❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Riu en So

Riu en So

Tortosa

Grup ebrenc de música pop-folk-tradicional amb temes propis i un disc al mercat, amb tres espectacles diferents (Tot això eren horts!, Tot això era el Nadal! i Les Paraules Cantades de Gerard Vergés). Portem sis anys en actiu i més de 100 actuacions. Comptem amb elements audiovisuals i teatrals. Combinem gran varietat de gèneres, amb dues veus (Sofia Morales i Enric Panisello) i instruments com percussions, baix elèctric, llaüt, bandúrria, guitarra, viola de roda i dolçaina. Tot això eren horts! tracta de la defensa dels espais verds. Tot això era el Nadal! compara la manera antiga de viure el Nadal i l'actual. Les Paraules Cantades de Gerard Vergés són 14 poemes musicats de l'escriptor.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies