❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

"De primavera i ràbia" segon disc d'Acousters

Després de dos anys d'emocions intenses i un bon grapat de concerts presentant el nostre primer disc "Darrere la porta...", ens disposem ara a enregistrar el nostre segon treball. I és per això que necessitem la vostra ajuda!

Acousters

A project of

Category

Created in

0
seconds
151
Patron
3.426€
From 3.000€
Contribute to the project

Després d’haver compartit la música del nostre primer àlbum arreu del territori català en més d’una quarantena de concerts, creiem que ja és hora de mostrar-vos noves cançons i materialitzar-les en un segon disc, consolidant així poc a poc aquest projecte que ens uneix.

Presentarem, doncs, aquesta primavera de 2014 el nostre segon disc, “De primavera i ràbia”, un títol que vol descriure un treball més gris i explosiu que l’anterior, buscant l’experimentació i l’exploració de les emocions d’una manera menys continguda i més realista alhora. Un retrat de sentiments i vivències a ritme de pop-rock.

El disc, format per temes en català i anglès, serà produït per Lluís Costa i es presentarà arreu del territori. Un espectacle musical emocionant i intens, de potent directe, on les lletres riques i properes i les melodies i els ritmes ben cuidats en seran els protagonistes.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Totes les aportacions aconseguides a través de Verkami es destinaran a les següents finalitats:

  • Enregistrament del disc
  • Procés de mescla
  • Masterització
  • Edició de 1000 còpies del CD
  • Maquetació i impressió del material de difusió i merchandising de la gira de concerts.

Els diners obtinguts a través de Verkami, juntament amb els fons propis aconseguits durant la gira de presentació del primer treball, ajudaran a finançar part del projecte global d'aquest segon disc.

CALENDARI

La gravació es durà a terme durant el proper mes de març a l’estudi Soundclub de Salt, de nou sota la producció de Lluís Costa.

El llançament del disc i l'entrega de les recompenses tindrà lloc a la primavera.

ON ENS PODEU ESCOLTAR?

Ens podeu trobar a diferents xarxes socials on, a més de poder escoltar les nostres cançons, obtindreu informació sobre el grup i les nostres actuacions.

Pàgina web oficial
Facebook
Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

1€
1 backer

Moltes gràcies!

5€
2 backers

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc.

10€
53 backers

PACK DIGIPACK:

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters.

15€
18 backers

PACK ESCOLTA EN PRÍMICIA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital.

20€
34 backers

PACK 2 DIGIPACKS:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta...".

25€
0 backers

PACK PÒSTER:

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del segon disc en format digital + Enviament del primer disc "Darrere la porta..." + Pòster.

30€
19 backers

PACK SAMARRETA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta.

40€
6 backers

PACK ENTRADA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta + Entrada al concert de presentació al CAT (Barcelona).

50€
11 backers

PACK VIDEOCLIP:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del primer disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta + Entrada al concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital.

75€
5 backers

PACK PARELLA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del nostre 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital.

100€
8 left (of 10)

PACK ESTUDI:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del 1r disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentacióal CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació.

500€
5 left (of 5)

PACK CONCERT:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació + Concert privat on tu vulguis (despeses de desplaçament incloses fins a 150 km de Girona).

600€
3 left (of 3)

PACK CANÇÓ:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació + Concert privat on tu vulguis (despeses de desplaçament incloses fins a 150 km de Girona) + Composició d'una cançó personalitzada que t'enviarem per correu electrònic.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.