❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fogueres Populars i Combatives

FEM FOC O FUGIM? Farts ja de la institució, proposem una festa alternativa per a tothom. Quatre dies de concerts, xerrades, tallers infantils i espectacles mils GRATUÏTS, per tal de fer nom a les Fogueres Populars i Combatives. Prepara el fetge que t'esperem!!!

0
segundos
23
Aportaciones
600€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Un any més estem preparats per gaudir de la major festa d'Alacant (o això diuen, però clar, sense contar la Santa Faz), i aquesta vegada arribem més combatius que mai.

El Komando Bakora i la Comissió Txustera (clarament relacionades amb ETA, Iker Jiménez i l'avortament) estem molt emprenyats amb la grip aviar i la política urbanística de la nostra ciutat (entre altres moltes coses). Estem farts de la destrucció d'aquesta! Genocidis urbanístics com el de la plaça de l'Hospital, i “vacilaes” com la plaça dr. Balmis (de veres feia falta?), evidencien la falta d'amor de Sonia Castigo i els seus prosèlits per Alacant.

No seguirem alimentant el seu negoci, tenim la solució!

CREMEM-HO TOT!!!! que no quede res més que les cendres.

I quina millor manera de començar a fer el 20 de juny, reivindicant unes festes populars i combatives, amb un conjunt d'activitats crítiques envoltades de foc, festa i rebolcó.

Estarem al racó oficial de Fogueres Combatives, l'Hort Comunitari de Carolines, del 20 al 23 de juny. Plantarem la foguera i farem el pregó amb la bellea trans per tal d'obrir boca, i finalitzarem el 23 cremant la foguera al podriguet.

També per primera vegada fem un ampli repertori d'activitats infantils; recordarem la nostra història amb xarrades i activitats culturals; però no vos preocupeu que seguirem fent honor a la nostra identitat: “Alacantins borratxos i fins”, per tant em preparat quatre dies de festorro gratuït, plens de concerts i mascletaes infinites a ritme de palometa, dolçaina i tabalet.

Ja sabeu "si t'encantes no les tastes". Col·labora!!!!!

Podeu arreplegar les recompenses durant els dies 20, 21, 22 i 23 a l'Hort Comunitari de Carolines (c/Julio Antonio amb c/Jacinto Maltés).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Fogueres Populars i Combatives

    Fogueres Populars i Combatives
    Autor/a

    casi 10 años

    clar que sí!pots colaborar ajudant-nos a construïr la foguera, dimarts i dijous a la MEKA (pots encontrar la direcció al facebook) a partir de les sis de la vesprada, i la samarreta podràs conseguir-la els dies de fogueres a l'hort comunitari de carolines...si vols la del primer any també, deixan's la teua talla i l'encarreguem, d'acord?

    Moltes gràcies Sergi!Visca el Komando Bakora i els seus secuaces!!

  • Sergi

    Sergi

    casi 10 años

    Ja ha acabat? mm... Es pot col·laborar i aconseguir la samarreta fora del Verkami?

  • Fogueres Populars i Combatives

    Fogueres Populars i Combatives
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Pilar, en principio aportando 15 euros te llevas la camiseta de este año, están todavía diseñándola así que, sorpresa! De todas formas, si cuando hayas visto la de este año prefieres otra, no hay ningún problema en darte la que prefieras. Una abrazo combativo, bakoreta!

  • Pilar Bella Bëstia

    Pilar Bella Bëstia

    casi 10 años

    Aportando 15€ que camiseta es la que compro?

    Quiero la de Si en falles no folles en fogueres no falles! Es brutalísima! ^^

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies