❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Introducció Als Esports De Muntanya

Aquest és el llibre de tota una vida, on la relació entre l'estima a la muntanya i a l'escriptura s'ha canalitzat cap a l'anhel d'editar-lo. Llibre introductori i tècnic, en català, per qui desitge introduir-se als esports de muntanya o reciclar-se'n, amb imatges en color, amb texts concisos.

Cèsar Martí

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
122
Aportaciones
3.096€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Infinites gràcies. A PELS 3000!

Després d'haver assolit els 2.500€ necessaris per poder fer realitat aquest projecte, i en els pocs dies que queden per la finalització del procés de micromecenatge, m'he proposat agosaradament arribar als 3.000€.

Si aquest nou repte s'assoleix també, a més de millorar la qualitat física del llibre, aquest tindrà una nova secció: Vies ferrades. Una introducció a aquesta pràctica que els darrers anys ha guanyat tants adeptes.


Des de menut, i aprofitant la meva estima a la muntanya gairebé innata, he hagut d'organitzar diversos cursos d'introducció als esports de muntanya, principalment, destinats a moviments associatius de distint caire.

Any rere any, mentre es desenvolupava en mi una altra passió, l'escriptura, tot allò que escrivia per la preparació d'aquests cursos ha anat creixent, millorant i reciclant-se cap a les darreres tendències, per exemple, de material i seguretat per la correcta pràctica d'aquests beneïts esports.

Pense que ha arribat l'hora d'editar i compartir, físicament i cibernèticament, el meu primer llibre: Introducció Als Esports De Muntanya.

Es tracta d'un llibre introductori i tècnic, en català, per tothom que desitge introduir-se als esports de muntanya o reciclar-se'n, amb imatges en color, il·lustracions, un acurat disseny i texts concisos.

ELS CONTINGUTS

L'objectiu d'aquest llibre és que, qui el llegisca, puga obtenir uns coneixements bàsics dels diversos esports de muntanya que hi són esmenats a aquest llibre, així com del material emprat per a realitzar-los d'una manera segura. Per aqueixa raó els texts seran el més senzills i concisos possible, perquè tothom puga entendre'ls.

  • Material: elements principals que intervenen en la protecció i execució dels distints esports de muntanya tractats en aquest llibre.

  • Nucs: els més comuns i alguns altres de més, que són menesters en els esports de muntanya.

  • Ràpel: tècnica, seguretat i material necessari per la pràctica d'aquest esport.

  • Barranquisme: introducció a aquest esport. Progressió, tipus, seguretat, material...

  • Tirolina: disseny i muntatge segur de tirolines, explicant les distintes zones que la composen.

  • Ponts: explicació i muntatge dels ponts més comuns fets amb cordes, així com de la seguretat en aquests i el material necessari.

  • Escalada: com que és l'esport més complex del llibre, també serà el més extens; mantenint-ne, però, el caire introductori d'aquest llibre. Secció centrada, principalment, en l'escalada esportiva. Seguretat, material, ús del gri-gri, assegurament...

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

  • Impremta 900€.

  • Gestions d'ISBN 80€.

  • Enviament 220€.

  • Disseny i maquetació 1.000€.

  • Imprevists 300€.

* Aquest és un càlcul aproximat per a 100 unitats. En cas de superar el mínim de 2.500€, a més de cobrir les despeses pròpies d'impressió i enviament, s'invertiran els diners de més en un millor disseny.

EL CALENDARI

  • Agost de 2014: Revisió de continguts.

  • Setembre de 2014: Revisió i correcció de texts.

  • Octubre de 2014: Pressa d'imatges per al llibre.

  • Novembre de 2014: Finalització del disseny.

  • Desembre de 2014: Impressió del llibre.

  • Gener de 2015: Lliurament del llibre i resta de recompenses.

ACTE DE PRESENTACIÓ I LLIURAMENT

S'esdevindrà un acte de presentació, segurament al Camp de Túria, on es lliurarà el llibre i el cartell a aquells mecenes que s'hi puguen apropar. Tanmateix, a aquells que no se'ls puga entregar en mà, se'ls enviarà per correu ordinari.

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina del llibre a Facebook
Pàgina personal a Facebook
Blog personal

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Cèsar Martí

    Cèsar Martí
    Autor/a

    9 años

    Molt bones Miquel.

    Abans de res, et recomane fer-te seguidor de la pàgina de llibre a Facebook: https://www.facebook.com/esports.muntanya (si no ho ets ja), on podràs estar a l'aguait de totes les novetats. De fet, ara mateix hi ha un sorteig engegat per aconseguir-ne un gratuïtament. Properament obrirem un procés de reserva online perquè, també properament, el durem a impremta i volem tenir una bona estimació de la quantitat a imprimir. Finalment, el dia de la presentació (encara no està la data definida del tot, potser abril) també es podrà aconseguir.

    Salut i una abraçada.

  • Miquel

    Miquel

    9 años

    com poden conseguir el llibre?

  • Cèsar Martí

    Cèsar Martí
    Autor/a

    más de 9 años

    Molt bones. Sí, van haver-hi un pocs pagaments que van donar-hi error. Ja està tot clar, no ets un d'ells. Salut!

  • sampel

    sampel

    más de 9 años

    Vaig rebre un correu dient que va haver problemes amb alguns pagaments ¿com avança açó?

  • Cèsar Martí

    Cèsar Martí
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Antoni! Abans d'imprimir el llibre s'enviarà un missatge a tothom que tinga a la recompensa "Aparèixer en la pàgina d'agraïments" per confirmar les dades que es desitge que apareguen (o no) a aquesta pàgina. No obstant això, pren nota ja de la teva petició. Salut i gràcies per l'aportació.

  • antonicasas

    antonicasas

    casi 10 años

    M'agradaria que l'aportació que he fet també fos anònima.

    No m'ha estat possible enviar-te un missatge a la teva adreça electrònica per dir-t'ho.
    La meva és [email protected]

  • Cèsar Martí

    Cèsar Martí
    Autor/a

    casi 10 años

    Gràcies Neli! Així serà llavors. Salut i una abraçada!

  • Neli Guerrero

    Neli Guerrero

    casi 10 años

    Quiero pedir un favor especial y es "no aparecer" en la página de agradecimientos. Es algo que he dado con el corazón y prefiero que este pequeño aporte quede anónimo.Muchas gracias y mis mejores deseos para todos! Mucho ánimo!Un saludo cordial.Neli

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Gràcies als mecenes!

Gràcies a les desenes de mecenes que han col·laborat i a aquells que, a més, han donat un cop de mà amb la difusió, el projecte per poder editar Introducció Als Esports De Muntanya, el primer llibre de Cèsar Martí (amb il·lustracions de Daniel Olmo) ja ha arribat gairebé al 60% del mínim necessari per poder fer-ho.

Aquest és un exemple aproximat de com quedarà la secció de nucs.

Recorda que si et ve de gust compartir aquest projecte, per donar un cop de mà, l'adreça és http://vkm.is/esportsdemuntanya.

Afegir que les recompenses a les aportacions més altes han estat modificades una mica per facilitar la col·laboració d'entitats o empreses. Aleshores, col·laborant amb un mínim de 90€ ja hi és la possibilitat de posar el logotip, si es tracta d'una entitat o empresa, a la contraportada del llibre i publicitat a les xarxes, al cartell... Te'n fem sabedor/-a per si coneixes algú que puga interessar-li.

Salut i gràcies!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#17 / Comencen els enviaments

Un llibre i moltes destinacions...

Tot a punt per començar amb els enviaments. Introducció Als Esports De Muntanya​ viatja ja cap a les nostres comarques: Alt Penedès, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Baix Maestrat, Baixa Cerdanya, Barcelonés, Camp de Morvedre, Camp de Túria, Comtat, Eivissa, Horta Nord, Horta Oest, Horta Sud, La Costera, La Garrotxa, La Noguera, La Safor, L'Alacantí, L'Alcoià, L'Urgell, Mallorca, Maresme, Marina Alta, Marina Baixa, Pla d'Urgell, Plana Alta, Plana Baixa, Ribera Alta, Ribera Baixa, Segrià, Solsonès, València, Vall d'Albaida, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Anecdòticament, malgrat que no menys important, també ho fa fora d'elles: Cracòvia, Madrid i Sondrio.

Si vas ésser mecenes i la teva recompensa incloïa el cartell, per raons logístiques, aquest t'arribarà en un enviament a banda.

#16 / L'11 d'abril, presentació d'Introducció als esports de muntanya a l'Ateneu de Benaguasil (Camp de Túria)

Amiga, amic...

Abans de res, agrair-te un cop més la paciència i el suport amb aquest projecte. El llibre ja està a impremta!

L'11 d'abril vinent s'esdevindrà, a l'Ateneu de Benaguasil​ (Camp de Túria) a partir de les 19h, la presentació d'Introducció Als Esports De Muntanya​, el primer llibre de Cèsar Martí amb il·lustracions de Daniel Olmo, maquetació d'Estudi Grafema, correccions d'Ivan Carbonell i Maria Saiz, revisions de Juan Tomas Coll, Alfonso Machancoses i Toni Bonet, i autofinançat amb un procés de micromecenatge a verkami.

Malgrat que hages estat mecenes, dir-te que el llibre ja es pot comprar online des de la pàgina esportsdemuntanya.cat o mitjançant el botó "Compra ara" de la pàgina del llibre al Facebook.

Al procés de compra hi ha 2 possibilitats de lliurament: en mà (per recollir-lo el dia de la presentació o per contacte directe amb els autors) o amb enviament (i l'enviarem per correu un cop passada la presentació).

leer más

#14 / RECTA FINAL!

Ara sí, ja no queda quasi res. Amb tot enllestit (portada, continguts, il·lustracions, maqueta...) estem acabant de muntar el llibre Introducció Als Esports De Muntanya. Lamentem l'espera, però volíem que el llibre tingués tota la qualitat que la vostra confiança dipositada en aquest projecte mereix. La propera notícia que us donarem, si tot va bé dintre d'unes poques setmanes, serà que el llibre ja està a impremta.

#13 / Ja no queda gaire

Les darreres il·lustracions estan pràcticament enllestides. Tot i que el llibre no estarà llest per Nadal, ja no queda gaire.

#11 / Com va el llibre?

Estimada, estimat,

Mentre s'enllesteixen els continguts i les il·lustracions del llibre Introducció Als Esports De Muntanya, ja ha començat a prendre forma la plantilla per la maquetació d'aquest. Aprofitant que ja hi ha un índex força aproximat, te'l compartesc entusiasmat amb l'envergadura d'aquest projecte.

Salut, amb estima, Cèsar.

#09 / El llibre va avançant

Companyes i companys.

A poc a poc i amb bona lletra, el llibre va avançant. Mentre s'ultimen les il·lustracions dels nucs, que és la secció del llibre que més cal dissenyar, la finalització de l'ampliació i revisió dels continguts cada cop està més a prop.

De fet, els continguts de dues de les seccions ja han estat enllestits. Açò duu implícit que aquestes seccions han estat ampliades, revisades pels tècnics i corregides pel filòleg. Alhora, els continguts d'altres quatre seccions estan essent ja revisades. Perquè l'objectiu és filar prim, ben prim, i que tota la confiança dels mecenes siga recompensada amb un llibre de qualitat.

Amb molta estima, Cèsar.

#08 / Ja ens hem posat de valent amb els continguts

Tot i que ja hi ha un bon esborrany del llibre, autor i dissenyador d'Introducció Als Esports De Muntanya ja ens hem posat de valent amb els continguts. Es difícil fer una estimació de quan estarà llest, però aniràs essent sabedor de tot el procés.

Moltíssimes gràcies per col·laborar-hi i fer que aquest projecte esdevinga una realitat.

Aprofite per dir-te que, si et sembla adient, afegiré la teva adreça email a la llista de correu del meu blog personal Insomniador perquè pugues estar a l'aguait d'alló que allí hi escric.

Salut, amb estima, Cèsar.

#07 / Infinites gràcies. A PELS 3000!

Després d'haver assolit els 2.500€ necessaris per poder fer realitat aquest projecte, i en els pocs dies que queden per la finalització del procés de micromecenatge, m'he proposat agosaradament arribar als 3.000€.

Si aquest nou repte s'assoleix també, a més de millorar la qualitat física del llibre, aquest tindrà una nova secció: Vies ferrades. Una introducció a aquesta pràctica que els darrers anys ha guanyat tants adeptes.

#06 / Assolit... infinites GRÀCIES!

Aquesta és la meva primera experiència, com a autor, a un projecte de verkami. Introducció Als Esports De Muntanya estarà a les teves mans. Quan encara queden uns dies per la finalització, ja s'ha assolit el mínim necessari per poder editar el meu primer llibre que, juntament amb els dissenys de Daniel Olmo, tractaré que assolisca les grans expectatives (merescudes o no).

Gràcies, gràcies i infinites GRÀCIES (així, en majúscules) a tots els que heu fet possible que açò veja la llum, que no sou pocs. Moments així, li fan a un reconciliar-se amb la mateixa vida.

Per cert, es pot seguir aportant fins a la finalització, que serà dissabte 5 de juliol. Tot allò que es recapte de més s'invertirà en el mateix llibre, millorant la qualitat, el disseny, etc. Òbviament, l'anhel de voler treure aquest llibre no és econòmica, el recaptat serà íntegrament per poder editar-lo. És tan sols el desig de poder compartir l'escrit i de la manera més bonica possible.

leer más

#05 / Ja hem superat els 2000€

Amb la darrera aportació, i amb un poc més de dues setmanes per davant, el procés de micromecenatge per poder editar Introducció Als Esports De Muntanya ja ha sobrepassat els 2000€. Recta final, llavors, per assolir-ho. Per poder esdevenir mecenes et recorde, digue'm recordador, que s'ha d'entrar a http://vkm.is/esportsdemuntanya i triar alguna de les recompenses.

Un cop més, et demane que compartisques aquesta informació amb qui et vinga de gust.

Salut, moltes gràcies i molta muntanya!

#04 / El projecte de micromecenatge al Levante-EMV

Ahir, el periòdic Levante-EMV es va fer ressò, per sorpresa, del procés de micromecentatge per poder editar Introducció Als Esports De Muntanya. Malgrat que no hi van posat l'adreça per col·laborar-hi (http://vkm.is/esportsdemuntanya), moltíssimes gràcies per l'ajut!

Tan sols manquen un 500€ per assolir el mínim necessari. Si no ho heu fet encara, podeu donar un cop demà compartint l'adreça del projecte a les vostres xarxes socials, llista de correus...

Una forta abraçada i moltíssimes gràcies per confiar en aquest llibre.

#03 / Gràcies als mecenes!

Gràcies a les desenes de mecenes que han col·laborat i a aquells que, a més, han donat un cop de mà amb la difusió, el projecte per poder editar Introducció Als Esports De Muntanya, el primer llibre de Cèsar Martí (amb il·lustracions de Daniel Olmo) ja ha arribat gairebé al 60% del mínim necessari per poder fer-ho.

Aquest és un exemple aproximat de com quedarà la secció de nucs.

Recorda que si et ve de gust compartir aquest projecte, per donar un cop de mà, l'adreça és http://vkm.is/esportsdemuntanya.

Afegir que les recompenses a les aportacions més altes han estat modificades una mica per facilitar la col·laboració d'entitats o empreses. Aleshores, col·laborant amb un mínim de 90€ ja hi és la possibilitat de posar el logotip, si es tracta d'una entitat o empresa, a la contraportada del llibre i publicitat a les xarxes, al cartell... Te'n fem sabedor/-a per si coneixes algú que puga interessar-li.

Salut i gràcies!

#02 / Exemple del cartell

Tota la gratitud a als mecenes que han col·laborat ja amb aquest projecte i que han fet que en 10 dies s'haja aconseguit gairebé el 50% del mínim necessari. Tanmateix, encara queda assolir l'altre 50% per poder editar el llibre Introducció Als Esports De Muntanya. Als que encara no heu col·laborat (i us ve de gust fer-ho) recordeu que heu d'entrar a la pàgina del projecte (http://vkm.is/esportsdemuntanya) i triar alguna de les distintes aportacions que hi ha configurades.

A la majoria de les aportacions hi ha de recompensa (a més del llibre(s), etc.) un cartell que serà ben semblant a aquest.

Moltes gràcies! I si teniu 1 dels vostres beneïts minuts, compartiu

#01 / Exemple de la portada

Abans, i el més important, moltíssimes gràcies a totes i tots els que ja heu confiat en aquest projecte i heu decidit col·laborar-hi. Especialment, agrair a la botiga Vents De Muntanya per la seva aportació de 90€.

Aquest és un exemple de com quedarà, més o menys, la portada del (vostre) llibre Introducció Als Esports De Muntanya.

Malgrat que amb només 4 dies ja s'ha aconseguit una mica més del 25% del mínim necessari, encara està lluny d'assolir l'objectiu. És per aquesta raó per la qual, abusant de la vostra amistat i de la vostra amabilitat us encoratge que doneu també un cop de mà amb la difusió. La manera més fàcil, i efectiva alhora, és que (si us ve de gust) compartiu el següent text a les vostres xarxes, whatsapp... Salut i una forta abraçada. Amb tota l'estima, Cèsar.


Has vist ja lo del llibre "Introducció Als Esport De Muntanya"? Pots donar-li un cop d'ull en http://vkm.is/esportsdemuntanyaleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies