❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Möndo Loco!

Després de l'èxit del primer treball de la banda, l'EP promocional "Onfire", els Möndo Loco ens disposem a gravar el nostre primer disc. Per a poder-ho fer possible, necessitem la teva ajuda. T'hi apuntes?

Möndo Loco

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
147
Aportaciones
2.877€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

UNEIX-TE A LA MÖNDOLOCURA!

Com ja heu degut estar veient últimament els que ens seguiu, els Möndo Loco ens trobem en el procés de gravació del nostre primer LP. Tanmateix, a la gravació del disc l'acompanyen:

-La creació d'una pàgina web

-L'enregistrament d'un videoclip

-L'adquisició de marxandatge

-La realització de varis concerts de presentació arreu de Catalunya.

-La producció musical i escènica del directe 2014.

EL DISC

Després de l'èxit de la gira "OnfireTour" d'aquest passat 2013 i de l'EP "Onfire" (produït per Víctor Ayuso i gravat al "Zulo" de Txabi Ábrego), hem trobat necessari fer un pas endavant, apostar per la nostra personalitat, plasmar les experiències viscudes aquests darrers anys i aportar la nostra visió més personal de fer música, comptant amb la maduresa musical i l'actitud esbojarrada que ens identifica.

Serà un disc variat, evolucionant cap a noves músiques però partint sempre de la idea del mestissatge i de tractar de dir sempre alguna cosa amb la nostra música. Un disc marcat per les influències que hem anat adquirint després de tants contactes amb tants grups durant aquests anys.

Un disc molt nostre, i que desitgem que sigui també, molt vostre.

PER QUÈ US NECESSITEM?

Aquest, és un projecte molt ambiciós i està suposant un alt cost econòmic però alhora una gran implicació i una feinada que no us podeu imaginar.

La major part de costos estan finançats amb els ingressos del grup durant l'any 2013, de tal manera que cobrim les despeses de gravació a l'estudi, l'edició de marxandatge, part de les mescles, la gravació del videoclip i fotografies oficials, la producció escènica i musical del directe del 2014 i totes les altres despeses del dia a dia: local, desplaçaments, dietes, etc.

Tot això suposa un 70% del cost del total, però, com veieu, no es suficient: Us necessitem!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Les destinarem a cobrir part dels costos de les mescles, i a cobrir íntegrament la masterització dels temes i les còpies físiques del disc. Això suposa aproximadament un 30% de la despesa total del disc i tot el que l'acompanya.

I AIXÒ, NO ES COM DEMANAR CARITAT?

No. La màgia que té el crowdfunding és que vosaltres, els seguidors, podeu passar a l'altra banda de l'escenari, i ser realment partíceps d'aquest projecte, doncs, fent la vostra aportació, l'esteu fent possible. A més, rebreu recompenses exclusives, com la descàrrega anticipada del single del disc, entrades pel concert de presentació i tot el marxandatge de la banda abans que ningú!

I TOTES AQUESTES RECOMPENSES, QUAN LES PODREM ADQUIRIR?

La descàrrega anticipada del single es podrà adquirir dues setmanes abans de la sortida del disc, prevista per a principis de març, i el marxandatge estarà disponible a partir del llançament del disc.

COM LES PODREM RECOLLIR?

Les recompenses de Verkami es podran recollir físicament a qualsevol dels concerts que realitzem durant la gira de presentació per tot Catalunya (Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona, etc.) o bé a domicili. En aquest cas, els costos de transport seran assumits pel comprador, donat que el preu de les recompenses no ens dóna marge per assumir aquest cost.

PERÒ QUÈ ÉS MÖNDO LOCO?

Pels nouvinguts a aquesta aventura, dir-vos que encara sou a temps ( i sempre hi sereu) d'unir-vos a aquesta gran família. Tot seguit us adjuntem una breu biografia del grup.

Möndo Loco naix a principis de febrer de 2011 de la mà de Joel Rovira, actual cantant de la banda. Progressivament es van incorporant la resta de membres fins a culminar amb la seva formació actual a finals de 2011.

Ben aviat s'asseguren una posició privilegiada dins el panorama musical lleidatà, aconseguint el març de 2012 el 1r premi Directe'12 a Lleida, convertint-se en el grup jove referent de la cuitat. Aquell mateix mes de març entren a l'estudi per gravar el que serà el seu primer EP, un conjunt de quatre temes propis gravats amb la intenció de promocionar la seva música i donar-se a conèixer arreu de Catalunya. Durant l'estiu de 2012 realitzen una vintena de concerts per les terres de Lleida, tocant en escenaris com el de la Festa Major de Maig de Lleida, l'Aquelarre de Cervera, etc.

A finals d'aquest mateix any, publiquen el seu EP, i tot seguit, ja al 2013, inicien una gira que els durà a realitzar prop de 50 concerts per tota Catalunya, compartint escenari amb grups com Pepet i Marieta, Bongo Botrako, Txarango, Canteca de Macao, La Pegatina, Zulú 9.30, Els Catarres, etc, i generant una gran massa de seguidors que els animarà allà on vagin. La clau de l'èxit d'aquesta gira rau en l'explosiu directe que els músics preparen, juntament amb l'ajuda i col·laboració del productor Gambeat, baixista de Manu Chao.

Un cop finalitzada aquesta gira, la banda decideix tancar-se al local, per tal d'assajar i donar llum a nous temes, que formaran el primer disc de Möndo Loco. El disc s'enregistra als estudis "La Catacumba" sota la producció, gravació, mescla i masterització de Miguel Pino. Les cançons triades per a aquest disc són les que representen l'essència de la banda. És una aposta decidida pel mestissatge, de tal manera que engloben gran quantitat d'estils per definir el seu propi.

Aquí acaba el passat de Möndo Loco, ara et toca a tu escriure'n el futur! Verkamitza't!! ;)

Twitter
Facebook
Web oficial

Per qualsevol dubte, envieu un correu a: [email protected] o feu-nos la vostra pregunta en aquesta mateixa plataforma, a l'apartat de preguntes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Möndo Loco

    Möndo Loco
    Autor/a

    más de 10 años

    Moltes gràcies "Violeta", gràcies per participar en aquest projecte!

  • Violeta Sancho

    Violeta Sancho

    más de 10 años

    Anims Mondos!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies