❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Supercatalà vol.2

Supercatalà, Diari d'un català indignat, és un projecte allunyat de qualsevol color polític, en contra de la situació actual socioeconòmica, tracta les injusticies socials per donar solucions. Còmic que reveindica un canvi i aposta per una lluita quotidiana. Primer còmic que parlarà de la Vcatalana.

Ooso Comics

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
31
Aportaciones
1.970€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Creació, edició i publicació del segon còmic del Supercatalà

El Supercatalà. Diari d'un català indignat, és un còmic que reveindica un canvi i aposta per a la lluita del nostre dia a dia. Defensem la capacitat de lluita i superació de les persones per produir canvis. D’aquí que el nostre protagonista, l'Almo, vol representar al català actual i quotidià que indignat per l'entorn social en que viu decideix fer-hi alguna cosa.

L'Almo, és un físic aficionat als còmics, que amb les seves reflexions diàries, fruit de la impotència de la societat davant la seva realitat social decideix canviar les regles del joc. Per aconseguir-ho idea un pla estratègic que l'acabarà convertint en ell mateix en un superheroi.

El Supercatalà preten tractar les injusticies socials actuals i donar-hi una solució. En el primer volum, l'Almo actua contra el principal opressor del poble, el poder financer (veure: http://issuu.com/supercatala/docs/supercatala) i en aquest segon volum volem que actui contra la corrupció .

Però el Supercatalà és un còmic dinàmic i com a tal s'actualitza segons les necessitats del moment, per aquesta raó volem donar cobertura a la V catalana, ja que ha representat LA MANIFESTACIÓ SOCIAL més important en els darrers anys.

A què destinarem les vostres aportacions

Us necessitem

El supercatalà és un projecte que necessita del vostre suport per a ser una realitat.
és un projecte que les editorials convencionals el consideren massa real i incòmode per una banda o bé els interessa fer "canvis". Nosaltres volem que el supercatalà pugui dir i fer la seva, sense cap lligam polític, i per això ha de ser lliure. I aquesta llibertat només ens la pots donar tu.

Sobre les recompenses

El teu còmic
És essencial que sigui el còmic del poble, de tots nosaltres. I què millor que tu també siguis un extra del mateix còmic, un/a ciutadà/ana que va a la feina, o que passeja pels carrers, o que interactues amb el supercatalà, o...Per aquesta raó et proposem en la campanya de finançament la opció que amb una foto teva et dibuixem i t'incorporem en el còmic. Us ensenyem uns exemples on tots els personatges de les vinyetes són persones reals com tu i com jo.

Un altra recompensa és adquirir el Volum 1 (missió contra el poder financer) i el volum 2 (en projecte: contra la corrupció política) dedicats.

Calendari previst

El còmic té un temps de producció i creació de 5 mesos per a unes 60-70 pàgines aproximadament i 3 setmanes d'edició i publicació.

+ Info

Blog del Supercatalà
Facebook del Supercatalà
@Supercatalai

Preview del Volum 1 de Supercatalà:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ooso Comics

    Ooso Comics
    Autor/a

    más de 9 años

    Bones! No és així.

    T'explico, el pressupost total del supercatalà vol2 és de 3.600 euros. Nosaltres vam decidir en proposar-ho a dues plataformes de micromecenatge diferents per poder allargar el temps de captació de mecenes. Si no s'assoleix l'objectiu econòmic que proposes ja sigui verkami o totsuma no es rep cap aportació dels mecenes pel projecte. I és quan surt que no ha tingut èxit. Si haguéssim posat els 3600 euros a verkami exclusivament a hores d'ara el projecte no es podria fer. Ara tenim una segona oportunitat...continuem lliutant. Ens ajudes? Et necessitem.

  • Caius

    Caius

    más de 9 años

    He vist que el volum 2 del còmic Supercatalà surt, també, a totSuma; a hores d’ara, queden 42 dies i van per 500 € de 1.800 €. Entenc que, junts, ja sumen més dels 1.800 € necessaris; és així?

#10 / novetats confirmades pel Vol2

6 dies només queda perquè el projecte de #Supercatalà a #verkami s'acabi...i comencem a dir novetats dels personatges públics que formaran part del Vol.2 ...el Grup musical Aspencat !!

!
!

#04 / Supercatalà Vol.2 amb la V catalana

El Supercatalà és un còmic dinàmic, que segueix l'actualitat al moment, vol representar el nostre dia a dia, i hem cregut convenient afegir el tractament d'un esdeveniment social sense precedents com és la V catalana.

Per aquesta raó els mecenes que vulguin sortir formant part de la V catalana per tenir un record gràfic de la seva participació, així ho farem!

#01 / El Supercatalà a la Setmana del Llibre en Català

Us anirem informant sobre les activitats que realitzarem durant la Setmana del LLibre en Català. És una bona oportunitat per a donar a conèixer el projecte del segon volum del Supercatalà i explicar "in situ" el projecte per a tots els que hi esteu interessats. Us esperem!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies