❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

La supervivencia de las luciérnagas

LAminimAL presenta l'espectacle “LA SUPERVIVENCIA DE LAS LUCIÉRNAGAS”, que forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega 2014.

LAminimAL Teatre

A project of

Category

Created in

0
seconds
36
Patron
2.167€
From 1.975€
Contribute to the project
View project in Castellano

QUI SOM?
LAminimAL- Teatre Sistèmic és una companyia nascuda l'any 2010 a l’Obrador de la Sala Beckett en forma de Laboratori d'experimentació Teatral. La conforma un equip artístic de 21 persones que treballa cap a una nova poètica teatral. El nostre mètode de treball, els Sistemes Minimalistes Repetitius, creats per José Sanchis Sinisterra els anys 80 i recuperats per la nostra directora Daniela De Vecchi ens han portat durant aquests darrers quatre anys a consolidar-nos com a companyia estable.

QUÈ PROPOSEM?
Després de passar per la Sala Beckett, per la Sala Àtrium i pel Teatre Tantarantana durant la temporada 2012/2013 amb “Dimecres”, “La grandesa d’ésser un entre tants” i “El suïcidi de l’Elefant hipotecat”, LAminimAL Teatre proposa el muntatge: “LA SUPERVIVENCIA DE LAS LUCIÉRNAGAS”.

El projecte, que es podrà veure a la Fira Tàrrega 2014 de l'11 al 14 de setembre, ha estat seleccionat per formar part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació. Serà un espectacle desenvolupat sota el paraigües de la Fira Tàrrega realitzant un procés de creació en règim de residència amb estrena prevista pel juny de 2014.
També estarà present al Festival Fringe Madrid, al Festival Grec de Barcelona i al Festival Temporada Alta de Girona.

LA SUPERVIVENCIA DE LAS LUCIÉRNAGAS
L’espectacle proposa una trobada amb el passat i el present a partir de la revisió de successos explicats per la premsa diària. Partint de textos de Juan Mayorga i José Sanchis Sinisterra, reflexionarem sobre quin és el moment de passar a l’acció, quins són els nostres límits i com funcionen els nostres mecanismes de supervivència. Ens situarem l'any 1975, deu persones amagades en la foscor de la seva soledat, ofuscades entre les llums i les ombres d’aquest moment. Deu recorreguts diferents pel passat, cada un d’ells per a un selecte grup d’espectadors, que seguiran els personatges per arribar a establir enllaços amb la nostra actualitat.

És un projecte coral, que compta amb un repartiment de 10 intèrprets a més d’un equip tècnic i artístic de més de 6 persones. Durant l’espectacle, els assistents són conduïts a través d’un itinerari que els fa transitar d’un ambient íntim a un espai col·lectiu que funciona al mateix temps com a escenari de l’acció i lloc de reflexió. Concebuda per un espai on la barrera entre escenari i grades no existeix, el públic passeja per diferents escenes compartint copes de vi amb els actors que els parlen a pocs centímetres de distància.
Es tracta doncs, de la quarta producció de la companyia que es caracteritza per espectacles multidisciplinaris on el teatre, la música i les arts visuals es complementen creant un llenguatge que dialoga directament amb les noves tendències de l’art escènic en l’àmbit nacional i internacional.

COM HO FAREM?
El procès de treball es dividirà en tres etapes: creació, producció i explotació de l’obra:

Per la creació realitzarem una residència artística de 3 setmanes a les instal·lacions de la Fira Tàrrega on posarem en pràctica la nostra metodologia de treball. La tècnica, que la companyia desenvolupa fa quatre anys, ens permet crear espectacles que es renoven a cada funció. Totes les parts de l'obra estan relacionades entre si conformant una gran xarxa on actors i públic dialoguen lliurement.

Paral·lelament al treball de creació, realitzarem l'organització, gestió i producció de l'espectacle. Amb el suport dels professionals de la Fira Tàrrega buscarem les millors solucions per la confecció de l'obra i la viabilitat del projecte. Servint-nos de la possibilitat que ens brinda el fet de participar del programa de Suport a la Creació realitzarem una sèrie de prèvies que ens ajudaran a tenir una visió global del nostre espectacle confrontant-lo amb el públic.

Pel que fa a l'explotació de l'obra en una primera instància l’espectacle està programat per aquest any a més de Fira Tàrrega, al Festival Grec, Festival Fringe Madrid i Festival Temporada Alta.

QUANT DEMANEM?
1975€. El número del nostre espectacle.

PER QUÈ APORTAR?
Et proposem que aportis al nostre projecte perquè creiem en la renovació de les arts escèniques, perquè ens qüestionem constantment l'art, el teatre i el nostre treball; perquè volem consolidar la nostra poètica teatral i seguir investigant. Perquè creiem en el teatre com a altaveu, com a eina de canvi i com a mitjà per (re)pensar(-nos) i reflexionar el nostre món i la societat que hi habita.

Per fer tot això, necessitem desenvolupar el nostre treball i Fira Tàrrega ens brinda una bona oportunitat de fer-ho amb el Programa Suport a la Creació durant el qual farem créixer “La Supervivencia de las Luciérnagas”, amb ganes i empenta. Volem arribar-hi amb les millors condicions possibles per poder, aleshores, destinar tots els esforços a la tasca creativa! Per tant….

ON ANIRAN ELS TEUS DINERS?
Els diners que inverteixis aniran destinats, a cobrir els costos de dietes i desplaçaments durant les tres setmanes de residència artística emmarcada en el programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega. La companyia és molt gran i en aquest projecte hi participen 13 persones. D’aquesta manera podrem aprofitar els recursos que ens proporciona la Fira per desenvolupar el nostre treball artístic i dur a terme les 5 funcions que realitzarem al setembre al festival Fira Tàrrega 2014.

www.laminimalteatre.cat

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

11€
9 backers

Kit Minimal:


Agraïments a la nostra pàgina web + Una xapa de la companyia.

22€
43 left (of 50)

Kit Barra Lliure:

Kit Minimal + Copes gratis durant les funcions de l’espectacle

33€
45 left (of 50)

Kit Disco:


Kit Minimal + Accés a la playlist 1975 especial de les Lluernes + 2x1 entrades de temporada de l’espectacle

44€
19 left (of 20)

Kit DJ:

Kit Minimal + El nostre DJ us dedicarà una cançó el dia que vinguis a l'obra (a tu o a qui vulguis donar una sorpresa!) + 2x1 en les entrades de temporada de l’espectacle

55€
18 left (of 20)

Kit Gamberro:

Kit Minimal + Participa a l'espectacle (et donarem una rèplica!) + 2x1 en les entrades de temporada de l’espectacle

77€
14 left (of 15)

Kit VIP:

Kit Minimal + Atenció VIP durant tota la funció (butaca especial, copes, piscolabis) + 2 invitacions per la temporada de l’espectacle

99€
8 left (of 11)

Kit Supervivent:

Kit Minimal + Apadrina una Lluerna (tria d’entre els nostres intèrprets el que vols apadrinar, et dedicarà atenció especial) + 2 invitacions per la temporada de l’espectacle

111€
5 left (of 10)

Kit 1975:

Kit Minimal + Edició limitada de postal “Dramatúrgia Il·lustrada” de Carles Murillo + 2 invitacions per la temporada de l’espectacle

222€
2 left (of 5)

Kit Exclusiu:


Kit Minimal + Il·lustració en tirada exclusiva de la serie “Dramatúrgia Il·lustrada” de l'artista gràfic Carles Murillo feta especialment per a LAminimAL + 2 invitacions per l’estrena a la Sala Beckett

555€
2 left (of 2)

Kit Frenètic:

Kit Minimal + Flash Mob de la coreografia “Frenètica” de l’espectacle amb tots els intèrprets
de la companyia (on i per a qui tu vulguis) + 2 invitacions per l’estrena a la Sala Beckett

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.