❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació del conte casteller "Jan, puges?"

“Jan, puges?” La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança. Volem que la història del Jan arribi ben lluny, ens ajudes a convertir-la en un llibre ?

0
segundos
153
Aportaciones
3.266€
De 2.995€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La colla castellera dels Matossers de Molins de Rei tenim un conte: Jan, puges?

El Jan, és un nen normal, com tots i totes els que poden estar llegint aquest conte. Un dia, passejant pel seu poble va trobar-se amb una gentada de por. Seguint el so de les gralles, un castell humà es va formant fins que un petit enxaneta alça la mà.

Aquesta experiència fa que el Jan comenci a somiar amb fer castells, però com pot arribar a pujar a un castell? Serà tan fàcil com li sembla al Jan? Podrà fer-ho sol? En Jan haurà d'aprendre a confiar en ell mateix i sobretot a confiar en els altres.

La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança.

El nostre conte ha fet un llarg recorregut per les Biblioteques de la nostra comarca, narrant-lo en l'hora del conte, i ha aconseguit acostar el fet casteller i la nostra colla a tots aquells que l'han escoltat.

El conte del Jan va començar sense imatges, però gràcies a les idees que han anat aportant els nens, la nostra il·lustradora Càrol Garcia li ha donat una imatge i una presència.

Tenim una gran història, tenim unes excel.lents imatges i tenim una colla castellera amb empenta i il.lusió. Amb tots aquests ingredients, volem fer una edició impresa del conte: Jan, puges?

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners que recollim seran per pagar les despeses d'impressió del conte.

El conte tindrà 48 pàgines impreses a color, tapa dura i un format de 21x21 cm .

Calendari previst

En quant tinguem els diners necessaris, enviarem el conte, que ja tenim llest, a l'impremta. A la impremta ens han dit que tindran els exemplars preparats per a entregar la primera setmana de setembre.

Tenim previst fer la presentació oficial del llibre , dintre del marc dels actes de la festa major de Molins de Rei. Està previst pel dia 24 de setembre.

Les recompenses s'entregaran el dia de la presentació del llibre (24 de setembre). Si hi ha algú que no pot venir, tenim una seu física on poden venir a recollir la recompensa a partir de la data de presentació oficial.

En cas que no puguin venir a recollir físicament la recompensa, hem previst enviar-les amb les despeses d'enviament a càrrec de la persona que ha fet l'aportació.

+ Info

Qui som els Matossers?
El nostre Facebook
Matossers a Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Ampliem les recompenses del nostre projecte amb els llibres solidaris

A dia d'avui, falten exactament 30 dies per a que finalitzi el nostre projecte per a la publicació del conte Jan, puges? I les aportacions dels mecenes ja superen més de la meitat del que demanem: 2.995€!

Abans de res volem agrair als mecenes que ja han aportat el seu granet de sorra per a poder-ho fer possible: GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES MECENES! Però això no es pot aturar... encara no hem arribat al final. Compartiu aquest projecte amb amics i família, fem-lo gran entre tots!

Com us vàrem explicar en l’anterior entrada en el blog, els nostres mecenes de les antípodes, l'Ivan i la Laura, ens van demanar que el seu llibre anés a parar a una biblioteca o entitat que nosaltres escollíssim. Aquesta petició, sumada a d’altres de mecenes que renunciaven al seu llibre, ens va fer reflexionar i prendre la decisió d’ampliar les recompenses, pensant també en que no tots els nens tenen un accés fàcil als contes.

D’aquesta manera, dues noves recompenses s’han afegit al nostre projecte. Són les següents:

Aportant 12€: http://www.verkami.com/projects/9228-publicacio-del-conte-casteller-jan-puges/contribute/select/58586#reward_58586

LLIBRE SOLIDARI

Llibre imprès que farem arribar a un centre o un infant sense recursos.
+ Llibre en format PDF per al mecenes.
+ Aparèixer en els crèdits del llibre.
+ El nostre sincer agraïment
Pots fer tantes aportacions com llibres vulguis que lliurem. Pots combinar aquesta aportació amb la de 24 € per arribar a la quantitat de llibres desitjada.

Aportant 24€: http://www.verkami.com/projects/9228-publicacio-del-conte-casteller-jan-puges/contribute/select/58586#reward_58586

LLIBRES SOLIDARIS

2 exemplars del llibre imprès que farem arribar a Centres o infants sense recursos.
+ Llibre en format PDF per al mecenes.
+ Aparèixer en els crèdits del llibre.
+ El nostre sincer agraïment
Pots fer tantes aportacions com llibres vulguis que lliurem. Pots combinar aquesta aportació amb la de 12 € per arribar a la quantitat de llibres desitjada.

Què us sembla? Esperem els vostres comentaris!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / PREMI A LA INICIATIVA SOCIAL

La colla castellera Matossers de Molins de Rei i els mecenes del conte "Jan, puges?", vam ser premiats a la X NIT DE CASTELLS amb el Premi a la Iniciativa Social.

Aquest premi, que organitza la Revista Castells, reconeix una pràctica en el món casteller que ha destacat positivament pel seu impacte social i per contribuir a una funció social a través dels castells.

El guardó ha estat atorgat a al programa d' actuacions dels Matossers de Molins de Rei a l’Hospital de Sant Joan de Déu i en centres penitenciaris.

Cada any, els Matossers anem al Centre Penitenciari de Wad Ras per a fer un taller casteller i compartir una tarda de castells, pinyes i valors castellers amb les internes. És una experiència molt enriquidora tant per a elles com per als castellers que hi anem.

Cada any, quan hi anàvem, marxàvem amb un regust agredolç. A… leer más

#07 / Els Matossers fan la presentació oficial del seu conte Jan, puges?

El llibre editat està disponible a les llibreries de Molins de Rei, a la parada que es munta en les actuacions i molt aviat, també a Internet
![]

El passat dimecres 24 de setembre, la Federació Obrera de Molins de Rei va acollir la presentació oficial de la versió impresa del conte Jan, puges? L’acte, encabit dins dels actes de Festa Major de la vila molinenca, va comptar amb la intervenció de l’alcalde, Joan Ramon Casals i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz. Casals va destacar el paper de Matossers com a entitat dinamitzadora i transversal, molt present en la vida cultural de Molins de Rei. Per la seva part, el primer tinent d’alcalde va recordar als presents el recent reportatge que el programa Q4rts de N9u de Televisió de Catalunya va dedicar al taller casteller realitzat al centre penitenciari Wad-Ras, felicitant a la colla castellera per les seves iniciatives més enllà dels castells.

leer más

#06 / Ho hem aconseguit, però això encara no s'ha acabat!

El passat diumenge dia 3 d'agost, els Matossers estàvem de celebració: el nostre casteller més veterà, membre de la nostra Colla des de la seva fundació el 2002, l’incansable i somrient Ramon Camats, feia 80 anys. Per a celebrar-ho, li vàrem regalar un pilar commemoratiu davant de casa seva.

I a més, li vàrem poder oferir un altre regal involuntari però molt apreciat per tota la colla: aquell mateix matí, tres aportacions ens havien fet assolir i superar els 2.995 € que demanàvem en el nostre projecte.

I ara què? ens demana la gent... Ja s’ha acabat això?

Doncs no!

Encara tenim sis dies per a rebre més aportacions.Com més calerons aconseguim per aquesta via, menys n’haurem de treure del pressupost de la Colla o d’altres fonts, ja que el cost de l’edició del conte del Jan supera la xifra demanada des d'un principi a Verkami.

leer más

#05 / En Jan segueix passejant pel MÓN!

La setmana passada ens va arribar una gran aportació d’una Mecenes de Londres, però no coneixem la procedència de tot els mecenes, així que potser està viatjant molt més del que ens imaginem!!!

El que si que sabem del cert és que el nostre projecte està molt avançat! Ja només ens falten 333 € i tenim 13 dies per aconseguir-ho!

Molts de vosaltres marxareu de vacances i ens pregunteu què passarà a partir del dia 10 d’agost.

Les recompenses no us les cobraran fins que Verkami hagi tancat el projecte amb èxit a partir del dia 10.

A partir d’aquell moment, Verkami ens enviarà les vostres dades de contacte (ara per ara , els Matossers, no les tenim!).

Nosaltres us enviarem un correu per a concretar detalls de les vostres recompenses : Nom del mecenes que voleu que surti als agraïments, nom/s dels destinataris de les nostres dedicatòries, talles de les samarretes...

Si teniu dubtes o voleu anar avançant detalls, podeu escriure’ns a : [email protected]

leer más

#04 / A 983 € del final i 21 dies per aconseguir-ho!

Ja hem aconseguit que 90 mecenes confiin en nosaltres.

Hem passat la barrera dels 2000€ gràcies a moltíssimes persones que estan confiant en el nostre projecte.

Només ens falten 983 € per assolir el nostre repte: Publicar el conte del Jan .

Ens falta una petita empenta i encara tenim 21 dies per aconseguir-ho.

El Jan ja pot començar a fer les maletes per anar cap a la Impremta!!!

Gràcies Mecenes!

#03 / Ampliem les recompenses del nostre projecte amb els llibres solidaris

A dia d'avui, falten exactament 30 dies per a que finalitzi el nostre projecte per a la publicació del conte Jan, puges? I les aportacions dels mecenes ja superen més de la meitat del que demanem: 2.995€!

Abans de res volem agrair als mecenes que ja han aportat el seu granet de sorra per a poder-ho fer possible: GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES MECENES! Però això no es pot aturar... encara no hem arribat al final. Compartiu aquest projecte amb amics i família, fem-lo gran entre tots!

Com us vàrem explicar en l’anterior entrada en el blog, els nostres mecenes de les antípodes, l'Ivan i la Laura, ens van demanar que el seu llibre anés a parar a una biblioteca o entitat que nosaltres escollíssim. Aquesta petició, sumada a d’altres de mecenes que renunciaven al seu llibre, ens va fer reflexionar i prendre la decisió d’ampliar les recompenses, pensant també en que no tots els nens tenen un accés fàcil als contes.

leer más

#02 / LA RECOMPENSA DELS 1000€ ARRIBA DES DE SYDNEY!

Ahir al matí , al llevar-nos , ens vàrem adonar , que gràcies a les vostres aportacions, havíem arribat a passar la barrera dels 1000€!!!

Curiosament , aquests mecenes ens arriben des de l'altra costat del Món: Sydney! Això ens fa pensar en que gràcies a la xarxa els castellers podem arribar allà on el cor ens vulgui portar!

L'Ivan i la Laura des d'Austràlia ens van demanar que el seu llibre anés a parar a una biblioteca o entitat que nosaltres escollíssim. Això ens ha fet reflexionar i ens ha portat a preparar una nova recompensa pel nostre Verkami...

En breu en sentireu a parlar!

Avui ens hem llevat amb 1130 € i 47 Mecenes.

Pas a pas anem fent camí!

Només necessitem que el nostre projecte continui arribant a molta , molta gent!

#01 / Vine a escoltar el conte "Jan, puges?"

Vols conèixer la història del Jan abans que la publiquem en paper?

Avui tens l'oportunitat durant la celebració de la Fede Festa, organitzada per la Federació Obrera de Molins de Rei. Serà a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala d'Actes. No t'ho perdis! I a les 9 del vespre... ASSAIG!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies