❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

"De primavera i ràbia" segon disc d'Acousters

Després de dos anys d'emocions intenses i un bon grapat de concerts presentant el nostre primer disc "Darrere la porta...", ens disposem ara a enregistrar el nostre segon treball. I és per això que necessitem la vostra ajuda!

Acousters

A project of

Category

Created in

0
seconds
151
Patron
3.426€
From 3.000€
Contribute to the project

Després d’haver compartit la música del nostre primer àlbum arreu del territori català en més d’una quarantena de concerts, creiem que ja és hora de mostrar-vos noves cançons i materialitzar-les en un segon disc, consolidant així poc a poc aquest projecte que ens uneix.

Presentarem, doncs, aquesta primavera de 2014 el nostre segon disc, “De primavera i ràbia”, un títol que vol descriure un treball més gris i explosiu que l’anterior, buscant l’experimentació i l’exploració de les emocions d’una manera menys continguda i més realista alhora. Un retrat de sentiments i vivències a ritme de pop-rock.

El disc, format per temes en català i anglès, serà produït per Lluís Costa i es presentarà arreu del territori. Un espectacle musical emocionant i intens, de potent directe, on les lletres riques i properes i les melodies i els ritmes ben cuidats en seran els protagonistes.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Totes les aportacions aconseguides a través de Verkami es destinaran a les següents finalitats:

  • Enregistrament del disc

  • Procés de mescla

  • Masterització

  • Edició de 1000 còpies del CD

  • Maquetació i impressió del material de difusió i merchandising de la gira de concerts.

Els diners obtinguts a través de Verkami, juntament amb els fons propis aconseguits durant la gira de presentació del primer treball, ajudaran a finançar part del projecte global d'aquest segon disc.

CALENDARI

La gravació es durà a terme durant el proper mes de març a l’estudi Soundclub de Salt, de nou sota la producció de Lluís Costa.

El llançament del disc i l'entrega de les recompenses tindrà lloc a la primavera.

ON ENS PODEU ESCOLTAR?

Ens podeu trobar a diferents xarxes socials on, a més de poder escoltar les nostres cançons, obtindreu informació sobre el grup i les nostres actuacions.

Pàgina web oficial
Facebook
Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

1€
1 backer

Moltes gràcies!

5€
2 backers

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc.

10€
53 backers

PACK DIGIPACK:

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters.

15€
18 backers

PACK ESCOLTA EN PRÍMICIA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital.

20€
34 backers

PACK 2 DIGIPACKS:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta...".

25€
0 backers

PACK PÒSTER:

Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del segon disc en format digital + Enviament del primer disc "Darrere la porta..." + Pòster.

30€
19 backers

PACK SAMARRETA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta.

40€
6 backers

PACK ENTRADA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del 1r disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta + Entrada al concert de presentació al CAT (Barcelona).

50€
11 backers

PACK VIDEOCLIP:

Aparició als agraïments del disc + Enviament del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + Enviament del primer disc "Darrere la porta..." + Pòster + Samarreta + Entrada al concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital.

75€
5 backers

PACK PARELLA:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del nostre 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital.

100€
8 left (of 10)

PACK ESTUDI:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del 1r disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentacióal CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació.

500€
5 left (of 5)

PACK CONCERT:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del 2n CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació + Concert privat on tu vulguis (despeses de desplaçament incloses fins a 150 km de Girona).

600€
3 left (of 3)

PACK CANÇÓ:

Aparició als agraïments del disc + Enviament de 2 còpies del segon CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Escolta en primícia del 2n disc en format digital + 2 còpies del primer disc "Darrere la porta..." + 2 pòsters + 2 samarretes + Entrada doble pel concert de presentació al CAT (Barcelona) + Visualització en primícia del videoclip en format digital + Assistència a l'estudi de gravació + Concert privat on tu vulguis (despeses de desplaçament incloses fins a 150 km de Girona) + Composició d'una cançó personalitzada que t'enviarem per correu electrònic.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings