❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Berícid Sulfúric

Podcast de radioficció on tot és possible. Cada setmana oferirem una nova història autoconclusiva amb diferents personatges i diferent estil.

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
960€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La idea

Berícid Sulfúric sorgeix de l'entusiasme més sincer per la radioficció, un gran gènere amb moltes possibilitats que a casa nostra no s'estila tant com ens agradaria. Hem decidit crear el programa que volem sentir: una ficció radiofònica àgil, dinàmica i propera.

Aquest és el nostre plantejament: històries autoconclusives, diferents gèneres i diferents personatges cada setmana. Acompanyarem detectius privats en la resolució dels casos de la seva vida. Observarem les coincidències que es produeixen en universos paral·lels. Formarem part del públic de programes de tertúlia inusuals. Pot passar qualsevol cosa.

A més, el fet de ser un podcast ens permet funcionar amb total llibertat a tots, tant l'equip com els oients. Nosaltres no tenim cap mena de restricció pel que fa al contingut i la durada dels programes, i vosaltres els podeu escoltar i descarregar quan us sembli millor. Tot són avantatges!


L'equip

Tots els membres de l'equip de Berícid Sulfúric som estudiants de doblatge. Treballem cada dia per ser professionals de la veu, i us oferirem les millors actuacions de les que siguem capaços.

Alguns de nosaltres, a més, som llicenciats en Comunicació Audiovisual i/o tenim experiència a la ràdio com a locutors i guionistes. Som persones ben preparades que es moren de ganes de treballar.

Qui som:

Oriol Fages Medina

Anna Ferrer Albertí

Laia García Riu

Roger Martínez Sánchez

Vicent Ortega Menaches

Pau Pérez Casas


Com ens ho farem

Els 800€ que conformen el nostre objectiu de finançament seran invertits en material tècnic, música, perfils online i recompenses. Si tenim la sort d'aconseguir una xifra superior, podrem adquirir millor material i oferir-vos un podcast d'encara més qualitat!

I pel que fa al calendari previst:

Procurarem que les recompenses arribin prop del dia de l'estrena perquè pugueu gaudir totes les novetats alhora. Ens preocupa la vostra felicitat.


Vosaltres

Els mecenes fareu possible que Berícid Sulfúric es converteixi en una realitat. Tots els nostres somnis radioficcionats i autoconclusius no seran possibles si vosaltres no ens ajudeu, i per això tenim una sèrie de recompenses fabuloses per donar-vos a canvi. Mireu-les. No ens digueu que no en voleu tres de cada.

No oblideu que altres recompenses inclouen agraïments personalitzats de part de les veus del programa i il·lustracions per qualsevol propòsit que tingueu. Consulteu la columna a la dreta d'aquesta pàgina per trobar el lot que més us convingui.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!


Més informació

Si teniu cap dubte, comentari, suggerència o proposta ens podeu contactar a [email protected] o a la secció de preguntes d'aquesta mateixa pàgina. Serà un plaer i un honor parlar amb vosaltres.

També podeu seguir-nos a facebook.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies