❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Viatges i flors', el disc de Jo Jet i Maria Ribot

'Viatges i flors' serà el primer disc que hem fet plegats Jo Jet i Maria Ribot. Ja el tenim gravat però ens cal finançament per convertir-lo en el llibre-CD que hem imaginat. Tenim un conte per explicar-vos i dotze cançons per compartir, però ens falta la vostra ajuda per poder fer-ho.

Jo Jet i Maria Ribot

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
183
Aportaciones
5.759€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Segona actualització de l'objectiu: 6000€, fem-ho rodó!

Una vegada més, GRÀCIES! És impressionant la sensació de sentir que la nostra feina és recolzada per almenys 145 persones d'arreu... És un repte, una responsabilitat, però sobretot un orgull i una felicitat immensa.

I com que us supereu, ens volem superar i fer-ho rodó: proper objectiu 6000€, i tenim 10 dies! Ens han de servir per seguir millorant l'edició (aviat us explicarem al blog de què anirà) i per fer un raconet per despeses que tindrem durant la gira: promoció, material... i escenografia!

Primera actualització de l'objectiu: 4900€

Nou incentiu: descàrrega de l'àudio de 'Cançons' en la versió del vídeo d'agraïment

Estem molt emocionats: gràcies a tots els que amb les vostres aportacions i difusió heu aconseguit que arribéssim al nostre objectiu de finançament. Ara 'Viatges i flors' ja podrà ser realitat... Però encara podem fer molt més

Com ja avançàvem al projecte inicial, 1000 euros més ens ajudarien en la producció d'un videoclip, en la nova web (inclou fotògraf, programador, disseny...). A partir d'aquests 3800, dedicaríem els diners a millorar l'edició del llibre-CD qualitativament (paper, troquels, cosits...) i a millorar la producció dels concerts (promoció, escenografia...).

Arribar als 4900 euros ens ajudaria a millorar i portar aquest 'Viatges i flors' més enllà del que havíem projectat.

La Núria, el Pau i l'Aina durant la gravació del vídeo d'agraïment amb 'Cançons', la nostra cançó dedicada al cau

Projecte inicial

‘Viatges i flors’ serà el primer CD que Jo Jet i Maria Ribot publicarem plegats. Tota la part musical ja està quasi acabada – el vam gravar el setembre passat als Estudis Casafont –, i en podem dir que són cançons impregnades de sentiments i de paisatges. Ara ens proposem donar-li forma i editar-lo en forma de llibre-CD – com és tradició per Jo Jet - amb un conte ple de vitalisme, d'amor i de colors.

Per fer-ho, ens cal finançament. Necessitem almenys 2800 euros per tirar endavant la producció del llibre-CD. Si podem superar aquest objectiu, també tindrem uns diners extres per fer un videoclip, una web nova i millorar l'edició. Estem enamorats de la gent que ens seguiu de fa temps perquè ens ha portat fins on som ara. I estem segurs que ens podeu portar encara molt més enllà!

El llibre és un conte escrit pel Jet, on la protagonista es proposa trobar el lloc del món on comença la primavera. Així doncs, inicia un viatge que la durà a conèixer diversos personatges travessant tot de paisatges diferents. Cada capítol del conte correspon a una de les dotze cançons i hi està lligada en quant al paisatge i a la moralina – el missatge - que proposa. Aquí en teniu el principi:

"Cada cop que l’hivern despullava els arbres dels carrers i marcia les flors dels jardins, una tristor estranya s’apoderava de mi. Veia amb serenor com el dia s’escurçava, asseguda a la galeria, mentre el fred mudava el color a totes les coses. Després, poc a poc, i quan l’hivern arribava al seu pic, tot es capgirava. D’allà on n’havien caigut fulles en sortien gemmes i borrons que feien verdejar de nou les branques. El dia es feia llarg i la llum canviava i tornava tebi el color de totes les coses. Venia la primavera. I la serena i estranya tristor es convertia en una vaga i neguitosa esperança.

Un any, cansada d’esperar que arribessin el verd i les flors, vaig pensar que potser jo, que havia vist desfilar davant meu la màgia que duia l’esclat dels brots i les poncelles, podia anar a buscar el lloc on comença la primavera. Vaig ficar quatre coses en una bossa, vaig dir a reveure a tots els meus i em vaig posar a buscar."

A part de la part pròpiament narrativa, cada capítol incorpora il•lustracions, la lletra de la cançó i un petit glossari. Aquest últim vol servir per acostar a tot el públic moltes de les paraules que – a les lletres de Jo Jet i Maria Ribot – ajuden a dibuixar aquest paisatge líric tant característic i que, de vegades poden ser de comprensió difícil. Podem posar algun exemple com: codina, curull, toia, gitar, magall, norai, muguet, trillar…

La direcció artística del llibre-CD corre a càrrec de BNI Puig. El Bernat ha ideat un format de conte clàssic, però hi ha inclòs un pop-up o un efecte visual semblant al mig, que dibuixarà el paisatge i donarà aquest toc especial que tant ens agrada al producte final. Estem treballant per trobar l'il·lustrador perfecte per aquest projecte.

Per acabar, ens agradaria acompanyar la publicació del llibre-CD amb la sortida a la llum d’una nova web i un videoclip, cosa que també voldríem finançar a través d'aquest projecte si podem sobrepassar l'objectiu que ara ens hem proposat.

Els paisatges, les flors i el nostre entorn natural són una constant d'aquest projecte

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Com dèiem més amunt, si aconseguim els 2800 euros que ens hem proposat, els dedicarem íntegrament a la producció del CD (disseny, il·lustracions i impremta) i a fer efectives les recompenses que us oferim.

Per la qualitat de l'edició que ens imaginem, el pressupost de producció és bastant elevat i segurament encara ens haurem de limitar una mica. Ens agradaria que fos a tot color, que hi puguem incloure un pop-up o efecte semblant i que quedi molt ben acabat.

Si aconseguim superar l'objectiu de finançament - que esperem que si, doncs confiem molt en tots vosaltres, vells i nous seguidors - ens agradaria finançar un videoclip i una nova web. Amb 1000 euros més podríem fer-ho parcialment, així com millorar l'edició del llibre-CD.

La Maria i el Rafa, el nostre productor, durant la gravació de 'Viatges i flors'

CALENDARI

Fe d'errates: les dates de les recompenses són del 2014! La recompensa de 35 euros també inclou agraïments al disc.

Al llarg del que queda de desembre i gener estarem treballant en la confecció i disseny del llibre-CD. Un cop tinguem el resultat de la recaptació, passarem a la maquetació definitiva i, d'aquesta manera, a principis de febrer l'obra entrarà a impremta (amb la gent de Winihart, de Moià, amb qui ja hem confiat altres vegades). A principis de març el llibre-CD sortirà a la llum i l'anireu rebent a casa vostra ben aviat, a no ser que el recolliu al concert de presentació a Manresa.

Si la recaptació superés les expectatives, a finals de gener i principis de febrer gravaríem el videoclip (el Rubén Llorach ja ens té algunes idees preparades), que** es publicaria puntualment amb la publicació del CD al març.**

La web seguiria un camí semblant al del videoclip, de manera que puguem publicar a la vegada la tríada llibre-CD, web i videoclip.

En quant a les recompenses, els llibre-CDs, les postals i els cartells es farien arribar tant bon punt es publiquessin per aquells que no seran a la presentació a Manresa. Aquest concert encara no té la data fixada, però segurament serà a finals de març/principis d'abril.

Pel que fa als packs de concerts per a associacions, col·lectius, famílies o caus, la nostra idea és que seran en diumenge per qüestions pròpies d'agenda i logística: no podem assegurar una altra data, però tot és parlar-ho! Ens encanten els concerts petits, els que tenen ànima, aquells on tota la gent que ens ha seguit i ens segueix s'uneixen per convidar-nos en entorns especials i plens d'entusiasme.

Al juny, duríem a terme el concert especial i exclusiu per a mecenes. Tenim una idea bastant clara sobre el lloc del Bages on volem fer-lo, i creiem que us agradarà molt. Estem segurs que serà una experiència especial per l'emplaçament, per la companyia, per la música... i pel que suposarà que hi sigueu: que haurem aconseguit el nostre objectiu i el CD serà una realitat!

El Jet durant la gravació als Casafont

ALGUNS ENLLAÇOS PER A CONÈIXER-NOS MILLOR

Aquí us deixem alguns enllaços per a conèixer millor la nostra trajectòria:

El més important és el nostre canal de vídeos on hi podreu trobar en directe com i què cantem. Hi ha la nostra sèrie Amb pèls i senyals que vam publicar l'any passat amb el seu blog propi.

A part, aquí teniu el nostre Facebook, la nostra web, el nostre Twitter i la nostra música.

Esbossos i idees del Jet per als glossaris. Són només alguns apunts per ensenyar als il·lustradors

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / 40 dies, tota una vida

He d’admetre que abans de fer el Verkami no les tenia pas totes.

La Maria va ser la primera persona amb qui vaig compartir els meus dubtes. En primer lloc, perquè la independència econòmica et dóna una llibertat molt gran, i és la manera d’actuar a la que estava acostumat mentre Jo Jet era només això: jo, el Jet. Amb tot, com es diu a vegades, a molta gana no hi ha pa dur, o si es vol qui no plora no mama. La gravació de ‘Viatges i flors’ va acabar amb un forat de 1500 euros (diners que ens va deixar el Marc Renalies per segona vegada en la història del projecte, gràcies) i era clar que no podíem tirar endavant la publicació del llibre-CD tibant de crèdit. Si volíem que ‘Viatges i flors’ fos quelcom més que dotze cançons penjades al núvol, que és el que volíem i volem, havíem de trobar una solució al finançament, solució que ens oferia el micro-mecenatge.

leer más

#04 / Com serà el llibre-CD

Estimats mecenes,

això es va enfilant i estem molt contents! Cada aportació que entra ens obre un nou horitzó al projecte... però queden cinc dies i cal que ningú perdi de vista la feina que estem fent pel que vam començar: el llibre-CD.

En la darrera entrada vam parlar de la música, de com serien algunes cançons, de qui va participar en les gravacions... Ara toca parlar del llibre-CD, que té dos protagonistes: un director artístic i una il·lustradora.

En primer lloc, el BNI Puig. El nostre amic i artista de cap a peus va ser qui vam voler que portés la direcció artística. El Bernat és un gran il·lustrador, però vam preferir delegar aquesta tasca a una persona que la treballés de forma menys conceptual, ja que crec personalment que aquesta és una de les grans virtuts artístiques del Berni. Feu un cop d'ull al seu facebook i al seu blog per fer-vos una idea del què i com ho fa.

leer más

#03 / Vídeo d'agraïment i nous incentius: com vam gravar 'Viatges i flors'

Estimats i estimades mecenes

queden amb prou feines 20 dies per acabar el Verkami i encara podem fer molta feina.

És per això que hem publicat el vídeo d’agraïment que vam gravar als Estudis Casafont amb l’ajuda de molts amics. És amb la cançó ‘Cançons’, que hem dedicat al món del cau.

Té un missatge molt clar: somrient i cantant ho podem fer tot. I així ens ho hem près i ho seguim fent.

Amb motiu de l’ampliació de l’objectiu hem decidit afegir un petit incentiu i ara us podeu descarregar l’àudio del vídeo d’agraïment a través d’aquest enllaç i posant el codi que us enviarem per mail.

Tots els nous mecenes gaudiran també d’aquest avantatge. Us animeu a que ens ajudeu a estendre-ho a tots aquells qui encara quedin per convèncer. Probablement explicant a través dels vostres cercles i xarxes socials per què heu col•laborat amb nosaltres és la forma més senzilla d’animar-los.

leer más

#02 / Ampliem objectiu!

Estimats mecenes,

estem molt emocionats: gràcies a tots els que amb les vostres aportacions i difusió heu aconseguit que arribéssim al nostre objectiu de finançament. Ara 'Viatges i flors' ja podrà ser realitat... Però encara podem fer molt més.

Com ja avançàvem al projecte inicial, 1000 euros més ens ajudarien en la producció d'un videoclip, en la nova web (inclou fotògraf, programador, disseny...). A partir d'aquests 3800, dedicaríem els diners a millorar l'edició del llibre-CD qualitativament (paper, troquels, cosits...) i a millorar la producció dels concerts (promoció, escenografia...).

Arribar als 4900 euros ens ajudaria a millorar i portar aquest 'Viatges i flors' més enllà del que havíem projectat.

Us animem a que aquestes festes contagieu la primavera a tots els vostres, qualsevol aportació és vàlida!

Moltes gràcies

Jet i Maria

Dibuixos que el Jet ha fet aquests dies per fer passar els nervis. Són frases d'una de les cançons més especials per a nosaltres

#01 / Moltes gràcies

Els que hagueu estat en algun concert ja sabeu que el meu fort no és parlar, prefereixo cantar. Per això a vegades sembla que no senti tant però sí que ho faig, i molt.

Sempre he portat la música dins, però la tenia tancada amb pany i clau, deixant-la sortir només per a mi mateixa i sempre amb vergonya. Somiava en ser capaç de cantar en veu alta algun dia. De mica en mica però, la música va començar a ser més forta que la meva vergonya, i es van començar a crear esquerdes en la meva armadura, però em feia falta un cop de mà.

I va ser en Jet qui em va treure d’aquest silenci, qui em va donar una oportunitat per mostrar al món, però sobretot a mi mateixa que era capaç de fer volar la meva veu. Potser ell no ho recorda però després de gravar “torna” em va enviar un mail llarguíssim i preciós on em deia que a partir d’ara hauria de treballar… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies