❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc dels Alvians: ajuda'ns a construir un somni!

Els Alvians volem fer el nostre primer disc, et convidem a formar-ne part i a ser un més a la nostra família. Construirem el nostre somni imparable amb tu! MOLTES GRÀCIES AMICS!

ALVIANS

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.745€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ens coneixes?

Els Alvians som un grup sabadellenc que fem pop/rock en català. Amb més de 4 anys de trajectòria versionant tota mena de grups i artistes, fa un any que hem començat a construir el nostre somni: fer els nostres temes propis i anar més enllà amb la música. Al setembre del 2013 vam treure el nostre primer single: Tu i Jo, que sona als nostres concerts juntament amb tots els nostres temes propis (alguns penjats a la xarxa en versió acústica). Aquest mes de juny també veurà la llum la versió elèctrica del nostre tema "Compta amb mi"

Ara volem engegar aquest projecte amb tota la il·lusió del món: gravar el nostre primer disc! Necessitem la teva ajuda per fer realitat el nostre somni i alhora també per fer pinya, els Alvians som una família de nombre il·limitat!

A què ho destinarem?

Destinarem les donacions a les despeses de producció, gravació i masterització del disc. Les aportacions també seran destinades a la producció de les còpies del disc, i a cobrir les recompenses com el dinar.

Calendari de la creació

El període de gravació del disc serà des del juliol del 2014 fins al març del 2015, així que les recompenses que així ho indiquin seran entregades durant el període de creació del disc. La data de llançament de l'àlbum serà a l'abril.

Estem molt il·lusionats i esperem que tingueu ganes de formar part d'aquest projecte.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Fes clic aquí per seguir-nos al facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies