❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"De primavera i ràbia" segon disc d'Acousters

Després de dos anys d'emocions intenses i un bon grapat de concerts presentant el nostre primer disc "Darrere la porta...", ens disposem ara a enregistrar el nostre segon treball. I és per això que necessitem la vostra ajuda!

Acousters

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
151
Aportaciones
3.426€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Després d’haver compartit la música del nostre primer àlbum arreu del territori català en més d’una quarantena de concerts, creiem que ja és hora de mostrar-vos noves cançons i materialitzar-les en un segon disc, consolidant així poc a poc aquest projecte que ens uneix.

Presentarem, doncs, aquesta primavera de 2014 el nostre segon disc, “De primavera i ràbia”, un títol que vol descriure un treball més gris i explosiu que l’anterior, buscant l’experimentació i l’exploració de les emocions d’una manera menys continguda i més realista alhora. Un retrat de sentiments i vivències a ritme de pop-rock.

El disc, format per temes en català i anglès, serà produït per Lluís Costa i es presentarà arreu del territori. Un espectacle musical emocionant i intens, de potent directe, on les lletres riques i properes i les melodies i els ritmes ben cuidats en seran els protagonistes.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Totes les aportacions aconseguides a través de Verkami es destinaran a les següents finalitats:

  • Enregistrament del disc

  • Procés de mescla

  • Masterització

  • Edició de 1000 còpies del CD

  • Maquetació i impressió del material de difusió i merchandising de la gira de concerts.

Els diners obtinguts a través de Verkami, juntament amb els fons propis aconseguits durant la gira de presentació del primer treball, ajudaran a finançar part del projecte global d'aquest segon disc.

CALENDARI

La gravació es durà a terme durant el proper mes de març a l’estudi Soundclub de Salt, de nou sota la producció de Lluís Costa.

El llançament del disc i l'entrega de les recompenses tindrà lloc a la primavera.

ON ENS PODEU ESCOLTAR?

Ens podeu trobar a diferents xarxes socials on, a més de poder escoltar les nostres cançons, obtindreu informació sobre el grup i les nostres actuacions.

Pàgina web oficial
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies