❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Llunàtiques

Tenim un nou disc, "Diumenge, a 384.000 km"! Hem musicat poetes com Salvador Espriu, Pau Vadell, Andreu Vidal, Miquel Àngel Riera, Marià Villangómez, Bernat Nadal... Lletres carregades de significat amb músiques fresques i originals. Un projecte autogestionat que necessita la teva col·laboració!

Llunàtiques

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
62
Aportaciones
1.628€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL GRUP

Llunàtiques va néixer l'any 1998. Amb els anys hem canviat l'estil i també les inquietuds, però sempre ens ha guiat l'amor per la poesia. Hem participat en nombrosos espectacles arreu dels territoris de parla catalana. Es poden destacar els nostres concerts a diversos teatres i centres culturals, com ara la Casa Museu Llorenç Villalonga, la Universitat de les illes Balears, el teatre de Capdepera, la Casa de Menorca (Barcelona), l'Espai Mallorca (Barcelona), Casal Manel Viusà (Vic), Can Lleonard (Alella), al Teatre Ateneu (Cerdanyola del Vallès), etc. També hem participat diverses vegades de la Trobada de Músics per la Llengua. A més a més, vàrem guanyar el primer premi al Festival de Sa Marjal 2007 i els premis a la millor lletra i al millor poema musicat durant dos anys consecutius al Certamen de Cançó de Vilafranca de Bonany. Després de dues maquetes, l'any 2009 vàrem publicar el nostre primer treball discogràfic diLLuns (Blau Discmedi).

Musicam poemes d’autors i autores catalans amb una fusió d’estils musicals d’influències molt diverses, des de la música clàssica al jazz o al blues. Entre les nostres melodies es poden sentir les veus de poetes com Blai Bonet, Maria-Mercè Marçal, Antoni Vidal Ferrando, Miquel Bauçà, Miquel Àngel Riera, Pau Vadell o Salvador Espriu. Es tracta d’una proposta fresca i innovadora i alhora compromesa amb la cultura i amb la tradició.

A ON ENS TROBAREU

El nostre Facebook
El nostre Myspace

ELS MEMBRES

Francesca Artigues Florit: piano i veu

Glòria Julià Estelrich: veu

Raquel Hernández Rubio: percussions

Joan Carles Vaquer Obrador: guitarra

Biel Font Mestre: contrabaix

Gravació i mescles: Toni Puig

Masterització: Hay Zeelen

Disseny: Mateu Bennàssar Albons

Disseny logo: Mireia Oliver

EL PROJECTE

Després de cinc anys del nostre primer treball i d'alguns canvis en el grup, tenim moltes ganes de poder compartir amb tots vosaltres les noves cançons. La incorporació de nous instruments i un cert canvi estilístic han fet que tinguem un projecte nou i apassionat, on la poesia segueix essent el motiu conductor, però amb noves músiques totes pròpies i sovint basades en la improvisació.

A "Diumenge, a 384.000 km" apareixen les veus de poetes com Andreu Vidal, Salvador Espriu, Marià Villangómez, Pau Vadell, Miquel Àngel Riera, Bernat Nadal... Dotze cançons pròpies que no deixaran ningú indiferent, que conviden a abocar-se a l'amor, a la terra i a la mar.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Destinarem les vostres aportacions a gravar, mesclar i masteritzar del disc. A més a més, hem fet noves samarretes amb un disseny de Mireia Oliver.

CALENDARI

Aquests mesos hem estat enregistrant i produint el disc. Ara falta pagar-ho!

A partir de la darrera setmana de juliol us farem arribar les vostres recompenses.

LES SAMARRETES

Tenim dos models i dos colors.

Model A (dona, blanc o negre: S-M-L-XL-XXL)

Model B (unisex, blanc o negre: S-M-L-XL-XXL)![]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • carmins_

    carmins_

    9 años

    hola! heu enviat les samarretes ja? encara no m'ha arribat res i voldria saber com va el projecte. Gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies