col·laborar amb La Tornada! T'oferim anunciar-te en portada (durant un o quatre números) per un preu molt inferior al que costarà un cop el projecte estigui en marxa. Així doncs, les empreses no teniu excusa per ajudar, també, a fer possible La Tornada!

Quan podreu veure el resultat?

Estem impacients per poder-vos ensenyar tot el que estem preparant i, per això, tant bon punt finalitzi el Verkami ja posarem en marxa la revista. Això vol dir que el dilluns 6 d'octubre ja podreu llegir el primer número. Serà també a l'octubre quan entraran en vigor les subscripcions.

Ara bé, com hem dit, estem impacients i volem que, us pugueu fer una idea del projecte abans de posar-lo en marxa definitivament. Així doncs, el dilluns 22 de setembre us presentarem una revista 0 dedicada al Mercat de Música Viva de Vic.

A banda d'això, el Mercat de Música Viva de Vic també serà l'escenari escollit per fer la presentació en societat del projecte en un acte que s'englobarà dins les activitats professionals que ofereix el mercat. Serà el dissabte 20 de setembre a les 12h.

Qui s'amaga darrera La Tornada?

La Tornada és un projecte impulsat per per un grup de joves de 20 anys. Sota l'impuls inicial de la Rocío Rodríguez i en Pau Planas de seguida s'hi sumen l'Alba Pairet i la Glòria Noguer formant així l'equip de redacció de la revista. Per altra banda, també en formen part l'Uri Mora (encarregat dels aspectes comunicatius) i la Yolanda Peregrín (encarregada del disseny coorporatiu).

Qui ha fet possible aquest Verkami?

Poder impulsar aquest Verkami no hauria estat possible sense el suport d'un munt de gent que ens ha donat un cop de mà per poder-vos oferir les millors recompenses possibles. Així doncs, a tots ells els volem donar el nostre més absolut agraïment perquè, en certa manera, són els primers mecenes de La Tornada.

  • Cesk Freixas

  • Roger Vidal

  • Cybee

  • Jordi Gonzalo

  • Anna Roig

  • Tomàs Alcaide

  • Buhos

  • Pau Alabajos

  • Bonobos

  • Mesdemil

  • Pulpopop

  • Albert Palomar

  • Jordi Montañez

  • Nando Caballero

  • La Produktiva

  • Projecte Mut

  • La Buena Aventura

  • Mishima

  • Fina Estampa

  • Kòdul

  • Música Global

Segueix-nos

A Twitter i a Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    más de 9 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios? En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!! Un saludo, Isaac Dios - [email protected]

#04 / Primers avantatges pels subscriptors

Queden només dos dies per finalitzar el Verkami, el que vol dir dues coses:

  1. Tots aquells que encara no hi heu participat no us encanteu, que ara sí que som ja al final!

  2. Aquest cap de setmana entren en vigor les subscripcions!

Així doncs, ens fa molta il•lusió poder-vos anunciar les dues primeres recompenses exclusives que tindran els subscriptors:

  • Sigues el primer en veure el nou directe de Miquel Abras: Divendres 17 d’octubre Miquel Abras presenta nou disc a La Mirona de Salt i, entre els subscriptors que comprin entrada per anar-hi sortejarem la possibilitat que dos d’ells accedeixin a l’assaig general que farà l’artista durant la setmana prèvia al concert a la mateixa sala. Així doncs, podran ser els primers en saber els detalls de la nova gira, sentir algunes de les noves cançons abans que ningú i conèixer personalment el cantant de La Bisbal. Cada subscriptor, a més, podrà portar un acompanyant! A partir de dissabte tots els interessats ens podran enviar un correu a leer más

#03 / Ja tenim la revista 0!

Us vam prometre que, abans d'acabar el Verkami, us ensenyaríem una mostra del projecte i ja ho tenim apunt! Tots aquells que no pugueu esperar més a saber com serà La Tornada ja podeu consultar un número 0 dedicat al Mercat de Música Viva de Vic!

Hi trobareu The Mamzelles com a protagonistes, les cròniques dels principals concerts del festival, la llista de recomanacions del director del mercat, Marc Lloret, les recomanacions de l'equip i moltes més coses! No us ho podeu perdre!

I ja sabeu, si us agrada i voleu que La Tornada sigui una realitat no dubteu en participar al nostre Verkami!

#02 / Guanya un disc de Mishima firmat

Sou fans de Mishima? Doncs no us podeu perdre el sorteig que us portem aquesta setmana perquè us regalem un CD de “L’amor feliç” signat pel grup!

Què heu de fer per participar-hi? Doncs molt senzill! Només cal que compartiu el nostre Verkami a Facebook o a Twitter animant als vostres amics a participar-hi i ens etiqueteu a la publicació. Teniu temps fins el diumenge 21!

Ah, i no oblideu que a partir de l’octubre els sortejos que us anirem proposant seran només per subscriptors, així que no dubteu a subscriure-us tot aportant al nostre Verkami!

#01 / Vols anar gratis al festival RumbKP?

Des de La Tornada volem que visquis la música en primera persona i, per això, ens agrada portar-te sorteigs com el d'aquesta setmana. Et proposem gaudir de franc del festival RumbKP, una cita que promet emocions fortes amb un cartell de luxe. I és que la nit del dimecres 10 de setembre -per agafar forces per la diada- passaran per Capellades Oques Grasses, Terratombats i Bongo Botrako, que encapçalaran un cartell d'activitats que inclouran també una conferència a càrrec de Francesc Romaní i Puigdengolas, un debat sobre “El paper de la música en els diferents processos polítics” i una marxa de torxes.

Què has de fer per no perdre-t'ho? Doncs molt senzill, només cal que comparteixis la pàgina del nostre Verkami a Twitter o a Facebook i ens etiquetis per tal que ho puguem veure! Només amb aquest gest ja entraràs al sorteig d'una de les dues entrades que regalem! Tens temps fins diumenge, així que espavila!

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies