Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Berícid Sulfúric

Podcast de radioficció on tot és possible. Cada setmana oferirem una nova història autoconclusiva amb diferents personatges i diferent estil.

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Mecenas
960€
De 800€
Aporta al proyecto

La idea

Berícid Sulfúric sorgeix de l'entusiasme més sincer per la radioficció, un gran gènere amb moltes possibilitats que a casa nostra no s'estila tant com ens agradaria. Hem decidit crear el programa que volem sentir: una ficció radiofònica àgil, dinàmica i propera.

Aquest és el nostre plantejament: històries autoconclusives, diferents gèneres i diferents personatges cada setmana. Acompanyarem detectius privats en la resolució dels casos de la seva vida. Observarem les coincidències que es produeixen en universos paral·lels. Formarem part del públic de programes de tertúlia inusuals. Pot passar qualsevol cosa.

A més, el fet de ser un podcast ens permet funcionar amb total llibertat a tots, tant l'equip com els oients. Nosaltres no tenim cap mena de restricció pel que fa al contingut i la durada dels programes, i vosaltres els podeu escoltar i descarregar quan us sembli millor. Tot són avantatges!


L'equip

Tots els membres de l'equip de Berícid Sulfúric som estudiants de doblatge. Treballem cada dia per ser professionals de la veu, i us oferirem les millors actuacions de les que siguem capaços.

Alguns de nosaltres, a més, som llicenciats en Comunicació Audiovisual i/o tenim experiència a la ràdio com a locutors i guionistes. Som persones ben preparades que es moren de ganes de treballar.

Qui som:

Oriol Fages Medina
Anna Ferrer Albertí
Laia García Riu
Roger Martínez Sánchez
Vicent Ortega Menaches
Pau Pérez Casas


Com ens ho farem

Els 800€ que conformen el nostre objectiu de finançament seran invertits en material tècnic, música, perfils online i recompenses. Si tenim la sort d'aconseguir una xifra superior, podrem adquirir millor material i oferir-vos un podcast d'encara més qualitat!

I pel que fa al calendari previst:

Procurarem que les recompenses arribin prop del dia de l'estrena perquè pugueu gaudir totes les novetats alhora. Ens preocupa la vostra felicitat.


Vosaltres

Els mecenes fareu possible que Berícid Sulfúric es converteixi en una realitat. Tots els nostres somnis radioficcionats i autoconclusius no seran possibles si vosaltres no ens ajudeu, i per això tenim una sèrie de recompenses fabuloses per donar-vos a canvi. Mireu-les. No ens digueu que no en voleu tres de cada.

No oblideu que altres recompenses inclouen agraïments personalitzats de part de les veus del programa i il·lustracions per qualsevol propòsit que tingueu. Consulteu la columna a la dreta d'aquesta pàgina per trobar el lot que més us convingui.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!


Més informació

Si teniu cap dubte, comentari, suggerència o proposta ens podeu contactar a bericidsulfuric@gmail.com o a la secció de preguntes d'aquesta mateixa pàgina. Serà un plaer i un honor parlar amb vosaltres.

També podeu seguir-nos a facebook.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

5€
3 mecenas

Figuraràs a la pàgina d'agraïments de la nostra web i et farem arribar la newsletter setmanal de Berícid Sulfúric durant la preproducció (novetats, avançaments exclusius, presentació de l'equip...)

10€
7 mecenas

Targeta / Postal exclusiva per mecenes de Berícid Sulfúric. Certifica que ets una de les persones més guais del món. Totalment oficial.
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

15€
5 mecenas

Pòster de Berícid Sulfúric. Hi ha tantíssims peixos. Poques vegades deus haver tingut un pòster amb tants peixos. El necessites, encara que sigui per dir "mireu quants peixos!".
+ Postal
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

20€
12 mecenas

Les fabuloses veus de Berícid Sulfúric gravaran un agraïment per tu. Només per tu. Et diran coses maques i ho podràs escoltar tants cops com vulguis.
+ Pòster
+ Postal
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

30€
2 mecenas

La xapa de Berícid Sulfúric, el complement perfecte per qualsevol superfície on es pugui posar una xapa.
A més, la nostra il·lustradora oficial Anna Ferrer Albertí et farà un petit dibuix al revers de la postal.
+ Gravació personalitzada
+ Pòster
+ Postal
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

50€
8 mecenas

Samarreta oficial de Berícid Sulfúric. Saps que la vols. Si no la vols, mira fixament l'ull del nostre berícid i no trigaràs gaire. Ja està, oi? Quantes te'n posem?
+ Xapa
+ Dibuix personalitzat
+ Gravació personalitzada
+ Pòster
+ Postal
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

100€
1 mecenas

La nostra dibuixant Anna Ferrer Albertí farà la il·lustració que tu li demanis per qualsevol propòsit que tinguis. Una imatge pel teu projecte? Fet. Un disseny guai per una samarreta? Fet. Una caricatura per aquell aniversari que no saps com salvar? Fet. O senzillament aquella cosa que sempre havies volgut veure il·lustrada. El que vulguis del món.
Pots trobar els seus dibuixos aquí.
+ Samarreta
+ Xapa
+ Dibuix personalitzat
+ Gravació personalitzada
+ Pòster
+ Postal
+ Nom als agraïments
+ Newsletter

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.