❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

VLCETC. D’Europa a València.

Què sap Europa de València? I València d'Europa? VLCETC és un documental que intenta contestar aquestes preguntes així com mostrar les diferents realitats Europees.

VLCETC Documentals

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
17
Aportaciones
520€
De 500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

VLCETC és un documental que reflecteix l’Europa actual. Enric i Marc ens explicaran les idiosincràsies amb les que es van trobant al llarg d’un viatge creuant Europa. El treball, ara mateix en preproducció, es portarà a terme des d’agost fins a desembre, quan esperem acabar-ho. És un treball d’Enric de Gràcia i Marc Soler.

VLCETC pretén ser un document gràfic de les diferències socials i econòmiques que es poden trobar al llarg d’Europa. Elegint capitals emblemàtiques com París, Berlín, i Varsòvia intentem mostrar una imatge acurada (encara que subjectiva) del contrast europeu. L’euroescepticisme, les diferències Nord-Sud, el salari mínim, els productes bàsics, la moneda, la llengua, la solidaritat, entre altres coses. Són conceptes a l’ordre del dia dins d’una Europa que pretén ser de tots, però potser només ho és per a uns pocs.

A què destinarem les vostres aportacions

Enregistrar un producte audiovisual i especialment un documental costa molt de temps, diners i equip. El temps el posem nosaltres, l’equip també, i gran part dels diners també.

No pretenem costejar totes les despeses que suposa creuar Europa (des de València fins a Varsòvia, enregistrant-ho en un documental i fent un cas d’estudi de la situació de diferents ciutats), però sí que ens agradaria deixar que la gent interessada participe en aquest projecte, que al nostre parer, tracta d’un tema d’actualitat (la Crisi).

Sobre les recompenses

Les recompenses d’aquest documental son varies, des de la més xicoteta (8€), fins a la més gran (300€), totes prenen d’alguna manera participació en el projecte. Les bàsiques de 8, 12 i 18 euros, són per recolzar el projecte rebent a canvi el plaer d’haver participat així com drets de visualització en diferents formats. El següent segment rep ja productes identitaris i col·leccionables del documental:

  • Començant pel DVD Edició col·leccionista, un treball més artesanal i personalitzat fet per nosaltres mateixos, una edició limitada en tapa dura per intentar apropar-vos el que Europa ens hi ha transmés. Així mateix, dins del DVD trobareu material extra, escenes eliminades, minidocumentals a banda, making off, entrevistes a personatges… Una ganga per només 25€!.

  • Pels més clàssics existeix l’Àlbum fotogràfic. Una recopilació de fotografies del viatge comentades pels autors i signat com a ítem únic. Instants, sensacions, emocions captats per la càmera quan no gravem, arribar allí on el vídeo no hi ha estat. Molt interessant (Per uns 35€ podeu rebre a casa).

  • I finalment per qui vol tot i més el Pack Premiere és la solució: La unió del DVD Edició col·leccionista + l’Àlbum fotogràfic i a més a més, rebreu una postal des de la ciutat del nostre recorregut que vosaltres decidiu!

Calendari previst

  • Juliol - Preproducció

  • Agost-Setembre - Producció.

  • Octubre-Novembre - Post producció i preparació de recompenses

  • Finals desembre (Nadal!) - Entrega de recompenses

I si treieu més diners?

Quant més sucre més dolç. Els 500€ que demanem són tan sols una xicoteta part de les despeses que hem calculat, però que és imprescindible. Amb un suport més gran amortitzaríem millor el projecte, és a dir, posaríem menys diners de la nostra butxaca, i invertiríem més en equip, postproducció, i altres despeses que puguen millorar o facilitar el documental.

Segueix-nos diariament!

VLCETC.net
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Final del Verkami! Moltes gràcies!

Bé, ja fa uns dies que el Verkami es va acabar. Gràcies a tots altra vegada. Sense vosaltres no ho hauríem aconseguit. Per celebrar-ho, com l'altra vegada realitzarem un streaming aquesta nit a les 22:00. A la web vlcetc.net podeu trobar l'enllaç.

A l'streaming parlarem dels últims dies de rodatge, el treball que portem fet, i les últimes impressions.

Altra vegada moltes gràcies per tot.

Una forta abraçada.

Enric i Marc.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / Finalment:

Bona vesprada col·laboradors i col·laboradores,

Fa temps que no sabeu de nosaltres. Primerament, volem donar-vos les gràcies per confiar amb el nostre projecte, malgrat tot el temps que ha passat. Han estat dos anys farcits de complicacions, però això ja queda enrere. Tenim MOLT BONES notícies:

Després de tant de temps podem anunciar que ja tenim les vostres recompenses del Verkami que vam fer! El documental "A propòsit d'Europa” de VLCETC és ara una realitat. A la fi de l'e-mail podeu trobar una sèrie d'enllaços per a la seua descàrrega i visualització. Com podeu suposar el camí no ha sigut fàcil, la fugida d'un membre de l'equip a Alemanya, les dificultats per la poca experiència a l'hora de muntar projectes d'aquestes dimensions, problemes tècnics… però estem molt contents dels resultats. A més a més, el projecte no ha estat… leer más

#03 / VLCETC al 70%

Benvolguts i benvolgudes:

Primer, volem disculpar-nos perquè feia temps que no teníeu notícies nostres ni del projecte. Esperem que us alegrarà saber l'estat en el qual es troba. Tenim molt material enregistrat del viatge. Tant, que això ha suposat un temps major del qual havíem calculat per a l'edició. Ara, ja hem acabat de fer aquesta anàlisi, i sabem més o menys la forma que tindrà el documental. Estem molt contents perquè pensem que estem aconseguint entre totes un treball interessant, acompanyat d'imatges molt boniques.

Bé, aprofitant que açò és un projecte fet amb aportacions de molta gent, i que comptem amb aquesta plataforma, volem llançar unes preguntes (no cal contestar, si així ho voleu) que esperem aclarir al documental.

Des del punt de vista contemporani (hui),

  • Què és Europa?

  • Què són les ciutats?

Què tenim en comú amb la gent de París, Berlín i Varsòvia?

#02 / Final del Verkami! Moltes gràcies!

Bé, ja fa uns dies que el Verkami es va acabar. Gràcies a tots altra vegada. Sense vosaltres no ho hauríem aconseguit. Per celebrar-ho, com l'altra vegada realitzarem un streaming aquesta nit a les 22:00. A la web vlcetc.net podeu trobar l'enllaç.

A l'streaming parlarem dels últims dies de rodatge, el treball que portem fet, i les últimes impressions.

Altra vegada moltes gràcies per tot.

Una forta abraçada.

Enric i Marc.

#01 / Repte aconseguit!

Moltes gràcies a tots i totes. Ja hem aconseguit arribar als 500€ que necessitàvem per a realitzar el documental, i per a celebrar-ho farem un streaming demà a la tarda (vora les 19:00), l'últim dia a París, on parlarem de l'estat del documental, les dificultats que ens anem trobant, els nostres propers passos... La gravació avança a poc a poc, tenim vídeos molt bons i d'altres molt dolents i les entrevistes estan sortint bastant interessants, creiem que el producte final serà el que vosaltres espereu.

Així que poc més. Altra vegada agrair a tot el món que ens ha ajudat, als que haveu confiat en nosaltres i als que simplement ens haveu seguit des de lluny.

L'enllaç del streaming el penjarem a totes les nostres xarxes socials.

Enric & Marc

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies