❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Músiques d'Arrancapins

El Cicle Música Entre Amics, els Concerts de Falles, la Primavera Cultural, la Nit de Sant Joan... un muntó d'activitats en les que la música és l'element primordial.

Falla Arrancapins

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
80
Aportaciones
4.500€
De 4.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Des que vam celebrar el centenari l'any 2008, en Arrancapins ens hem abocat de ple amb la música que es fa ací en la nostra llengua -tot i que, si és bona, no li fem fàstics si és en una altra, faltaria més-.

Ja aleshores vam publicar el CD De la Terra amb participació de vint grups/solistes, la major part dels quals pertanyents al Col·lectiu Ovidi Montllor.

Per altra part, des de fa cinc anys estem mantenint la programació estable del cicle de concerts Música entre Amics pel que han passat solistes i grups com ara: Oscar Briz, Màrius Asensi, Saudade, Carles Enguix i 03, Lluís Vicent, Remigi Palmero, Amanida Peiot, Miquel Gil, Mara Aranda amb Artaica, Eva Dénia, Hugo Mas, Quamlibet, Vicent Torrent+Ximo Caffarena+Quim Sanz, Néstor Mont, El Corral de Pepeta, La Rana Mariana, Som Romancers, Àlvar Carpi, Sis Veus per al Poeta o Tórtel.

Així mateix, els concerts al carrer de les Falles s'han consolidat com una de les nostres mogudes més populars on s'apleguen centenars de bons aficionats a la música que es fa ara i ací. Memorables van ser els concerts d' Apa, Pep Gimeno Botifarra, La Rana Mariana, Rapsodes, Atupa, El Papado, Atzembla, VaDeBo, etc, etc.

Però tot això, amb la crisi econòmica, ens està costant molt de mantenir. És per això que apel·lem a tu perquè, amb la teua participació, ens ajudes a continuar fent-ho possible.

Pins, discos, llibres, samarretes, DVDs i més coses t'estan esperant com a recompensa a la teua participació i la teua fidelitat. No vulgues perdre-te'ls!

I com no, la nostra invitació personalitzada per a cadascun dels concerts.

Enguany més que mai els projectes musicals bullen a la cassola d'Arrancapins, coent-se a poc a poc a l'espera de ficar-los l'escudella. Només ens falta el teu espentonet per fer-los realitat.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Amb els diners arreplegats ens comprometem a mantenir, almenys, la programació del Cicle Música entre Amics durant l’any en curs ( dos concerts a la primavera i dos a la tardor) + un concert (almenys amb dos formacions) a les falles de l'any vinent.

CALENDARI PREVIST

El projecte es desenvoluparà tot al llarg de 2014 i fins al març de 2015.

ENTREGA DE RECOMPENSES

Les recompenses s'entregaran en el primer dels concerts a programar, a la primavera (segona quinzena de maig).

En cas de no poder assistir, les pots replegar al següent o te les enviem a casa.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Falla Arrancapins

    Falla Arrancapins
    Autor/a

    casi 10 años

    Carles: no sabem exactament a quin CD et refereixes, si al "De la Terra" que vam editar amb motiu del nostre centenari o al "Carrer Passeig" d'Àlvar Carpi. Tots dos formen part d'algunes de les recompenses que hem oferit.

    En qualsevol cas, si vius a València i pots passar-te, estem els divendres a la nit al nostre casal: carrer de Villanueva i Gascons, 7 (junt al c/ Joan Llorens).

  • Carles Porcel

    Carles Porcel

    casi 10 años

    M'agradaria comprar el CD. A on i quan?

  • Falla Arrancapins

    Falla Arrancapins
    Autor/a

    casi 10 años

    Els concerts són d'entrada lliure, seguint la filosofia de la nostra entitat d'acostar la cultura i la festa al poble.

    La idea és que entre la gent aficionada i/o solidària tractem d'assegurar que açò continue sent possible. És a dir que participant al projecte fas possible quelcom que t'agrada i, de pas, de manera altruïsta, permets que uns altres puguen gaudir-ne també

  • Pep

    Pep

    10 años

    Els concerts que oferiu són d'entrada lliure o cobreu.

#13 / TANQUEM EL CICLE AMB EL "CONCERTÀS" DE FALLES

el proper 17 de març, a les 12 de la nit, tanquem el cicle que, gràcies a les vostres col·laboracions, hem fet possible durant tot aquest any faller que ara acaba.

Esperem comptar amb la vostra assistència i, de pas, qui no haja replegat encara la seua recompensa tindrà una darrera oportunitat per fer-ho.

Salut i Festa!

#12 / MIQUEL GIL I PEP GIMENO, BOTIFARRA PRESENTEN: "NUS"

Hola de nou a totes i a tots,

us presentem el quart concert del cicle que hem fet possible gràcies a la vostra col·laboració.

Com la majoria de vosaltres sabreu, Miquel Gil i Pep Botifarra són dos de les millors veus de la música popular d'arrel tradicional.

Per a nosaltres és una grandíssima satisfacció poder presentar-los junts amb el seu espectacle NUS, en el que quasi -com se sol dir- a pèl, fan un repàs per la diversitat dels gèneres musicals tradicionals valencians.

Tot un plaer al vostre abast.

Serà dissabte, 29 de novembre, a les 19'30.

A més a més, eixe cap de setmana és complet. Divendres començarà amb la projecció ( a les 20'30) del documental PEP GIMENO, BOTIFARRA: EL CANT DE LES ARRELS i continuarà dissabte a les 13 hores amb una DANSÀ popular davant el nostre casal

Us hi esperem!

#11 / NOU CONCERT: JULIO GALCERÀ Y VIDAS EJEMPLARES

Julio Galcerà començà a fer les seues primeres actuacions a finals dels 60, curiosament, per casals fallers de València, quan aquests locals -probablement sense saber-ho- eren receptoris i altaveus de la modernitat musical. La Masa Gris (o simplement La Masa), Paranoia Dea, Ambientes, Mala Seguida o Puro Vicio són alguns dels projectes musicals en què Julio s’ha involucrat fins arribar a aquest Vidas Ejemplares.

Coetani de figures com Julio Bustamante o Remigi Palmero, des dels primers repertoris de Led Zeppelin, Deep Purple o Jimmy Hendrix barrejats amb temes propis, Julio ha anat deixant-se influenciar pel Jazz, pel Funk, i per musics de la talla de Stevie Wonder o els brasilenys Milton Nascimento o Airto Moreira.

Al seu repertori inclou temes tan en castellà com en valencià.

Al llarg de la seua carrera ha compartit escenaris, entre altres, amb, Los Bravos, Miguel Ríos, Sabina, Pretenders o Iggi Pop.

leer más

#10 / FESTA DE BENVINGUDA DE L'ESTIU

Fa escassament 10 dies que vam fer el primer dels concerts del cicle Música entre Amics i ja estem ací de nou amb una nova proposta: la Festa de Benvinguda de l'Estiu, que farem aquest proper dissabte, dia 14 de juny, a les 22,30 hores.

Serà al carrer, al costat del nostre casal i comptarem amb tres formacions:

-La Cocktelera, Funkiwi's i Assekes

per suposat, si no vas vindre al concert de Burguitos, pots aprofitar per replegar en aquesta ocasió la teua recompensa.
(Luz Caballero, Vicent Ferrer i les/els altres que ens heu demanat que us l'enviem per correu: no patiu que no ens hem oblidat. En breu la tindreu a casa!

i ací, al nostre facebook, teniu més informació del concert:

https://www.facebook.com/events/1421274834813641/

#09 / BURGUITOS, PRIMER CONCERT DE LA NOVA TEMPORADA

Amigues i amics: açò ja està en marxa!

dissabte, dia 31 de maig, a les 20 hores, iniciem aquesta nova temporada del cicle Música entre Amics i ho fem amb un bon amic de la casa: Fernando Burgos, Burguitos, que ens presentarà el seu nou disc i farà un repàs a alguns dels temes de la seua anterior discografia.

Per fer-ne un tast, ací us deixem aquest La vecina del djembé, que vam incloure al CD recopilatori editat amb motiu del nostre centenari.

Us hi esperem!

ah: recordeu que al concert podeu replegar les vostres recompenses

#08 / ESTEM EN CONTACTE

Benvolgudes i benvolguts mecenes: ja ha passat una setmana des de la finalització del període d'aportacions al nostre projecte. Ara el que cal esperar és un temps (breu) de marge per solventar els problemes que sempre sorgeixen amb algun número de compte incorrecte o alguna errada en la fase d'aportació. Després ens posarem a preparar les vostres merescudes recompenses.

Com que ens va a coincidir amb les vacances de pasqua, millor que millor. A la tornada ho reprendrem tot amb més ganes.

Això si: de moment ja podem avançar que el primer concert de la nova temporada serà, amb tota probabilitat, dissabte 31 de maig. En breu confirmarem qui actuarà.

Salut i música!

#07 / GRÀCIES A LA MÚSICA

Ja està!

Ja ho hem aconseguit!

La nostra campanya ha estat un èxit a falta de dos dies per la seua finalització.

El nostre agraïment més sincer a totes i tots vosaltres, que ho heu fet possible.

I gràcies, com no, a la música!

#06 / La samarreta amb el nostre logo

Va, que queden pocs dies per finalitzar la campanya i ja podem pràcticament assegurar que, amb les darreres aportacions en mà que estem arreplegant, arribarem al nostre objectiu!

així que, qui tingueu samarreta com a recompensa, aneu pensant la talla que necessiteu. Quan hàgem acabat, ja us enviarem un correu demanant-vos-la.

Si encara no l'havíeu vista, mireu que xula és!

#05 / MUIXE-BOSSA

Amb motiu del nostre centenari vam editar un disc amb col·laboracions de músics i cantants valencians (del que teniu complida informació a la pàgina principal del projecte).

Ací us deixem una de les sessions de gravació. Són Álvaro Domènech i Àlvar Carpi interpretant el tema Muixe-Bossa, arranjat per aquest últim.

#04 / Video-promo, el Making Off

A només uns dies de la Plantà, vam quedar al nostre casal-taller per fer el primer video de promoció de la campanya.

Hi van acudir Jacint Hernàndez (Naiet Cirerer), Vicent Torrent, Miquel Gil i El Ninho Trompeta i La Piltra (La Rana Mariana).

No cal dir que vam passar una estoneta genial!







#03 / Més Música!

Una de tantes nits musicals al nostre casal -que ja és història- del carrer del Pintor Vila Prades.

d'esquerra a dreta: Màrius Asensi, Amadeu Vidal i Òscar Briz

#02 / Vicent Torrent, Ximo Caffarena, Quim Sanz

al maig de 2010 vam tindre el plaer de comptar amb aquesta novedosa formació, que va oferir un recull de cançons populars, fonamentalment del repertori d'Al Tall, però també alguna sorpresa com ara aquesta versió en català del times are changing de Bob Dylan

#01 / Benvingudes, benvinguts!

Benvolgudes amigues i amics:

aquesta aventura acaba de començar.

Una aventura que, amb la vostra inestimable col·laboració esperem acabar satisfactòriament.

Si creieu que les falles han de ser més que petards i coentor; si us agrada la música i voleu gaudir-la amb nosaltres, ara és la oportunitat.

Les Músiques d'Arrancapins són vostres!

... i per anar fent boca, diuen que una imatge val més que mil paraules.

Aquesta foto és el testimoni de que ja fa dues dècades en Arrancapins apostàvem per la nostra música. És una de les primeres Jam Sessions Folkies que durant un temps vam organitzar.

d'esquerra a dreta: Josemi Sánchez (dolçainer, versador i ocasional acordionista), Toni Torregrossa (ànima mater d'Urbàlia Rurana) i Pep Romero (membre d'Arrancapins i músic amateur)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies