❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Paraules Cantades de Gerard Vergés

Enregistrament i edició d'un treball discogàfic basat en l'obra literària del poeta ebrenc Gerard Vergés, musicada pel grup Riu en So.

Riu en So

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
13
Aportaciones
338€
De 3.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Les Paraules Cantades de Gerard Vergés

A mode d’ homenatge al poeta ebrenc Gerard Vergés, Riu en So ha recopilat alguns dels seus poemes i n’ha musicat fins un total de 14. Tots ells conformen Les paraules cantades de Gerard Vergés, un espectacle literari-musical on podreu gaudir de l’exquisitesa de la ploma del poeta i de la música d’aquest grup de les Terres de l’Ebre.

Riu en So ha posat el seu segell personal, tot dotant els textos d’estils tradicionals i pop, fent gala de la seva versatilitat musical.

L’espectacle transcorre entre els poemas musicats i breus intervencions enregistrades de Vergés, on recita de viva veu algunes de les seves creacions.

Gerard vergés i Riu en So, un tàndem indispensable si volem gaudir i valorar el nostre patrimoni cultural.

Un treball indispensable per a conèixer la gran obra de Gerard Vergés i la música de Riu en So.

Sofia Morales i Enric Panisello són dos músics de les Terres de l'Ebre que l'any 2008 es van proposar recopilar cançons pròpies amb d'altres de tradicionals o d'altres artistes i donar-los un format acústic. D'aquesta manera neix Riu en So.

El que havia de ser una experiència per a un sol concert va tenir continuitat. Es van seguir composant temes i versionant cançons d'altres autors fins a configurar un ampli repertori marcat per un estil folk/cantautor.

Enric, barreja les seves cançons influenciades pels cantautors clàssics amb l'essència dels temes tradicionals ebrencs. Combina històries inventades amb d'altres que reflexen la situació actual de les Terres de l'Ebre. Una mescla de ficció i realitat.

Sofia, fruit de la influència de la música mediterrània i de la seva terra ebrenca.Amb tota la seva riquesa musical i la seva història,fan apostar per un estil propi,amb carácter i missatge, sempre buscant els seus orígens.

La formació original (veu de Sofia, veu i guitarra d’Enric) s'ha anat ampliant gradualment amb la incorporació de nous músics i instruments:

  • Sergi Masip (dolçaina, viola de roda,sac de gemecs i castanyoles)

  • Pau Casanova (baix)

  • Marc Vall (percussió)

L'esperit del grup rau en la defensa del territori i la llengua catalana en general i de les Terres de l'Ebre en particular. El nom del grup, Riu en So, a banda de contenir les inicials d'Enric i Sofia, és un signe evident del seu posicionament antitransvasista i de defensa de la terra.

Així ho indica també el nom del primer disc de Riu en So: Tot això eren horts. Aquesta és una frase molt nostrada dels nostres avis i que denuncia l'explotació dels nostres terrenys fèrtils. El disc en qüestió combina diferents estils, des de la música tradicional, passant per la rumba, les balades i temes originals dels Països Catalans.

Tot i axò, Riu en So continua mantenint en algunes ocasions el format original de dues veus i guitarra, (Riu en So acústic), alternat amb un segon format que inclou a tota la banda (Riu en So en tota la seva essència). Aquest fet comporta que Riu en So pugui compaginar actuacions intimistes amb d'altres que requereixen més energia i relació amb un públic jove i amb ganes de gresca.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions aniran destinades a enregistrar i editar un treball discogràfic basat en l'obra de Gerard Vergés.

Objectius addicionals i extres pels mecenes

Si superem l'bjectiu bàsic, seguirem treballant per a difondre el traball de Vergés i enregistrarem un segon videoclip.

Calendari previst

  • Període d'enregistrament: agost i setembre de 2014

  • Període de producció: octubre i novembre de 2014

  • Període d'edició: desembre de 2014

  • Lliurament de les recompenses: a partir de gener de 2014

Enllaços

Facebook / Instagram / Vimeo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    más de 9 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios? En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!! Un saludo, Isaac Dios - [email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies