❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vinologue Montsant

Una guia d'enoturisme regional de Catalunya que inclou 64 elaboradors i notes de tast de 225 vins

vinologue

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
7
Aportaciones
227€
De 4.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Vinologue és una sèrie de llibres d'enoturisme sobre diferents regions del món amb encant. El llibre sobre la zona de la DO Montsant de Catalunya serà el 7è de la col·lecció i, de la mateixa manera que el seu predecessor sobre la regió veïna de la DOQ Priorat , oferirà al lector tota la informació necessària per gaudir d'aquesta regió i els seus vins.

Som una petita editorial independent autofinançada amb experiència en l'edició de llibres d'aquestes característiques. Aquesta guia de la DO Montsant comptarà amb 312 pàgines a tot color, amb perfils individuals de 64 el·laboradors de vins i notes de tast de 225 vins.

Aquesta campanya permetrà als amants del vi a fer possible un llibre per difondre una regió emergent amb un gran potencial enoturístic que recomanem visitar.

QUÈ FAREM AMB ELS DINERS?

Tenim una relació professional amb una impremta de la província de Barcelona a través de la qual hem imprès un parell de llibres en els darrers dos anys, així que estem familiaritzats amb els costos de producció i terminis d'entrega. En aquests moments ja tenim acabada la recerca de camp pel llibre i la seva escriptura, a més d'haver realitzat la selecció i edició de les fotografies. Els diners rebuts per part dels mecenes d'aquest projecte es destinaran a la correcció final del llibre, maquetació i impressió.

CALENDARI

Els llibres s'entregaran al mes de maig, aproximadament dues setmanes després de la finalització de la campanya. A part dels llibres, les altres recompenses es poden utilitzar fins a l'acabament de l'any 2014.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies