❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda'ns a gravar el primer disc del Pot Petit

El Pot Petit és una companyia de teatre i animació per a tots els públics formada per Siddartha Vargas i Helena Bagué. Després d'actuar a m

potpetit

Un proyecto de

Creado en

Pau
0
segundos
103
Aportaciones
3.335€
De 2.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

El Pot Petit és una companyia de teatre i animació per a tots els públics formada per Siddartha Vargas i Helena Bagué, que amb moltes ganes i inquietuds artístiques vam engegar aquest projecte ara fa 3 anys. En el Pot Petit podreu trobar espectacles molt diversos que oferim per a tota la família i en especial als més petits de la casa, alguns d’ells són: Espectacles d’animació:“Quina Festa!”, “El Pot Petit i la Mermelada Band” i “De tots colors” Espectacles de contes i cançons: “Macedònia de contes” i “Una carta de reis molt especial” Els dos components del grup som mestres, formats en el mon del lleure i amb estudis de teatre, circ, teatre musical i pedagogia teatral.

QUÈ ENS MOU A REALITZAR AQUEST PROJECTE?

Durant aquests tres anys hem tingut la sort de visitar molts pobles i ciutats del territori català fent les nostres actuacions, i en moltes d’elles hem tingut una petició de la gent que ve a veure els nostres espectacles, i aquesta demanda no és altra que la d’enregistrar les cançons que fem en les actuacions en un CD perquè els nens i nenes puguin escoltar i tenir els nostres temes a casa.

Així és com va sorgir la idea de enregistrar un CD del Pot Petit. Ja que la majoria de cançons que fem ens els espectacles són de creació pròpia, vam pensar que seria una bona manera de fer-les conèixer i respondre a la petició dels nens, nenes, pares i mares que ens segueixen habitualment.

PROJECTE

La idea és poder gravar un CD amb 12 cançons. Aquests temes estan pensats perquè es puguin treballar a les escoles, o bé perquè els pares i mares puguin gaudir-les amb els seus fills i filles a casa. És per això que a més de la cançó, l’acompanyarà el corresponent “play-back” per poder-la treballar a l’escola o perquè siguin els nens i nenes que hi cantin a sobre.

Així doncs en aquest CD hi podrem trobar cançons que parlin del Nadal, del Carnestoltes, o de la festa de Sant Jordi, així com d’altres que són més d’animació, o que expliquen una història. Volem que aquest treball, a part d’una part lúdica tingui una part en la qual els nens/es puguin aprendre valors i conceptes a partir d’unes cançons pensades i treballades per això.

La música té el do d’acostar a les persones, i això ho hem pogut comprovar en els nostres espectacles, sobretot en els d’animació. L’efecte socialitzador a través de les danses fa que els nens i nenes aprenguin a conviure de millor manera amb altres nens i nenes, establint una comunicació més harmoniosa. La música els hi dóna seguretat emocional, confiança, perquè es senten compresos al compartir cançons amb els altres nens i nenes i entren en un clima d’ajuda, col·laboració i respecte mutu. Les cançons que podrem trobar al CD, són cançons amb una estructura rítmica i melòdica bastant senzilla, amb moltes repeticions i que es poden acompanyar amb gestos al cantar-les, així és com als nens i nenes els hi resulta més fàcil aprendre les cançons i alhora durant l’etapa d’alfabetització milloren la forma de parlar i d’entendre cada paraula.

PER QUÈ VERKAMI?

Quan vam descobrir el micromecenatge de Verkami, ens va semblar una molt bona idea per portar a terme el nostre projecte. Ens fa il·lusió que us pogueu sentir una part molt important d’aquest projecte, i nosaltres us ho agrairem de la millor forma possible amb el sistema de recompenses que podreu trobar a les aportacions. Certament preferim tenir un deute amb totes les persones que ens recolzen dia a dia, i que donen sentit al Pot Petit, que no amb qualssevol entitat financera. Així doncs, confiem amb tots vosaltres, perquè hem rebut el vostre suport incondicional des del primer moment, perquè sinó tinguéssim aquest suport i no vinguéssiu a veure i a disfrutar dels nostres espectacles, el Pot Petit no existiria, i és per això que volem que aquest CD us el sentiu molt vostre.

PER QUÈ DEMANEM 2.700€?

Doncs bé, aquests 2.700 euros els destinarem a la finalització del nostre primer CD, ja que no hem pogut completar tot el procés de gravació. Amb les vostres aportacions podrem acabar el procés de gravació i tot el procés de mescles i màstering, el disseny del CD (caràtula i llibret), fabricació del CD amb llibret de 16 pàgines, material de promoció, presentació del CD en un teatre, enviaments, etc.

Actualment ja estem treballant en el CD, tenim gairebé acabades les lletres i els arranjament dels 12 temes, i ja hem començat la gravació. La nostra intenció és que surti a la llum abans de que s’acabi l’any, és a dir comptem que a mitjans del mes de desembre puguem fer la presentació.

Creiem que totes les aportacions, siguin de l’import que siguin, són importants, és per això que entre tots els que ajudeu a tirar endavant aquest projecte, sortejarem una estada de cap de setmana (2 nits) en una casa de turisme rural amb encant, amb capacitat fins a 8 persones perquè ho pogueu disfrutar amb tota la família.

Cortesia de: Empordà en familia i Sant Mori El sorteig es portarà a terme el dia de la presentació del CD.

EP, VOLS VEURE ALGUNA DE LES NOSTRES ACTUACIONS?

Pots anar a qualsevol d’aquests links per veure un petit tast dels nostres espectacles:

El Pot Petit i la Mermelada Band

El Pot Petit. Quina Festa!

Contes del Pot Petit

MOLTES GRÀCIES PER ENDAVANT!

Només que us hagueu interessat pel nostre projecte ens fa molt feliços. Nosaltres disfrutem molt fent aquesta feina tan gratificant i podent fer feliços a petits i grans. Fer un CD significa fer un altre pas a la nostra carrera i una manera de fer arribar la nostra música i la nostra il·lusió a moltes més cases, escoles, llars d’infants, etc. És per això que us donem les gràcies perquè sabem que molts de vosaltres ens ajudareu, i nosaltres seguirem treballant i millorant per vosaltres dia a dia! El Pot Petit cada dia és més gran... i això només és possible gràcies a tots i totes els que hi confieu!

web Pot Petit

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • potpetit

    potpetit
    Autor/a

    12 años

    Hola! Som de l'Alt Empordà també, de Pau i de Castelló d'Empúries! Que coneixeu a en Siddartha? Perquè ell treballa a l'escola de LLança.

    Una abraçada Erik i Ingrid!

  • ingrid

    ingrid

    12 años

    Siddartha i Helena d'on sou ???

    Sóm l'Erik i la Ingrid de Llança . Un va amb l'Anna Pairà i l'altre amb la Laura !!!

Volver a todas las actualizaciones

#07 / 3.335 GRÀCIES!

No només us en volem donar 3.335 de gràcies, us en volem donar moltes més. Per nosaltres és molt important haver aconseguit aquest objectiu, i haver pogut gravar el primer CD del Pot Petit, ho estem fent amb molta moltíssima il·lusió i ganes. I tot això, en part ha estat gràcies a tots vosaltres que heu posat el vostre granet de sorra per fer realitat un somni. 
Han estat 40 dies molt bonics, 40 dies per adonar-nos que tenim a molta gent que confia amb nosaltres i això ens dóna no sabeu quantes forces per seguir tirant endavant. 

Bé, suposem que ja heu rebut els emails en els quals us demanem les vostres dades per començar a gestionar tot el tema de les recompenses. Moltes gràcies als que ja ens heu contestat, i als que no, si us plau us demanem que ho feu com abans millor! 

I per últim... una sorpreseta que ja us hem enviat per correu, la cançó de Nadal del Pot Petit, que l'estrenem en exclusiva pels mecenes del Pot Petit, sereu els primers en escoltar-la! Esperem que us agradi! 

Aquí teniu l'enllaç:

Esperem que la gaudiu i aprofitem per desitjar-vos unes molt bones festes i un feliç any 2012! 

Una abraçada del Pot Petit!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#10 / PRESENTACIÓ DEL NOSTRE DISC AQUEST DISSABTE!

Hola companys, amics, mecenes del POT PETIT!!

Només us volem recordar que aquest dissabte farem la FESTA DE PRESENTACIÓ DEL NOSTRE PRIMER DISC: Canta amb el POT PETIT!

Serà a Roses a les 17:00h de la tarda a la Rambla Riera Ginjolers, just davant de la sala SUF!

Aquí teniu la invitació

Recordeu que a Roses tindrem una paradeta muntada on podreu recollir les vostres recompenses dient-nos el nom de qui ha fet l'aportació i l'email!

Moltíssimes gràcies i us esperem aquest dissabte!

Una abraçada!!!!

#09 / JA EL TENIM AQUÍ!!!!

Amics i amigues, estimats mecenes!!!!!!!!!!!! 
Tenim el plaer d'informar-vos que els mecenes del Pot Petit, ja podeu sentir en primícia el nostre primer disc: CANTA AMB EL POT PETIT! 
Trobareu 12 cançons que parlen del mon del Pot Petit, i totes de creació pròpia. Podreu escoltar des de l'història d'un cuc molt poruc, fins a un esquimal a qui li agradava molt viatjar, passant pel país dels indis, visitant a Sant Jordi o ballant una bona rumba de l'amistat! 
Ens fa moltíssima il·lusió poder compartir aquest disc amb vosaltres, i recordeu que us informarem sobre quan farem la presentació, que esperarem que arribi una mica el bon temps perquè la poguem gaudir millor tots plegats i sigui una gran festa!
Recordeu que allà serà on podreu recollir la resta de recompenses, i el CD físic!

Si algú ha tingut algun problema per obrir l'arxiu o ens vol comentar la seva opinió, o qualssevol altra cosa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Milers de gràcies!!!!!!!

#08 / Informacions vàries!!!!!

Hola mecenes del Pot Petit!!! 

Com esteu?  Us escrivim per informar-vos de com està tot plegat. 

Primer de tot, disculpeu per no haver informat abans però se'ns han ajuntat moltes coses, i no ho hem pogut fer fins ara. Bé, com haureu vist, la presentació del CD no es realitzarà aquest mes de gener, perquè ja s'ha acabat el mes i encara estem ultimant coses. 

Ara per ara, tenim ja la gravació finalitzada i el CD masteritzat, de manera que per ser mecenes, el rebreu en primícia d'aquí molt poc amb format digital. A part d'això estem acabant el disseny gràfic, que no sabiem que seria tant lent...! jeje! Ens costa molt decidir-nos perquè volem que quedi moooolt bé!!!

Doncs bé, així estan les coses! No us volem dir una data en concret per la presentació del CD, però us ho farem saber amb prou temps perquè us pogueu reservar bé la data al calendari i ens pogueu acompanyar en aquest dia tan especial!

Moltes gràcies pel recolzament i la paciència!

leer más

#07 / 3.335 GRÀCIES!

No només us en volem donar 3.335 de gràcies, us en volem donar moltes més. Per nosaltres és molt important haver aconseguit aquest objectiu, i haver pogut gravar el primer CD del Pot Petit, ho estem fent amb molta moltíssima il·lusió i ganes. I tot això, en part ha estat gràcies a tots vosaltres que heu posat el vostre granet de sorra per fer realitat un somni. 
Han estat 40 dies molt bonics, 40 dies per adonar-nos que tenim a molta gent que confia amb nosaltres i això ens dóna no sabeu quantes forces per seguir tirant endavant. 

Bé, suposem que ja heu rebut els emails en els quals us demanem les vostres dades per començar a gestionar tot el tema de les recompenses. Moltes gràcies als que ja ens heu contestat, i als que no, si us plau us demanem que ho feu com abans millor! 

I per últim... una sorpreseta que ja us hem enviat per correu, la cançó de Nadal del Pot Petit, que l'estrenem en exclusiva pels mecenes del Pot Petit, sereu els primers en escoltar-la! Esperem que us agradi! 

#06 / Ja GRAVEM!

Hola mecenes del Pot Petit!!!
Aquesta setmana hem començat a gravar les veus a l'estudi situat a TORELLÓ al costat de Vic, en una masia molt bonica enmig de la muntanya! Hem treballat molt, disfrutat i estat molt a gust!
Us deixem amb una foto i un petit video que vam fer!!!!!!!


Esperem que us agradi!!!!!
PETONSSSSS!!!!!

#05 / SOMNI FET REALITAT!

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, 2.730 GRÀCIES! 

Avui sí, hem arribat a l'objectiu que ens havíem marcat i fins i tot l'hem superat! 
Bé... estem... emocionats, contents, nerviosos, i amb un sentiment de responsabilitat enorme, us volem tornar la confiança que heu posat en nosaltres amb un CD molt i molt ben fet i que us agradi moltíssim! 
Amb 18 dies hem aconseguit el projecte, resten encara 22 dies, durant aquests dies es poden seguir fent aportacions, per si a algú li interessa alguna de les recompenses per exemple. I us preguntareu, què en fareu dels diners de més? 
Doncs bé... corren pel nostre cap tantes coses per fer en el Pot Petit, que tot el que fem de més servirà per millorar la qualitat del CD i per millorar els nostres espectacles (millorar elements d'escenografia, construcció de titelles per l'espectacle d'animació, etc.) 

Una vegada més es demostra que les persones ajudant-nos podem aconseguir-ho TOT. 

#04 / A un pas del nostre somni...

Sí, estem només a un pas d'aconseguir-ho...! El millor de tot això, és que ho hem aconseguit molt abans del que esperàvem AMB 18 DIES! 
Estem infinitament agraïts a tots i totes els que heu col·laborat, és una passada saber que tenim a tanta gent que confia en nosaltres i que creu en el nostre projecte. 

Doncs bé nosaltres aquesta setmana comencem a afinar les veus perquè entrem a gravar les veus a l'estudi de gravació, a Torelló, amb en Marc Serrats i l'Albert Vila, dos grans músics. En tenim moltíssimes ganes, com també de que veieu com està quedant tot plegat! 

Bé, amics i amigues, altre cop... GRÀCIES i com a mecenes que sou us mantindrem ben informats! 

UNA ABRAÇADA!

#03 / Ens queden 27 dies per aconseguir-ho!

Molt bon dia a tots i a totes! 
Bé... sabem que ens fem repetitius però no us podem deixar d'agraïr el vostre suport, i per més vegades que us diem gràcies, sempre seran poques...! 
Tenim més de la meitat de l'objectiu aconseguit, falta poquet, però encara falta. 

Voleu saber què estem fent? 
  • Mireu, ja tenim gairebé la portada del CD enllestida, comptem amb un il·lustrador amb molt talent que està treballant de valent. I ara començarem a treballar en el llibret!
  • Estem decidint l'ordre de les cançons, no és fàcil eh? Què posaríeu primer "el cuc poruc" o "la cançó de l'esquimal" ? Això són els temes de debats dels últims dies! jeje! 
  • També estem afinant les veus perquè la setmana que ve comencem a gravar veus, ara que la part instrumental gairebé està enllestida. 
  • Estem pensant com seran les samarretes que molts de vosaltres ja heu aconseguit! 

Bé, com veieu, no parem! I vosaltres ens doneu la força per no parar i per agafar-nos aquest projecte amb més il·lusió que mai! 

#02 / Gairebé una setmana a Verkami...!

Hola amics i amigues! 
Demà divendres farà una setmana que tenim el nostre projecte a Verkami, i que ens hem iniciat en el món, i en la revolució dels micromecenes! 
Per nosaltres està essent tota una aventura... no saps mai què pot passar, i també sabem que són temps difícils per demanar ajuda econòmica però tot i això ja sou gairebé 30 els que heu col·laborat amb nosaltres!  
Ara mateix portem 795 euros, encara ens falten uns quants dies per finalitzar el procés i aconseguir el nostre objectiu, però tal i com està anant estem segurs de que això acabarà molt bé! 
Ens fareu un favor enorme si ens ajudeu a difondre el projecte a qui penseu que li pot interessar. 

Mentre escrivia aquesta entrada al blog, ens han enviat les tres primeres bases musicals... i... SONEN MOLT BÉ, comptem amb uns músics de luxe! Després de sentir això encara tenim més ganes de que tot això surti bé i sortirà un CD que serà molt xulo! 

#01 / Comença l'aventura!

Amics i amigues! 
Avui divendres 28 d'octubre acabem de començar l'aventura del micromecenatge! Estem contents, nerviosos, il·lusionats, espectants, ... 
Vaja engeguem això amb moltíssimes ganes, i esperem amb 40 dies poder assolir el nostre objectiu. Però per això ens fa falta que tingueu ganes de formar part del nostre projecte, un projecte fet amb tot l'amor i la il·lusió que ja hi estem posant! 

No t'ho pensis, si t'agrada alguna de les recompenses... Ajuda'ns a gravar el nostre primer disc! 

Gràcies a tots i a totes per avançat! 
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies