❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Una terra sense mapa: nou disc de Toni Xuclà

UNA TERRA SENSE MAPA, és el meu nou projecte i més personal. Un nou disc instrumental amb la guitarra de protagonista absoluta. Després de mesos i de infinitat de probes, ja tinc les composicions a punt. Un disc de etno-jazz mediterràni que espera el vostre suport per fer-se realitat.

Toni Xuclà

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
4.015€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Una terra sense mapa i la guitarra catalana

Després d'anys de tocar amb músics de diferents cultures (africans, europeus, asiàtics i americans), he comprovat que en la música desapareixen les fronteres. Aquesta idea ha estat la inspiració del projecte: "UNA TERRA SENSE MAPA". Això és per mi la música.

El disc tindrà la guitarra catalana (més coneguda com a clàssica o espanyola) com a protagonista central. La guitarra catalana no és ni de bon tros un concepte nou. Joan Carles Amat escriu el primer tractat on parla de la guitarra catalana el 1586. Terme que desapareix com tantes coses de la nostra cultura. Al Born de Barcelona hi trobem el carrer dels Corders de Viola, amb un volum d’exportació molt destacat fins al 1714, que constituí una autèntica escola amb personalitat pròpia. La guitarra catalana és, en l'actualitat, un moviment sòlid amb un so propi que es distingeix per la seva mediterraneïtat i per nodrir-se d'influències contemporànies.

La base del disc la formarà el trio Toni Xuclà a les guitarres, Guillem Aguilar al baix i Antonio Sànchez a les percussions, que també serà el trio que portarà de gira "UNA TERRA SENSE MAPA". Hi haurà convidats, sorpreses -que descobrireu els primers quan us arribi la descàrrega anticipada- i també alguna cançó.

Podeu sentir una composició en versió "essencial", només amb guitarra

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions aniran a finançar la producció, la mescla del disc i les despeses de l'enregistrament. Això farà possible que aquest projecte es dugui a terme i us arribi en òptimes condicions: amb bon equipament i bons professionals.

Si tenim la sort de superar la xifra del projecte, ens proposem fer una passa endavant més enllà de la música: encarregar a tants il·lustradors com sigui possible (fins a 10) un dibuix d'una guitarra inspirat en algun dels temes d'UNA TERRA SENSE MAPA. Amb aquestes il·lustracions faríem vídeo-clips de vídeo-art per sentir i "veure" els temes del disc.

CALENDARI

L'enregistrament i mescla del disc es farà entre els mesos de juny i juliol. El màstering digital serà a finals de juliol.

ENTREGA DE LES RECOMPENSES

El calendari de les recompenses serà el següent:

Principis de setembre: descàrrega digital anticipada, CD exclusiu de les maquetes originals "essencials" amb guitarra.

Mitjans de setembre: CD físic. Els discos s'entregaran per dues vies: en un acte d'entrega a Barcelona i als concerts. Podeu passar a recollir el disc al concert que millor us vagi. Només ens heu d'avisar de la data i el lloc que us el tindrem preparat a la parada de discos. Amb molt de gust us saludarem per agrair-vos el suport al projecte. L'entrega a Barcelona serà en un lloc cèntric.

Les recompenses de "comentaris del disc" són molt especials per mi i espero que ho siguin també per a vosaltres. Tots els temes tenen una explicació, una imatge o una història; com contes curts que us explicaré. També hi haurà explicacions més tècniques i musicals però amb una explicació molt entenedora i planera que farà entendre els mecanismes de la música.

La "classe particular" és una oportunitat d'ensenyar un dels temes, pas a pas. Aquests temes no es poden escriure a la manera "clàssica" i necessita un entrenament més especialitzat perquè barregen tècniques molt diferents. És una ocasió especial, única i irrepetible. Un regal que els guitarristes apreciaran. En el cas de "classe o màster" + concert, es poden espaiar com us vagi bé: tarda i vespre, matí i tarda per exemple.

La composició personalitzada i interpretada en concert és el regal més personalitzat. Compondré un tema instrumental i l'interpretarem en directe en un concert privat i us l'entregarem. Per això necessitaré informació sobre la persona o entitat a qui va destinada la composició.

ENLLAÇOS
www.tonixucla.com
facebook.com/tonixucla
@tonixucla

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Toni Xuclà

    Toni Xuclà
    Autor/a

    casi 10 años

    gracias por la información

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    casi 10 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

    En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

    Un saludo,

    Isaac Dios - [email protected]

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Una cançó al disc.

CANÇÓ

Hola partíceps del projecte!!! Darreres notícies de Una terra sense mapa: tot i que el disc serà bàsicament instrumental, hi haurà una cançó. La cantarà Gemma Humet. La cançó està composta per un mallorquí.. Aviat us diré de qui es tracta..

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#13 / Segon Making-of

El segon Making-of del disc és: Els homes de Folon (Folon's Men)

Aquest és un duet de guitarra i violoncel que he tingut l'immens plaer de compartir amb Oriol Aymat de Blaumut. És un tema emotiu i nostàlgic, com l'obra d'aquest geni que és Folon. Segur que no serà el tema que més sonarà a les ràdios, però és un tema que m'emociona igual cada vetada que el sento. Potser perquè busco el moment de calma per sentir-lo. Proveu!

http://youtu.be/3M4I2SSeya4

Aquest tema és un homenatge a Jean-Michel Folon

#12 / Primer making of

Us vull comunicar que hem penjat el primer Making-of de l'enregistrament. Es tracta del tema TRES DESITJOS amb la col·laboració especial de Ravid Goldschmidt.

http://youtu.be/cYoTQ5Ov_Vw

Avui alconcert de l'FNAC hem fet entrega de uns quants CD's a micromecenes!!!

Abraçada a tots

toni

#11 / Entrega de CD

Hola companys!

El divendres vinent dia 17 d'Octubre, a les 19 h, faré un petit concert de promoció a l'FNAC de l'Illa Diagonal. El concert serà en un format insòlit: guitarra (amb loops i pedals) i violoncel. Amb la Laia Gili tocarem els nous temes.

Serà una bona oportunitat també per passar a recollir els CD's de recompensa. Aviseu-me i us els tindré preparats. Us haig de demanar que ho fem amb discreció, ja que l'FNAC és una botiga de discos. No posarem parada de venda de CD's. Veniu-me a saludar sense cap problema i us donaré els Cd's amb molt de gust!!!!

Abraçada

Toni

#10 / Descàrregues Digitals

Hola amics

A hores d'ara ja hauríeu de tenir tots, la descàrrega digital. Si algú no ha rebut un mail amb un link i el codi per la descàrrega, que escrigui. Recordeu que us hem enviat la descàrrega digital al mail que vàreu escriure a Verkami.

abraçada

toni

#09 / Recompensa del Cd signat

Hola mecenes.

El disc surt el 22 de Setembre a les botigues, però als que vingueu a Vic a la presentació del disc el dia 20 a les 21:15 a la Carpa Vermella, ja podreu recollir la recompensa del CD. Si no podeu venir, podeu passar per qualsevol dels propers concerts que sempre en portarem a sobre !!!

toni

#08 / Descàrrega digital

Hola amics!

Avui us arrivarà un mail (al mail que vau posar a Verkami) amb les instruccions per baixar-vos la descàrrega digital. El disc estarà a les botigues el 22 de Setembre, vosaltres el tindreu avui mateix!!!

Si teniu qualsevol problema, escriviu i el solucionarem. Als que vingueu a Vic a la presentació del disc el dia 20 a les 21:15 a la Carpa Vermella, us podré agrair el suport personalment.

Toni

#07 / Ja queda poc

Hola amics

Ja queda molt poquet per fer-vos arribar les primeres recompenses. Avui Enderrock digital avança dos temes del disc.

http://www.enderrock.cat/edr/numero36/noticia/261

Encara no està ni l'edició digital ni la física. De seguida que estigui la digital, us l'enviarem! En tinc moltes ganes però encara no està llesta!

També dir-vos que el primer concert serà al Mercat de Música Viva de Vic el 20 de Setembre a les 21:15h i que podreu recollir el CD allà mateix a la parada de discos. Si veniu, tindré el plaer de saludar-vos i agrair-vos personalment el suport!

Malauradament a Vic no es podrà tenir encara la recompensa d'entrades ni la de visita guiada a la prova de so, per les característiques de la Fira que no ho permet. A partir de llavors començarem!!! De totes maneres, per qui estigui interessat, les entrades al TR3SC són a 3,60€.

Abraçada a tothom!!!

Toni

#06 / Ja hem acabat les mescles

Hola companys de viatge!

Ahir al vespre vam "tancar" les mescles del disc. Ja havíem enregistrat tota la música i ara era hora de juntar tots els instruments. És una feina que necessita un especialista i una maquinària molt cara. S'ha fet als estudis LaBedoble amb el Marc Boria. Hem estat 7 dies a tope, i ja hio tenim gràcies a les vostres aportacions. Estem dins el calendàri previst. Ara queda el màstering que ens portarà una setmaneta més. El màstering seria com "barnissar" un moble un cop ja el tens construït: treballa sobre tot el disc en general i no sobre cap tema en particular.

Paral.lelament estem fent la portada. A principis de septembre juntarem el disc amb la portada digital i ja tindrem l'avançament que tinc tantes ganes que sentiu!

Aquests dies rebreu un mail cada un de vosaltres on us demanaré: quin nom voleu que surti als agraïments al CD? nom, nom i cognom, malnom, no sortir… el que vosaltres dieu és el que estarà escrit al CD.

Seguiré informant amics

leer más

#05 / divendres mesclem

Hola a tots/totes

Després d'unes setmanes intenses d'enregistrament, divendres començarem a mesclar amb el Marc Boria a l'estudi Labedoble. Aquestes setmanes han estat molt "minimalistes", perfilant els temes, gravant músics i convidats. Està quedant molt maco el disc. Estic molt content. També us haig de dir que a vegades m'entren els típicis dubtes de la etapa creativa: un dia trobes un passatge meravellós i al dia següent et sembla que no val res… Tret d'aquets petits i traumàtics dubtes, el disc va com una nau !!!

També hem començat a treballar el format i el disseny del disc. Paset a paset anem complint els terminis amb les vostres aportacions. Gràcies un altre cop i espero que a començaments de septembre ja us poguem enviar la descàrrega digital.

Abraçada ben forta !!

#04 / HO HEU ACONSEGUIT

Hola a tots i totes!

Ho heu aconseguit. Aixó és com un castell. Tots em fet pinya, tots l'hem anat aixecant i el disc és l'anxaneta. Ja el tenim a dalt de tot aixecant el braç amb una guitarra catalana a les mans. Gràcies de tot cor a tots i totes.

Aquest suport no és només la part econòmica que ha fet possible el finançament que cercàvem, és el suport anímic que acompanyarà aquest disc. Ha nascut amb molts padrins i padrines.

Us explico a partir d'ara. Al Juliol enregistrarem tot el que queda per enristrar. A l'Agost el mesclarem i masteritzarem. A principis de Septembre ja us començarana a arrivar el CD digital. El dia 20 de Septembre el presentarem el disc al Mercat de Música Viva de Vic on ja podreu passar a buscar el CD físic i el CD de essencials. Al MMVV per les acaracterístiques del festival, encara no es podran fer les… leer más

#03 / A PUNT D'ACONSEGUIR-HO

Hola mecenes!!

Demà acaban els 40 dies !!! Ara és un moment d'una mica de nervis perquè falten 22 hores. Només 22 hores!! En primer lloc agraïr-vos la confiança i el suport. Agraïr-vos que confieu en mí i en aquest projecte. El vostre suport estarà en cada un dels dies que enregistrarem i en tooota la part de post-producció tan important i que es farà gràcies al vostre suport.

Parlo com si ja estigués fet, però es que estic segur que si hem arribat fins aquí, els quatracents i pocs euros que falten, sortiran. Estic nerviós però confiat que ho aconseguirem. Si no ho aconseguim serà com perdre als penaltis. I espero, per tots vosaltres i per mí, que no ens passi!

Gràcies un cop més i fins demà. Pot ser un dia MOLT GRAN, en que comenci aquest viatge amb la vostra companyia.

toni

#02 / Primers assaigs

Amb l'Antonio ja em començat la segona fase abans de l'enregistrament: "remenar" els temes amb els músics, veure cap on van… quins ritmes tindran. L'Antonio és un supercrack, és una mena de "pintor" musical. I molt divertit. Als concerts el coneixereu!

#01 / Una cançó al disc.

CANÇÓ

Hola partíceps del projecte!!! Darreres notícies de Una terra sense mapa: tot i que el disc serà bàsicament instrumental, hi haurà una cançó. La cantarà Gemma Humet. La cançó està composta per un mallorquí.. Aviat us diré de qui es tracta..

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies