❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Encanteri a la Granja - gira Xanascat'14

Prenent el conte de l’Encanteri a la Granja com a punt de partida, el nostre espectacle explica una història mitjançant el recurs màgic del teatre d’ombres. Una trobada entre la petita Ona i els animals que es portarà dins un univers de poesia visual a partir de les diferents músiques.

Sílvia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
120€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'ORIGEN

L’espectacle Encanteri a la granja neix com una idea de col·laboració entre Eulàlia Abad, especialista en educació musical infantil i Sílvia Martín, actriu, directora i pedagoga teatral.

El conte musicat que us presentem està escrit per Eulàlia Abat i és el primer conte-quadern de la sèrie Música i Valors, pensats per a nens i nenes de 2 a 6 anys i editat per Bellaterra Musica Edicions.

Produccions Trapezi Cinema realitza des de 2008 les activitats del programa Vacances en Família de Xanascat. Després de l’èxit de l’espectacle de clown La Bella dorment, en gira des de 2010, aquest any ens plantegem la creació d’un nou espectacle destinat a un públic familiar, per a incloure’l dins el programa de la Generalitat.

SINOPSI I POSADA A ESCENA

Prenent el conte de l' Encanteri a la granja com a punt de partida, el nostre l’espectacle explica una història a través del recurs màgic del teatre d’ombres.

Una trobada entre la petita Ona i els animals que ens portarà dins un univers de poesía visual a partir de les diferents músiques. Mitjançant un llenguatge de llums, ombres, moviment, expressió corporal, veu i música, aquesta història és un recorregut de descobriments i coneixement per als infants i les seves famílies.

La implicació i participació del públic a l’espectacle, genera un ambient sensible d’experimentar en família amb art i el joc.

L’espectacle està protagonitzat per uns animals molt especials que viuen a una granja. A partir de les seves aventures anirem descobrint els diferents instruments musicals i introduirem l’experiència i el gaudir de compartir valors com la pau i l’alegria.

L’EQUIP

Actriu i direcció: Sílvia Martín

Autora: Eulàlia Abad

Vestuari: Costuart

Espai escènic i atrezzo: Hispanotex

Fotografia: Joan Parera

Vídeo: Joan Tomàs

Il•luminació i so: Sergi Pascual

Música original: Elena Montané

Veu en off: Sílvia Vilarrasa

Músiques interpretades per:

Lluna Aragon – violí

Queralt Camps – contrabaix

Jordi Clemente – guitarra acústica i percussions.

Elena Montané: veu, piano, acordió i percussions.

Disseny gràfic: Natàlia Margarit

Producció: Produccions Trapezi Cinema

SOBRE LES RECOMPENSES

Els llocs on hi haurà actuacions al llarg de la gira 2014 són publicats a la agenda del nostre web. Bàsicament, hi serem en tots el albergs de la Xanascat. A banda, estarem a diversos teatres arreu de Catalunya.

L’espectacle consta d’una sèrie d’escenes en les quals es requereix la participació del públic. Amb la recompensa "participació a l'espectacle" us podreu convertir en actors per un dia i pujar a l’escenari.

Les activitats regulars i puntuals que realitzarà la Productora Trapezi Cinema durant el 2014 també són publicades al nostre web. Entre d’altres, el taller de Sensibilització Musical per Nadons, el Taller de Trapezi i l’espectacle La Bella Dorment.

El Cd-llibret amb el conte i les músiques de l’espectacle inclou: Un conte il·lustrat amb dibuixos per a pintar els personatges i instruments que apareixen a l’espectacle. A més, conté dos CD’s, un audio-conte i les músiques de l’espectacle sense narració. Podreu trobar més informació sobre el cd-llibret aquí.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Amb el que recaptem de les vostres aportacions farem front a una petita part de les despeses per posar en marxa el projecte i després fer gira amb Xanascat. Entre els costos bàsics hi ha el disseny de llums, l’escenografia i l'atrezzo.

CALENDARI

A Setmana Santa s’estrena l’espectacle i estarà de gira durant el 2014. La setmana del 14 d’abril de 2014 es lliuraran recompenses a través de la productora Produccions Trapezi Cinema .

EL VÍDEO
Promo Encanteri a la Granja

Pots seguir-nos a:
Facebook / Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies