2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

Un any més estem preparats per gaudir de la major festa d'Alacant (o això diuen, però clar, sense contar la Santa Faz), i aquesta vegada arribem més combatius que mai.

El Komando Bakora i la Comissió Txustera (clarament relacionades amb ETA, Iker Jiménez i l'avortament) estem molt emprenyats amb la grip aviar i la política urbanística de la nostra ciutat (entre altres moltes coses). Estem farts de la destrucció d'aquesta! Genocidis urbanístics com el de la plaça de l'Hospital, i “vacilaes” com la plaça dr. Balmis (de veres feia falta?), evidencien la falta d'amor de Sonia Castigo i els seus prosèlits per Alacant.

No seguirem alimentant el seu negoci, tenim la solució!

CREMEM-HO TOT!!!! que no quede res més que les cendres.

I quina millor manera de començar a fer el 20 de juny, reivindicant unes festes populars i combatives, amb un conjunt d'activitats crítiques envoltades de foc, festa i rebolcó.

Estarem al racó oficial de Fogueres Combatives, l'Hort Comunitari de Carolines, del 20 al 23 de juny. Plantarem la foguera i farem el pregó amb la bellea trans per tal d'obrir boca, i finalitzarem el 23 cremant la foguera al podriguet.

També per primera vegada fem un ampli repertori d'activitats infantils; recordarem la nostra història amb xarrades i activitats culturals; però no vos preocupeu que seguirem fent honor a la nostra identitat: “Alacantins borratxos i fins”, per tant em preparat quatre dies de festorro gratuït, plens de concerts i mascletaes infinites a ritme de palometa, dolçaina i tabalet.

Ja sabeu "si t'encantes no les tastes". Col·labora!!!!!

Podeu arreplegar les recompenses durant els dies 20, 21, 22 i 23 a l'Hort Comunitari de Carolines (c/Julio Antonio amb c/Jacinto Maltés).

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(2)

 • Ja ha acabat? mm... Es pot col·laborar i aconseguir la samarreta fora del Verkami?

  hecha por Sergi

  clar que sí!pots colaborar ajudant-nos a construïr la foguera, dimarts i dijous a la MEKA (pots encontrar la direcció al facebook) a partir de les sis de la vesprada, i la samarreta podràs conseguir-la els dies de fogueres a l'hort comunitari de carolines...si vols la del primer any també, deixan's la teua talla i l'encarreguem, d'acord? Moltes gràcies Sergi!Visca el Komando Bakora i els seus secuaces!!

 • Aportando 15€ que camiseta es la que compro? Quiero la de Si en falles no folles en fogueres no falles! Es brutalísima! ^^

  Hola Pilar, en principio aportando 15 euros te llevas la camiseta de este año, están todavía diseñándola así que, sorpresa! De todas formas, si cuando hayas visto la de este año prefieres otra, no hay ningún problema en darte la que prefieras. Una abrazo combativo, bakoreta!

Si quieres saber más pregúntale al autor

Fogueres Populars i Combatives

Fogueres Populars i Combatives

Conseguidos600€
de500€
100% conseguidos Conseguido!
FEM FOC O FUGIM? Farts ja de la institució, proposem una festa alternativa per a tothom. Quatre dies de concerts, xerrades, tallers infantils i espectacles mils GRATUÏTS, per tal de fer nom a les Fogueres Populars i Combatives. Prepara el fetge que t'esperem!!!
FEM FOC O FUGIM? Farts ja de la institució, proposem una festa alternativa per a tothom. Quatre dies de concerts, xerrades, tallers infantils i espectacles mils GRATUÏTS, per tal de fer nom a les Fogueres Populars i Combatives. Prepara el fetge que t'esperem!!!
Creado en: Alicante

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 4 de Junio de 2014.

 
 • Aportando 5€
  1 Mecenas

  Rifa + Llibret

 • Aportando 15€
  13 Mecenas

  Samarreta d'enguany + Rifa + Llibret + AgraÏment al llibret

 • Aportando 25€
  4 Mecenas

  2 Samarretes (d'enguany i de l'any passat) + Rifa + Llibret + Agraïment al llibret

 • Aportando 50€
  4 Mecenas

  3 Samarretes (de tots els anys) + Pack de llibrets + Rifa + Agraïment en vídeo personalitzat

 • Aportando 100€
  1 Mecenas

  2 packs de 50 € + Agraïment en vídeo personalitzat + Sopar romàntic obligatori amb la Bellea Trans i el Komando Bakora + Ampolla de Cassalla

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 4 de Junio de 2014.

 

Autor/a del proyecto

Foto de Fogueres Populars i Combatives
Fogueres Populars i Combatives
Som simpàtiques, sociables... bona gent! de categoria! També honraes i dignes, molt dignes. D'anar tots els diumenges a misa, de lo milloret!. Bo! de vegades un poquet indecents, pero poca cosa... Leer más
Fogueres Populars i Combatives tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://