❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou CD de Skandinat

Creació del primer CD de Skandinat

Skandinat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
1.959€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Som Skandinat, un grup de nou joves amb les mateixes ideés i gustos musicals, formant a finals del 2010. Amb la nostra música volem transmetre el que pensem i ens preocupa del món d'avui en dia. Fem les nostres cançons en valencià, per què és la nostra llengua, i fins ara, hem gravat una maqueta al 2012 i gaudit de diversos concerts entre València i Castelló.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions seran destinades a poder realitzar el que serà el nostre primer treball . Per tant necessitarem les vostres aportacions per a ; Gravació, producció, masterització i disseny del disc. A més, de la gravació d'un videoclip.

PER QUE FEM AQUEST VERKAMI?

Ja que no disposem dels recursos suficients per a poder llançar el nostre disc, la vostra col·laboració es indispensable per tal de poder fer el nostre somni realitat , i fer arribar la nostra música a tothom .

COM REBRE LES RECOMPENSES?

Podreu rebre les recompenses en qualsevol dels nostres concerts una volta tinguem acabat el projecte , o be, ens ficarem en contacte amb vosaltres per tal de fer-vos arribar les recompenses.

CALENDARI

A principis de Juny del 2014 calculem que tindrem les recompenses.

BLOG
Skandinat Blog

PÀGINA DE FACEBOOK
Facebook Skandinat

TWITTER

Ens pots trobar en @skandinat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • alexmc

    alexmc

    casi 9 años

    Um..., com tenim el tema del disc? Veig que ara us dieu Egalite, heu tret un disc nou pero no heu dit res al Verkami ...

  • alexmc

    alexmc

    más de 9 años

    Com tenim la gravacio del Cd, va tot be ? ;)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies