❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

<i>Projecte Escolopendra</i>, el nou disc de M¡ Sost¡ngu#

Quines cançons entraran en el primer disc de Mi Sostingut? A banda de triar les teues preferides entre una trentena, també pots aportar dinerets i obtindre a canvi l'agraïment etern, una xapeta, el disc dedicat, la camiseta exclusiva o premis immaterials molt més abellidors encara!

Mi Sostingut

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
66
Aportaciones
1.748€
De 1.234€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English y Français

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Fins ara, les divertides cançons de Mi Sostingut havien funcionat en acústic, bé en les maquetes lo-fi gravades amb una precarietat ressenyable, durant les primeres actuacions en solitari o, més avant, com a duo i com a trio. Però ha sigut amb l'evolució última a quartet electrificat quan les històries de Josep Artés (la Pobla Llarga, 1988) han assolit la concreció amb la qual foren compostes, com es pot escoltar en el Bandcamp de la formació.

Així, després del reconeixement dels Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià i d'actuacions destacades en la Intercomarcal Cabotista, el So de Sons, la Llotja de Música Urbana de Vila-real, el Booom de Pego o el Feslloch d'enguany, els quatre integrants del grup han decidit mamprendre l'enregistrament d'un disc ben fet, amb deu o dotze cançons de les vora trenta que ja han passat pel garbell dels artistes i que poden votar els lectors de Projecte Escolopendra.

Escolopendra, ara per ara, és el nom del projecte, que el títol del disc potser també serà sotmés a votació; però, si mentrimentres vols apadrinar el debut discogràfic més sonat de l'any que ve barat a presents exclusius i originals, gràcies de bestreta!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mi Sostingut

    Mi Sostingut
    Autor/a

    casi 12 años

    Senyor Baptiste! Ara mateix el disc es troba en la última fase de la producció. Només falta acabar de mesclar, masteritzar, fer el disseny i fabricar els cd's, les camisetes i les xapes. Com no volem fer el rècord del grup que més ha tardat en traure el cd des de l'assoliment del Verkami ens hem posat finals de Juny com a data final. Esperem poder complir-ho! ;)

  • Baptiste Pons

    Baptiste Pons

    casi 12 años

    ie, traurem això o com?

  • Mi Sostingut

    Mi Sostingut
    Autor/a

    12 años

    Benvolgut Toni, amb els diners que sobren volem fer una obra de caritat amb el nostre baterista "el Beato", que el pobre està passant-ho molt mal visquent en el carrer. Però com és un home molt senzill i humil amb poquet tindrà prou i encara ens arribarà per a millorar el projecte. Gràcies!

  • Toni

    Toni

    más de 12 años

    Ieee! amb els diners que ja sobren hi haurà picaeta i tot... o no? Si no n'hi ha, tampoc passa res, per millorar el producte... enhorabona!

  • Mi Sostingut

    Mi Sostingut
    Autor/a

    más de 12 años

    Hola, Babptiste! Ja pots escollir el tracklist del disc al bloq del projecte: (projectescolopendra.blogspot.com), a una enquesta que hem habilitat a la columna de la dreta. Amb les presses ens hem oblidat d'afegir la "Cançó per a una operació a cor obert", però eixa sabem que ha d'aparéixer sí o sí. L'enquesta no és vinculant al 100%, però la tindrem en compte a l'hora de decidir-nos per certes cançons que no sabem si incloure o no al disc, ja que degut al temps i al pressupost segurament no podrem gravar el triple o quadrúple disc que ens agradaria ;) Gràcies!

  • Baptiste Pons

    Baptiste Pons

    más de 12 años

    Com i quan es podrà escollir el tracklist del disc?

  • Mi Sostingut

    Mi Sostingut
    Autor/a

    más de 12 años

    Exacte, el disseny de les camisetes serà per l'estil. La única diferència és que el disseny serà en negatiu. És a dir: la camiseta en negre i el disseny en blanc. O potser ho fem de les dues formes, encara no ho sabem. El que està clar és que hi haurà condoms. No només amb sabor a menta, sinó també fluorescents, per a que es distinguisca be el disseny en l'obscuritat. I, tenint en compte la qualitat material dels condoms fluorescents i de sabors, no tardarem massa en treure també el disseny per a xiquet xD Si és que està ja tot pensat...

  • anicolca

    anicolca

    más de 12 años

    L'altre dia vaig vore el documental de Daniel Johnston; la camiseta serà una cosa de l'estil de la que du Llull Cobain? N'hi hauran de tirantets? I de xiquet? I dessuadores? I calçotets? I bragues? I tangues? I condons amb gust a menta?

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Ja l'hi val!

Teniu de temps des d'ara mateix fins el Dia de les Animetes per a fer una aportació econòmica al projecte del primer disc de Mi Sostingut: de moment, ja ha caigut el primer incaut ja tenim el primer padrí, que se'n vindrà a fer botiges a l'estudi!

A quin estudi? Això encara està per decidir, que de l'èxit d'esta mampresa dependrà si anem a Abbey Road o acabem en cal cunyat de la germana del veí d'enfront que té una tauleta i un micròfon de corbata en el vàter del garatge dels seus pares... :/

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#04 / A poc a poc va el coix a missa


Què feu? No, els que ja heu col·laborat, no; els que encara no heu donat ni una pesseta (de les antigues pessetes) per al Projecte Escolopendra! Si espereu a que passen les votades aplegareu tard, que ja queda menys d'un mes natural -un mes de febrer, per a ser exacte- i estos últims dies la cosa està un poquet morteta des que hem passat de la meitat dels diners que fan falta. Si no fóra perquè l'erudit i alhora simpàtic Vicent Baydal ha fet una lloança burroughsiana del projecte ja estaríem patint per si al final de la correguda ens quedem amb la porta als nassos! Va, avanceu-nos huit eurets encara que siga, com el no menys il·lustre Àngel Canet. Cal que traguem la foto on eixim els quatre nuets?

#03 / No s'encanteu, mâürs!

Que en cinc dies només ja quasi tenim la meitat de la pasta que necessitem per a poder mamprendre el disc i els regalets: gràcies als tretze que s'heu apuntat per a tindre el disc, la xapa i la camiseta; als sis que, a més, se'n vindreu a l'estudi a fer no-se-sap-què i, especialment, al capità moro anònim que ha vol que li fem un concertot en el seu mas de muntanya.


I, per als que encara no heu decidit què demanar, qualsevol opció és bona: penseu que en acabant el disc el vendrem un poquet més car de com l'oferim ara i que nosaltres no hem posat límit de personal a les actuacions, que vos eixirien a un preu irrissori en comparança al que demanaríem en circumstàncies normals. De fet, tots els diners dels últims concerts ja els tenim estalviats per al projecte escolopèndric, inclús el duo acústic que farem despús-demà, divendres 30 de setembre, a Godella. Per si voleu aguaitar i sentir les cançonetes en directe, a vore si vos acabem de convéncer...

#02 / Açò va que xuta


No és que ens xorren els diners com al Cesk Freixas, però en un parell de dies ja portem arreplegats vora tres-cents eurets! Per falta de propaganda no serà, que ho estem anunciant en l'esdeveniment de la pàgina oficial del feisbuc, en els bloqs del Projecte Escolopendra, en A ta mare va que fumes, Riberenques i fins i tot en Rosca amb all, ressuscitat per a l'ocasió. Però no tot és autobombo, que també ha eixit una notícia en L'Informatiu (morrut retrat li han fet al nostre songwriter, eh?) i si busqueu #lescolopendra en twíter...

#01 / Ja l'hi val!

Teniu de temps des d'ara mateix fins el Dia de les Animetes per a fer una aportació econòmica al projecte del primer disc de Mi Sostingut: de moment, ja ha caigut el primer incaut ja tenim el primer padrí, que se'n vindrà a fer botiges a l'estudi!

A quin estudi? Això encara està per decidir, que de l'èxit d'esta mampresa dependrà si anem a Abbey Road o acabem en cal cunyat de la germana del veí d'enfront que té una tauleta i un micròfon de corbata en el vàter del garatge dels seus pares... :/

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies