❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"TAL DIA FARÀ UN ANY", nou disc d'Ambäukatunàbia!

Volem celebrar el 5è aniversari d'Ambauka enregistrant el nostre segon disc, “Tal dia farà un any”, que inclourà 12 cançons en què estem treballant amb totes les nostres ganes i il·lusió; totes pensades per fer cantar, ballar, pensar, aprendre, riure i divertir a petits i grans! Regaleu mecenatge!

Categoría

Creado en

0
segundos
94
Aportaciones
2.073€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ambäukatunàbia neix l’abril del 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, quan uns quants monitors muntem un grup d’animació per la Festa de la Primavera de l’entitat; després d’aquella primera actuació engrescadora, decidim continuar amb el projecte.

Ara volem celebrar el 5è aniversari del grup enregistrant el nostre (i vostre) segon disc, que portarà per nom “Tal dia farà un any” i inclourà 12 cançons en què estem treballant amb totes les nostres ganes i il·lusió; totes pensades per fer cantar, ballar, pensar, aprendre, riure i divertir a petits i grans!

AQUEST NADAL, AMBÄUKATUNÀBIA ÉS EL TEU REGAL!

Et convidem a regalar mecenatge als teus fills, néts, nebots, amics, coneguts, saludats, i a tothom a qui vulguis fer un regal diferent, original i d'èxit assegurat aquestes festes de Nadal!

Amb un mecenatge, a més de música, també regales la complicitat en la creació del projecte, el granet de sorra que fa possible que tiri endavant i puguin gaudir-ne molts més nens i nenes, pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies...

Si vols regalar un mecenatge a "Tal dia farà un any" pots fer una aportació i regalar aquesta fantàstica targeta que ha dissenyat dirxdir per a tots/es vosaltres. Així, els Reis, el Tió o qui vulgui regalar el mecenatge, tindrà una manera bonica i original de comunicar-ho.

En aquest cas, després de fer la teva aportació no oblidis d'enviar-nos un correu a [email protected] especificant:

  1. El nom d'usuari amb què has fet l'aportació.

  2. Quina aportació has fet.

  3. El nom de la persona que ha de rebre el regal.

  4. Per quin dia necessites el targetó.

Així t’enviarem la targeta personalitzada perquè la puguis imprimir. Els agraïments o qualsevol recompensa personalitzada aniran amb el seu nom.

  • Avís important: el targetó que us farem arribar tindrà validesa en cas que s'assoleixi l'objectiu del projecte. En cas contrari, no s'efectuarà el cobrament de les aportacions i ens posarem en contacte amb vosaltres per indicar-vos què podeu fer si voleu regalar igualment el disc, buscant la manera de tenir en compte el vostre recolzament al projecte.

DESCRIPCIÓ DETALLADA DEL PROJECTE

Per arrodonir la celebració del nostre 5è aniversari tenim la necessitat de seguir compartint amb tots/es vosaltres la nostra passió per la música. Per això, els diners aconseguits gràcies als mecenes com tu finançaran una part de la gravació i fabricació del disc “Tal dia farà un any”.

El disc té la intenció d’ampliar el repertori musical dirigit especialment al públic infantil i familiar, convidant-vos a gaudir d’un viatge musical per les diferents festivitats i èpoques de l’any passant per diversos estils de música, sempre amb el segell jove, enèrgic i desenfadat d'Ambäukatunàbia.

Qui som?

Ambäukatunàbia som:

Maria Busquets: veu.

Magí Canyelles: veu, saxos, gralles, tenora i flautes de bec.

Josep Miquel Janés: guitarres.

Víctor Salinas: veu i baix elèctric.

Joan Tresserra: bateria i percussions.

A més, al disc podrem gaudir de col·laboracions d’altres grans músics i amics.

A què es destinaran els diners?

Els diners aconseguits gràcies als mecenes com tu, finançaran una part de la gravació i fabricació del disc. Si tenim la sort d’aconseguir més diners dels que demanem, els destinaríem a la inversió que suposa la producció d’aquest disc.

Si no arribéssim al mínim, que esperem que no passi, la proposta de mecenatge no tiraria endavant i no es faria efectiu el cobrament al teu compte bancari.

Calendari

Si tot va com tenim previst, enregistrarem entre el desembre del 2013 i el gener del 2014, i tindrem el disc acabat i les còpies físiques fetes el febrer del 2014.

LES RECOMPENSES

A continuació us expliquem les recompenses que rebreu com a agraïment si ens ajudeu en aquest projecte. Les recompenses materials us les entregarem en mà a l’acte de presentació del qual us informarem o, si no podeu venir, us el farem arribar per correu a casa o a l’adreça que ens indiqueu.

Tots els mecenes rebreu el disc en mp3 abans de la sortida física i una menció al web i al CD conforme heu ajudat a tirar endavant el projecte.

Els qui escolliu l'aportació per obtenir el disc en format físic el tindreu signat abans que el comencem a distribuïr.

Si ens voleu tenir tot l’any controlats, l’aportació que inclou el pòster-calendari “Tal dia farà un any” -dissenyat especialment per als mecenes del projecte- és la vostra millor opció.

Per tots els que encara no tingueu el primer disc, “Mira com sona”, també podeu optar per l’aportació que inclou els dos discs. I si ja el teniu, també podeu regalar-lo a algú altre!

Si amb tot això no en teniu prou i voleu poder presumir de samarreta entre els vostres companys i amics, podeu optar per la nova samarreta d’Ambauka, d’edició exclusiva i limitada només pels mecenes. Si escolliu una aportació que inclou la samarreta haureu d’indicar la talla que voleu a [email protected].

Voleu fer una festa d’aniversari i no sabeu què fer perquè sigui un gran èxit i tothom s’ho passi d’allò més bé? Doncs no us ho penseu més! Us oferim la possibilitat de venir a casa vostra i fer una actuació privada pel vostre aniversari! També podeu fer l'aportació conjuntament entre 2 o 3 amics i celebrar junts el vostre aniversari!

La data de l’actuació s’haurà de convenir tenint en compte la disponibilitat i agenda del grup i serà al complet, amb els 5 components d’Ambäukatunàbia, i limitada a un públic de 50-60 persones. Les despeses de transport estan incloses fins a 50Km de Molins de Rei.

Ja heu vist que teniu per triar i remenar, des de 10 fins a 500 euros. No us ho penseu més i contribuïu a fer possible el disc "Tal dia farà un any" d'Ambäukatunàbia!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!
www.ambaukatunabia.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Ens ajudeu a la ronda final? Premis Enderrock!

Estimats Mecenes!

Ara sí!! Fa uns dies us dèiem que optàvem a dos premis Enderrock... Doncs ens hem classificat per la ronda final!!!! El disc "Tal dia farà un any" pot guanyar els premis a Millor Disc Infantil-Familiar i Millor Portada!

Necessitem la vostra ajuda per la votació popular. Si ens voleu ajudar podeu fer-ho votant a través del web d'Enderrock. Us copiem l'enllaç.

Premis Enderrock - Votació

Moltes gràcies, us anirem informant i estem a la vostra disposició per qualsevol problema que tingueu!

Ambäukatunàbia.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#02 / Ens ajudeu a la ronda final? Premis Enderrock!

Estimats Mecenes!

Ara sí!! Fa uns dies us dèiem que optàvem a dos premis Enderrock... Doncs ens hem classificat per la ronda final!!!! El disc "Tal dia farà un any" pot guanyar els premis a Millor Disc Infantil-Familiar i Millor Portada!

Necessitem la vostra ajuda per la votació popular. Si ens voleu ajudar podeu fer-ho votant a través del web d'Enderrock. Us copiem l'enllaç.

Premis Enderrock - Votació

Moltes gràcies, us anirem informant i estem a la vostra disposició per qualsevol problema que tingueu!

Ambäukatunàbia.

#01 / Premis Enderrock, 2 candidatures.

Benvolguts mecenes,

Estem més contents que un gínjol! Us escrivim per anunciar-vos que el Disc "Tal dia farà un any", finançat i fet possible gràcies a les vostres aportacions, opta a dos premis Enderrock 2015: Millor Disc Infantil-Familiar i Millor Portada!

Estem molt agraïts de la vostra confiança i us demanem un últim favor per concloure aquest cicle simbiòtic màgic: un cop de mà en les votacions. Són menys de 5 minuts a través del web d'Enderrock (cal registre).

Us passem l'enllaç:

Premis Enderrock - Votació

Moltes gràcies, estem a la vostra disposició!

Ambäukatunàbia.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies