❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Que el cafèambllet arribi a tot Catalunya!

Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis. cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.

cafèambllet

A project of

Created in

0
seconds
1,619
Pledges
37.775€
From 25.500€
Contribute to the project
View project in Castellano and Italiano

Choose your reward

Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis.

cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.

Les redaccions dels diaris estan plenes de grans professionals del periodisme. Però la propietat d’aquests diaris està en mans de la banca. Per això, avui a Catalunya, portades com aquestes són impossibles:

En comptes de d'aquestes portades, el que ens trobem és que dia rere dia la premsa ataca tot allò que li molesta:

I mentre manipula, criminalitza i ataca els ciutadans, la premsa lloa els banquers i els responsables de la situació actual:

I les seves pàgines es posen al servei del poder, atacant els ciutadans i amagant la corrupció dels seus:

La idea és criminalitzar la ciutadania i fer invisibles les seves lluites:

Ho fan per què són dolents? Ho fan per què no tenien prou informació? No. Ho fan perquè han de defensar els interessos de qui paga: la banca.

És la banca la que decideix les portades, la que escriu els editorials i la que tria els columnistes. La informació està en mans dels mateixos bancs responsables de les preferents, de les clàusules abusives i dels paradisos fiscals.

Són ells que cada matí posen milers d'exemplars plens de mentides a cada bar, a cada oficina, a cada tren…

Les persones que fem la revista cafèambllet creiem que és fonamental defensar-nos d'aquesta situació. Creiem que podem començar a fer front als mitjans de la banca. Per això us volem fer la següent proposta:

La Vanguardia és el diari amb més difusió de Catalunya, amb una mitjana de 143.000 exemplars diaris. La nostra idea és posar en marxa una publicació massiva i gratuïta de 145.000 exemplars. Us proposem inundar Catalunya amb la informació que ens volen amagar. Un mitjà massiu que no degui res a cap banc, a cap partit ni a cap govern. Sense subvencions públiques, sense publicitat institucional i sense crèdits de la banca. Us proposem posar un exemplar del cafèambllet a cada bar, a cada sala d’espera, a cada tren, a cada botiga, a cada hospital i a cada perruqueria de Catalunya. Informació alternativa però a la vegada massiva.

Què explicarem?

Els continguts giraran entorn a tres eixos fonamentals:

Eix 1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

I si posem aquesta notícia a tots els bars de Catalunya? ;-)

Eix 2 · Donar visibilitat a la mobilització ciutadana

Perquè a més de denunciar els abusos dels poderosos, cal difondre les lluites ciutadanes que els mitjans de la banca volen amagar i criminalitzar. L'objectiu és informar però sobretot, convidar a ser cada cop més els ciutadans que participen de manera activa en la lluita contra la injustícia.

Eix 3 · Donar visibilitat a les alternatives

La PAH, Aigua És Vida, No a la MAT, la lluita per la sanitat, l'Auditoria del Deute... hi ha moltes lluites i gent organitzant-se per fer front a l'estafa. A la banca no l'interessa que es coneguin les alternatives perquè necessita que creiem que no hi ha més alternativa que la que ells proposen. Per això, és fonamental fer arribar i donar a conèixer aquestes propostes massivament sense dependre dels mitjans del poder. Aquesta és una manera d'enfortir aquestes iniciatives i aplegar cada cop més gent al seu voltant.

· Volem explicar com Mango abandona les víctimes de Bangladesh.

· Volem explicar com La Caixa s’ha infiltrat a l’escola pública.

· Volem posar nom a les empreses que evadeixen impostos.

Però sobretot, volem fer visible un món que està naixent:

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes amb la data del proper desnonament perquè la propera vegada en comptes de ser 50 siguem 500 els que aturem els peus a la banca.

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes explicant com lluitar contra les llistes d’espera a la sanitat, donant eines per fer efectius els nostres drets.

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes cridant al boicot a Panrico, a recolzar la vaga de mestres o a dir que no a l’apujada del transport.

Volem que tothom sàpiga que hi ha gent que s’està organitzant per defensar la vivenda, l'educació, l’aigua, la sanitat i els drets de tots…

Volem inundar Catalunya amb totes aquestes coses que amaga i manipula sistemàticament la premsa de la banca.

· Volem portar un exemplar a cada bar, a cada oficina i a cada escola i arribar allà on no arriben Facebook i Twitter…

· Volem fer una mena de mur de Facebook de paper, una mena de retuit col·lectiu per fer arribar la informació que la banca amaga.

La proposta és: fer entre tots la publicació amb més exemplars de Catalunya.

Preguntes i respostes sobre el projecte

· Quant costa el projecte i en què es gastaran els diners?
· Com i on es distribuirà la publicació?
· Quina serà la línia editorial?
· No existeixen ja mitjans alternatius?
· Quan sortirà el primer número?
· Només es faran quatre números?
· Tenen experiència en tot això els impulsors?

---------

Quant costa el projecte i en què es gastaran els diners?

Aquest Verkami s’organitza per posar en marxa els primers 4 números de la publicació (abril, maig, juny i juliol). El cost total previst per a aquests 4 números (560.000 exemplars) és de 35.500€ que es destinaran a:

Aquest és un pressupost el més aproximat possible. Seguim a hores d'ara treballant amb proveïdors per buscar les millors condicions. Un cop finalitzat el projecte els mecenes rebran un informe com el que van rebre el mecenes del nostre anterior projecte. El podeu consultar aquí

Nota: Degut a que les aportacions superent el previst en aquest pressupost, hem posat en marxa una segona fase amb les modificacions pertinents. Podeu consultar-les aquí

D’aquests 35.500€, en finançarem amb el Verkami 25.500€. La resta, 10000€ es recaptaran amb la publicitat. La publicitat es comercialitzarà seguint criteris amb l'objectiu de no publicar anuncis que entrin en contradicció amb l'esperit de la publicació. No s'acceptaran anuncis amb continguts racistes, sexistes o que fomentin la discriminació. Tampoc s'acceptaran anuncis provinents de la banca ni d'empreses que cotitzin a l'Ibex.

Impressió: la impressió és la despesa més important del projecte. S’utilitzarà paper premsa de 45gr. Sense grapar, en format 390mm x 270mm (tamany d'un diari premsa estandar).

Distribució: La distribució és fonamental per a un projecte com aquest. Per això, tot i que serà molt important comptar amb el treball voluntari d’aquelles persones que creguin en aquest projecte, creiem que és necessari assegurar una estructura estable i remunerada per fer possible la distribució. (veure més a l’apartat 'Distribució')

Sous: En aquest apartat està inclosa la feina de redacció, maquetació, disseny, correcció, gestió, comercialització de publicitat, traducció, xarxes socials i gestió del web...

Despeses: Aquest apartat recull les despeses de telèfon, transports, vehicles, gestoria i logística

Com i quan es distribuirà la publicació?

La publicació es distribuirà la segona setmana de cada més. La idea és superar els cercles d’activisme i arribar de manera massiva. Això implica que la distribució haurà de ser el més capil·lar possible. La idea subjacent és “millor 10 punts amb un exemplar cada un que un punt amb 10 exemplars”. Al cafèambllet posem a disposició de l’efectivitat de la distribució els nostres 10 anys dedicats a la premsa gratuïta, on sempre hem assumit les tasques de distribució. Ningú fa millor la distribució que aquells que consideren cada exemplar com una oportunitat de canvi! En aquests 10 anys hem aconseguit que, amb 30.000 exemplars, la revista cafèambllet s’hagi convertit en la publicació mensual gratuïta més llegida de Catalunya i la publicació impresa amb més lectors a la província de Girona. Aplicarem aquests 10 anys d’experiència perquè cada exemplar arribi allà on ha d’arribar.

El dispositiu base de distribució arribarà a les 40 ciutats més poblades de Catalunya. La idea és igualar o superar els exemplars que posa La Vanguardia a cada població:

TAULA

Pel que fa a la resta de poblacions, estaran subjectes als voluntaris que vulguin fer arribar la publicació als seus nuclis.

Quina serà la línia editorial?

Els costos no ens permeten fer un periòdic de 80 planes. El cafèambllet tindrà, en la seva primera etapa, 8 planes. Reflexió: No és molt poc espai això? Si, és poc espai. Per això cal fer-lo servir bé i fer de la necessitat, virtut. Aquesta limitació d’espai obliga a fer una cosa que no està malament: ser concisos. Els lectors moltes vegades no tenen temps. La banca i el poder polític ho saben i inunden l’espai informatiu amb tòpics tan curts com falsos. Per respondre amb eficàcia cal ser igualment concisos. NOTA: Hem transcrit el Telenotícies de TV3 per veure quant ocupava. Treient la informació meteorològica i d’esports, el TN ocupa…. 3 pàgines com les del cafèambllet! Si les fem servir bé, 8 planes poden donar molt de si! Però i si es vol aprofundir? Mira el següent punt:

· Aprofundint:

Està clar que en 8 planes no hi ha espai per aprofundir. Per això la feina del cafèambllet no és aprofundir sinó donar a conèixer, convidar a aprofundir, posar en contacte. No podem explicar en detall el problema dels paradisos fiscals però sí podem fer una introducció al problema. Però sobretot: podem dir-li a les persones on trobar més informació. No podem explicar en detall els mecanismes d’evasió però podem convidar a la gent a que llegeixi els magnífics reportatges de La Directa. No podem explicar l’enorme estafa de la gestió de l’aigua però podem dirigir els lectors al web d' Aigua És Vida. Per fer-ho publicarem adreces electròniques, donarem informació sobre trobades i publicarem Codis QR per ser capturats amb telèfon mòbil. D’aquesta manera complim una altra funció: ajudar al gran públic a conèixer els grans projectes informatius que hi ha a la xarxa.

Així, més que produir continguts, la idea és apropar continguts. Com si es tractés d’un mur de Facebook o un TL de Twitter, les 8 planes han de servir per apropar la informació que circula per la xarxa als lectors del paper.

Amb quin criteri seleccionarem la informació?

En primer lloc hem definit alguns marcs i contramarcs discursius clarament identificables:

· La culpabilització a la ciutadania vs. La crisi com estafa

· El “no hi ha alternatives” vs. Les alternatives generades per la ciutadania.

· L’acció de les èlits vs. L’acció popular

Partint d’aquest punt, hem establert els següents eixos:

· Eix 1: Fiscalitat: estructura fiscal, frau, evasió, paradisos fiscals, legislació, banca, BOE…

· Eix 2: Serveis públics: funcionament, estructures, costos, privatitzacions, lobbys, portes giratòries…

· Eix 3: Corrupció: càrrecs, escoles de negocis, policial, judicial, relacions, relació público-privada…

· Eix 4: Llibertats: Gènere, Immigració, CIE, repressió, sindicalisme…

· Eix 5: Anàlisi, reflexió i denúncia de les pràctiques dels mitjans de la banca.

Pel que fa als enfocs la idea és:

1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

2 · Donar visibilitat a mobilització ciutadana

3 · Donar visibilitat a les alternatives proposades

Aquests marcs, eixos i enfocs són guies. La realitat infinita, canviant i imprevisible haurà de ser abordada sobre la marxa, descobrint, ampliant i aprofundint. Un procés continu que volem que sigui obert en tot moment. Per fer-ho possible, la idea és desenvolupar processos col·laboratius que permetin debatre i treballar en una redacció on-line

Però no existeixen ja mitjans alternatius?

A Catalunya existeix una cada cop més sòlida xarxa de periodisme independent de qualitat, tant a Internet com en paper. Lamentablement, la majoria d’ells tenen una audiència limitada i concreta.

La proposta del cafèambllet és justament fer de pont entre aquests projectes i la gran part de la població que ara no els coneix. La idea és fer una publicació massiva que porti tot aquest ecosistema comunicatiu lliure i independent a gent que encara no el coneix.

D’aquesta manera, no només estarem aportant continguts sinó que volem ser una finestra de promoció dels mitjans alternatius entre noves audiències.

Per què només demaneu diners per 4 edicions?

La proposta que fem està limitada a quatre edicions. La idea és que aquest Verkami financiï la posada en marxa del projecte. Aquest cop de mà inicial ha de servir perquè sortim al carrer, de manera massiva, i poguem explicar el projecte a molta més gent que la que ara participarà al Verkami. La idea, doncs, és que durant aquests quatre mesos podrem implicar a molta gent en el finançament d’una hipotètica segona etapa. Aquesta segona etapa estaria plantejada també en quatre edicions:

· Setembre
· Octubre
· Novembre
· Desembre

En definitiva, si les coses es fan bé, el pes econòmic de la segona etapa no hauria de recaure només en uns quants sinó en un grup més gran de persones.

Ja saben el que fan els impulsors d’això?

Els impulsors d’aquest projecte som l’Albano Dante Fachin i la Marta Sibina i Camps. Des de fa 10 anys treiem al carrer la revista cafè amb llet, amb 30.000 exemplars mensuals i l’hem convertit en el gratuït mensual més llegit de Catalunya. Tot i que l’enfoc periodístic ha estat sempre de caire local, en els últims anys la nostra feina ha tingut rellevància a nivell nacional degut a haver destapat importants escàndols de corrupció al si de la sanitat pública catalana.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

61 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Paloma Azpilicueta

  Paloma Azpilicueta

  over 7 years

  En las "recompensas" por la aportación, se habla de "participar en la Redacción abierta on line? En principio, yo estaría interesada, pero me gustaría que lo explicarais un poco más detalladamente.

 • Paloma Azpilicueta

  Paloma Azpilicueta

  over 7 years

  En el documento del proyecto se habla del dinero que se necesita para llevarlo a cabo y del dinero conseguido pero, de hecho, he visto tres cifras diferentes, tanto en un "apartado" como en otro: ¿ me podríais aclarar este aspecto?

 • Joana

  Joanafufe

  over 7 years

  Albano,Marta!Moltíssimes felicitats per la feina feta dia rere dia i la càrrega q suporteu dels contraris.Estem amb vosaltres!Gràcies per obrir-nos els ulls!Per despistades com jo,esperant l'últim moment..és possible fer donacions fora de verkmi?Mrci

 • Xavier

  Xavier

  over 7 years

  Perdoneu però no es veu gens bé com es pot fer l'aportació en aquesta web. No hi ha espais per posar les dades,...
  Gràcies.

 • cafèambllet

  cafèambllet
  Author

  over 7 years

  Si, la idea no és només denunciar el que està malament sinó també donar visibilitat als projectes que ens permeten pensar un futur diferent i més just!

 • Jordi

  Jordi

  over 7 years

  Interpreto un clar interés en il.luminar les parts menys clares de la política i altres àmbits quelcom obscurs, així com també una voluntat de mostrar alternatives. S'inclourà informació sobre models organitzatius com la CIC? O monedes socials?

 • Joan Manel Martin Lopez

  Joan Manel Martin Lopez

  over 7 years

  Soc a temps encara de fer la meva aportació econòmica al nou projecte? Gràcies

 • cafèambllet

  cafèambllet
  Author

  over 7 years

  Si! I tant qua arribarà!

 • jordi casanovas mateu

  jordi casanovas mateu

  over 7 years

  Llegara a las terres del Ebre, comarca mas castigada por la crisis y la ineptitud de sus politicos iluminados por el narcisismo, el egocentrismo, y inutilidad.

 • Aiguardent

  Aiguardent

  over 7 years

  Em podríeu expandir una mica més l'apartat de distribució? No acabo d'entendre com és durà a terme...

Go back to all the updates

#01 / 2 FASE cafèambllet

(Más abajo, versión en castellano)

Projecte Cafèambllet: Iniciem la 2ona Fase

Ho hem aconseguit molt abans dels 40 dies! Gràcies a les aportacions de 991 persones podrem posar al carrer 560.000 exemplars amb informació que la banca i els seus mitjans volen amagar. Mira el projecte complet aquí

Els 25.500€ aportats serviran per:

· Pagar la impressió de 4 tirades de 145.000 exemplars de 8 planes a color.
· Pagar 840 hores de distribució arreu Catalunya
· Fer les tasques de redacció, disseny, maquetació, correcció, gestió web i de xarxes
· Pagar despeses de telèfon, transports, etc
· Pagar despeses de gestoria, impostos, etc

Les aportacions que es facin a partir d’ara i fins els final de la campanya es destinaran a:

1) Ampliar el número de planes

2) Pagar més hores de distribució

· Més planes: de 8 a 12

Els pressupost inicial contempla la impressió de 4 edicions de 145.000 exemplars de 8 planes cada un. L’èxit de la primera fase ens permet plantejar-nos ampliar el número de planes i, per tant, la quantitat d’informació que posarem a l’abast dels lectors.

El cost total de passar cada una de les 4 edicions de 145.000 exemplars de 8 a 12 planes és de 920€. Així, els primers 920€ que aconseguim es destinaran a ampliar la primera edició de 8 a 12 planes. Els següents 920€ es destinaran a ampliar la segona edició de 8 a 12 planes.

· Hores de distribució

El fet d’apujar de 8 a 12 planes les dues primeres edicions comporta una major càrrega de treball per a les persones que farem la distribució degut a l’augment d’un 30% en el pes del paper. Per això, hem calculat que els següents 2000€ s’han de destinar a augmentar el número d’hores de distribució.

D’aquesta manera, els primers 3.840€ que recollim a la segona fase es destinaran a:

· Augmentar el número de planes de les dues primeres edicions
· Enfortir la xarxa de distribució.

Així el projecte de micro mecenatge arribaria als 29.340€, que és el nou objectiu de la campanya.

Si aquest nou objectiu es supera, els diners es destinaran a:

· Els següents 920€ a ampliar de 8 a 12 les planes de la tercera edició (juny)
· Els següents 920€ a ampliar de 8 a 12 les planes de la quarta edició (juliol)
· Els següents 1000€ a enfortir la xarxa de distribució.

A partir d’aquesta xifra, els ingressos es destinaran a finançar l’edició d’una cinquena edició. En cas de no realitzar-se aquesta cinquena edició, els diners serien cedits a mitjans independents en actiu.

Per a qualsevol consulta podeu escriure'ns a noupaper@gmail.com.

Gràcies!

Albano i Marta


CASTELLANO

Proyecto Cafèambllet : Iniciamos la 2 ª Fase

Lo hemos conseguido mucho antes de los 40 días! Gracias a las aportaciones de 1.006 personas podremos poner en la calle 560.000 ejemplares con la información que la banca y sus medios quieren ocultar . Mira el proyecto aquí

Los 25.500 € aportados servirán para:

· Pagar la impresión de 4 tiradas de 145.000 ejemplares de 8 páginas a color .
· Pagar 840 horas de distribución en Cataluña
· Realizar las tareas de redacción , diseño , maquetación , corrección , gestión web y de redes
· Pagar gastos de teléfono , transportes , etc
· Pagar gastos de gestoría , impuestos, etc

Las aportaciones que se hagan a partir de ahora y hasta el final de la campaña se destinarán a :

1) Ampliar el número de páginas

2 ) Pagar más horas de distribución

Más páginas: de 8 a 12

El presupuesto inicial contempla la impresión de 4 ediciones de 145.000 ejemplares de 8 páginas cada uno . El éxito de la primera fase nos permite plantearnos ampliar el número de páginas y , por tanto, la cantidad de información que pondremos al alcance de los lectores .

El coste total de pasar cada una de las 4 ediciones de 145.000 ejemplares de 8 a 12 páginas es de 920 € . Así , los primeros 920 € que consigamos se destinarán a ampliar la primera edición de 8 a 12 páginas . Los siguientes 920 € se destinarán a ampliar la segunda edición de 8 a 12 páginas .

· Horas de distribución

El hecho de subir de 8 a 12 páginas las dos primeras ediciones conlleva una mayor carga de trabajo para las personas que haremos la distribución debido al aumento de un 30% en el peso del papel . Por ello, hemos calculado que los siguientes 2.000 € se destinarán a aumentar el número de horas de distribución .

De esta manera , los primeros 3840 € que recaudemos en la segunda fase se destinarán a :

· Aumentar el número de páginas de las dos primeras ediciones
· Fortalecer la red de distribución .

Así el proyecto de micromecenazgo alcanzaría los 29.340 € , que es el nuevo objetivo de la campaña .

Si este nuevo objetivo se supera , el dinero se destinará a :

· Los siguientes 920 € a ampliar de 8 a 12 las páginas de la 3ª edición (junio )
· Los siguientes 920 € a ampliar de 8 a 12 las páginas de la cuarta edición (julio )
· Los siguientes 1.000 € a fortalecer la red de distribución .

A partir de esta cifra , los ingresos se destinarán a financiar la edición de una quinta edición . En caso de no realizarse esta quinta edición , el dinero sería cedido a medios independientes en activo .

Para cualquier consulta, podéis contactar con nosotros escribiendo a noupaper@gmail.com

Gracias!

Albano y Marta

22 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

 • Enric Canadell

  enric

  over 7 years

  És fantàstic veure que projectes com aquest van endavant, però llegir comentaris com tots aquests fa creure que som capaços de fer molt més del que ens pensem si ens ho proposem!

 • Xavier Vallés

  Xavier Vallés

  over 7 years

  Felicitats pel projecte.

  Us ofereixo fer el repartiment a l'Alt Penedès, Garraf i Baix Penedès.

 • Santiago Guillen

  Santiago Guillen

  over 7 years

  M'alegro molt pel exit, es un exit de tots, i vostre, es clar.

  M'agrada per que el vostre es projecte ben fet. De bones idees i de discursos romantics en sentim massa. Es com una malaltia. Però aqui hi ha coherencia en les idees i eficacia en l'execució. Cal que tingueu exit. Santi Guillen

 • cristina

  cristina

  over 7 years

  Enhorabona pel projecte! crec que és una molt bona idea. Jo també m'ofereixo per al repartiment o per col.laborar en altres aspectes. Estic per Horta i Nou Barris.

 • Davidsoler

  Davidsoler

  over 7 years

  Sóc estudiant, i estic peladissim, però sento haver invertit molt bé aquests diners!!! Salut i no perdeu l'esperança! Confiem en vosaltres. Jo sóc de Verdú( 5km de Tàrrega) no em faria res contribuir a repartir exemplars!

 • Verónica

  Verónica

  over 7 years

  Primer, la més sincera enhorabona. Sóc estudianta de la Vh. EOI (escola oficial de idiomes) a Barcelona. Em puc comprometre a portar exemplars a l’escola de Vall d’ Hebron i a la de Drassanes. Endavant!!

 • Ramon

  Ramon

  over 7 years

  Si necessiteu ajuda en la distribució per la zona de Tarragona-Salou-Torredembarra-El Morell-Reus, no dubteu en contactar amb mi, us donaré un cop de mà encantat!

 • Podeu comptar amb mi i amb gent del Moviment Ter-Brugent per la zona de Bonmatí, Sant Julià, Amer, La Cellera, Osor, Pasteral, Anglès.

  I si tenim alguna informació interessant sobre infraestructures podeu comptar amb la col·laboració de #novullpagar.

  Enhorabona per un altre projecte reeixit per sobre de les vostres expectatives. Una abraçada

 • Tony

  Tony

  over 7 years

  Pues en Mollet ya lo sabeis sí necesitais ayuda, saludos desde la asamblea popular de Mollet

 • lluis cipres

  lluis cipres

  over 7 years

  Puc ajudar al voltant del Montgri ( l'Escala, Torroella, etc) part baixa del Alt Empordà i alta del Baix Empordà. Salut

#01 / 2 FASE cafèambllet

(Más abajo, versión en castellano)

Projecte Cafèambllet: Iniciem la 2ona Fase

Ho hem aconseguit molt abans dels 40 dies! Gràcies a les aportacions de 991 persones podrem posar al carrer 560.000 exemplars amb informació que la banca i els seus mitjans volen amagar. Mira el projecte complet aquí

Els 25.500€ aportats serviran per:

· Pagar la impressió de 4 tirades de 145.000 exemplars de 8 planes a color.
· Pagar 840 hores de distribució arreu Catalunya
· Fer les tasques de redacció, disseny, maquetació, correcció, gestió web i de xarxes
· Pagar despeses de telèfon, transports, etc
· Pagar despeses de gestoria, impostos, etc

Les aportacions que es facin a partir d’ara i fins els final de la campanya es destinaran a:

1) Ampliar el número de planes

2) Pagar més hores de distribució

· Més planes: de 8 a 12

Els pressupost inicial… read more

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.