❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip de l'ària "Dido's lament" de H. Purcell

Realitzar un videoclip de l’ària “Dido’s Lament” de la òpera Dido i Eneas de Henry Purcell traslladant a l'audiovisual les emocions i sensacions que transmet la música.

cristina viñas marcus

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
8
Aportaciones
610€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El projecte és realitzar un videoclip de l’ària “Dido’s Lament” de la òpera Dido i Eneas de Henry Purcell intentant traslladar al audiovisual les emociones i sensacions que transmet la música.

L’ òpera Dido i Eneas relata la història d’ amor entre Dido, reina de Cartago i l’heroi Eneas que finalment es enganyat per les bruixes a pesar del seu amor per Dido.

En aquesta ària “Dido’s Lament”, Dido que no pot viure sense Eneas es suïcida.

L’ ària dura uns cinc minuts, dels quals la meitat timelapses intercalats que representen las visiones de mort que té Dido (elements degradant-se, natura efervescent..)

L’altra meitat narra el drama que viu Dido un ésser atormentat al límit de la seva existència i que finalment mor i retorna a la terra.

L’ intenció es acostar-se al drama que viu Dido, utilitzant el cos com a superfície, on el pas dels elements com el fang i pigments deixen registres i rastres que generen una historia metàfora del moment que viu el personatge.

EL NOSTRE EQUIP TÈCNIC

Direcció i guió: Cristina Viñas

Producció: Marta Corominas

Direcció artística i fotografia: Mar Morey

Operadors de càmera: Mar Morey i Francesc Bosch

CÀSTING

Franchesca Regni com a DIDO

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions aniran destinades al lloguer del material audiovisual (càmeres, follow focus, filtres, il.luminació...) Al vestuari i maquillatge de l’actriu, despeses de producció, lloguer de localitzacions, transport i dietes. I despeses relacionades amb el crowdfunding i les recompenses.

CALENDARI

El rodatge està pensat en realitzar-se a finals d'abril de 2014 i estarà finalitzat a principis de maig després de la postproducció. Les recompenses s'entregarán a partir del mes de maig.

RECOMPENSES

Oferim 10 tipus de recompenses variades; des d'emportar-se un tros del videoclip a casa (una copia d’un fotograma d’un timelapse), a classes teòrico-pràctiques, excursions fotogràfiques i sessions fotogràfiques. La descripció completa la podeu veure a la dreta d’aquesta pàgina.

Totes les aportacions són benvingudes ja que ens permetran arribar a explicar una història plena d'emocions en forma de videoclip. Si teniu alguna pregunta sobre les recompenses, no dubteu en preguntar.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens algun dubte sobre el projecte, les recompenses o vols conèixer millor el projecte pots contactar amb nosaltres a través de:

Email: [email protected]
Flickr
Vimeo

facebook

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies