❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PORPRA (nou disc de Dídac Rocher)

Aquest nou disc del cantautor Dídac Rocher és el seu segon treball discogràfic. Es titularà PORPRA. Un seguit de 12 cançons, tres de les quals són poemes musicats d’autors en llengua catalana (Carles Riba, Palau i Fabre, Ponç Pons). Una producció ambiciosa que necessita del vostre suport. Gràcies

didacrocher

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
103
Aportaciones
5.560€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI ÉS DÍDAC ROCHER?

Sóc un cantautor amb una trajectòria musical i poètica de més de 10 anys. El 2009 publico la meva primera obra ambiciosa i professional, el disc EL NUS. Amb aquest treball he obtingut bones crítiques i un reconeixement en diferents premis (Finalista dels Premis Enderrock 2010 i PREMI ALTAVEU 2010 a la millor lletra de cançó).

Per mi, les cançons no són només estrofes, acords i una lletra. La música és el vehicle de la poesia i, de fet, sovint em refereixo a les meves cançons com “poesia musicada”. Combino les meves pròpies lletres amb textos d’autors com Màrius Sempere, Sebastià Alzamora, Joan Margarit, Ponç Pons, Carles Duarte, Salvador Espriu, Joan Vinyoli, Carles Riba, Palau i Fabre, i també poetes de nova generació com el català Amadeu Vidal i Bonafont, el mallorquí Jaume Pons Alorda o els valencians Alfon Navarret i Júlia Zabala.

Amb una música senzilla, d’ambients suaus i íntims vull arribar a tocar la sensibilitat de l’oïent.

MySpace Dídac Rocher

Facebook Dídac Rocher

“PORPRA”, EL SEGON DISC

PORPRA és el meu nou treball. Un seguit de 12 cançons que s'endinsen en els espais recòndits de l'esperit. Cançons que parlen d'amor, desolació, lluita, passió... i que desprenen força i sensibilitat.

PORPRA és el color del crepuscle, però també de l’alba. PORPRA és una veu. PORPRA són paraules i sentit.

Aquest nou disc segueix una línia molt personal i convida a la contemplació dels paisatges interiors.

És un projecte ambiciós a nivell de producció (quartet de cordes, secció de metalls, pianos, teclats, etc.). Un disc que es nodreix del talent de grans músics i amics. S’ha gravat als estudis Gravaciones Silvestres (Marc Parrot) i Estudi Nautilus. També hi col·laboren músics de prestigi com Jaume Compte (músic amb diversos discs al mercat i acompanyant de Marcel Cranc i Maria del Mar Bonet) i Maria Rodés (cantautora destacada dins l’escena independent nacional). La portada és una obra especial que ha fet pel disc la pintora Lucía Coll Montserrat.

Aquest disc sortirà al febrer del 2012 i per poder-ho fer en condicions he optat amb il·lusió per aquest sistema de MICROMECENATGE. És una proposta molt interessant i molt necessària per a que els artistes puguem tirar endavant els nostres projectes, ja que actualment ens està tocant viure i patir les conseqüències d'una crisi econòmica mundial que dificulta la viabilitat de molts projectes. Gràcies a les vostres aportacions i a la vostra complicitat, aquest treball, aquest somni, podrà veure la llum i ser compartit. I per això, ja us donem les gràcies per la vostra confiança i el vostre suport.

QUÈ ÉS EL MICROMECENATGE A VERKAMI?

Aquesta plataforma és un reflex de que el món està canviant, que hi ha certs valors i maneres de fer més humans, senzills i esperançadors. Verkami permet el micromecenatge, és a dir aportar certes quantitats de diners per a un projecte i que aquest pugui realitzar-se. D'aquesta manera desapareix la distància entre l'artista i el seu públic, establint-se una relació basada en el fet de compartir un somni.

L'intercanvi intentaré que sigui just: vosaltres m’ajudeu a cobrir les despeses de fabricació amb les vostres aportacions particulars, i a canvi us ho compensaré amb allò que tinc al meu abast: discs, concerts i material exclusiu. Això sí, prometo fer-ho tot amb el cor, i amb coherència.

COM POTS DONAR SUPORT A AQUEST PROJECTE?

Verkami ofereix, bàsicament, la possibilitat que sigueu vosaltres qui aporteu un capital econòmic que em permeti pagar part del meu segon disc. Us asseguro que els vostres diners es faran servir, únicament, per a la realització d'aquest nou treball discogràfic.

I ho podré fer possible gràcies a les vostres aportacions econòmiques. I, en el fons, és molt senzill: a la part dreta d'aquesta pàgina web hi trobareu una secció encapçalada per una franja vermellosa, amb el títol Aporta al projecte. A sota, hi trobareu les diverses quantitats econòmiques a partir de les quals podreu fer les vostres aportacions, depenent de la vostra capacitat, de la motivació i de les diferents recompenses que s'hi ofereixen.

Les aportacions van des de 5€ fins els 500€: tria la que millor et convingui, sense cap mena de compromís!

PER QUÈ DEMANO UN MÍNIM DE 3.500€?

Fer un disc en condicions és car. Pagar estudis de gravació, músics, temps, dietes, etc. A més, davant el panorama desolador que viu la indústria musical, l'auto-edició sembla ser la millor opció per als músics, d'aquesta manera tenim tot el control de la nostra obra i no l'hem de cedir a tercers.

L'edició de 1000 còpies ja val quasi 3.000€. Es demana aquesta quantitat per tal de poder evitar endeutar-se més. Es destinarà també una part d'aquest pressupost als enviaments del material que pertoca a cada mecenes segons la seva aportació (cds, etc.) i a cobrir les comissions de Verkami (5% del total recollit) i entitats financeres (més o menys l'1,4% sobre cada donació).

En el cas de superar-se aquesta quantitat, serien diners destinats a recuperar part de la inversió feta per la gravació i també es destinarien a altres necessitats per tirar endavant el disc (promoció).

COM FARÉ LA DIFUSIÓ?

A través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) i correus electrònics. Tenim la confiança que la bona voluntat de la gent farà que aquesta campanya arribi a molta més gent que la que nosaltres podem arribar, ja que us demano que si podeu reenvieu el correu a tots els vostres contactes animant-los a participar-hi, d'aquest amanera podrem expandir la xarxa.

QUÈ PASSARIA SI NO ACONSEGUÍSSIM ELS 3.500€ MARCATS A VERKAMI?

Malauradament, si no som capaços d'arribar a la xifra de 3.500€, les aportacions no es fan efectives i no rebo els diners (i, evidentment, als que heu apostat pel projecte no se us cobra). La meva prioritat és poder pagar l'edició del disc a partir de les aportacions particulars. Això em faria molt feliç.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Segon dia

Hola a tots i a totes!!!

Després del primer dia d'haver activat el nostre projecte (ja dic nostre perquè no és només meu i dels músics, sinó que ja és vostre també, perquè hi formeu part activament, amb la vostra utopia, amb la vostra confiança, amb el vostre suport). Com deia, després d'un dia activats ja es pot fer un primer balanç molt positiu, molt emocionant!!!

És una experiència nova, una sensació diferent de compartir un somni, de saber que et pots sentir acompanyat en el camí, perquè hi ha persones que creuen en tu. Només pot sentir-se un agraït i emocionat i honorat. Gràcies de tot cor.

Doncs això, que en un sol dia hem superat la barrera dels 1.000€!!!! Encara hem d'arribar, però, als 3.500€ per poder editar el disc. Per això us animo a que feu córrer aquesta crida i que passeu l'enllaç del projecte de micromecenatge a tots els vostres amics, companys, familiars i coneguts: www.verkami.com/projects/718

Una abraçada ben forta!!!!!! Gràcies!!!!!!!

Dídac

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#12 / BON ANY!!!!!!!!!!!!!

Estimats tots i totes, com esteu?

Abans que res vull desitjar-vos una bona entrada d'any 2012. Aquest any ha de ser un any carregat d'esperances, il·lusions i color (perquè no PORPRA?).

També dir-vos que el disc ja ha entrat a la fase final, que és enllestir l'edició. L'Arnau Cucurull està fent un disseny molt bonic i també tenim casa!!!! La discogràfica Gat Records és l'encarregada de treure'l a la llum. Estarem a un lloc acollidor, en bona companyia i moltes ganes de treballar.

Així que aviat tindrem el disc i us el podré enviar perquè el pugueu gaudir.

Amb la Lucía estem enllestint també les diferents recompenses i ho estem fent amb molt d'amor i il·lusió.

També està ja previst el primer videoclip que el farà el meu estimat amic i gran realitzaor Pol Ponsarnau. A mitjans gener aniré a Berlín a rodar-lo.

I això de moment, només agrair-vos la paciència.

Una abraçada ben forta.

Dídac

#11 / Senyals de vida

Estimats mecenes! Perdoneu que hagi estat absent tant de temps, però no per això he deixat de pensar en tots vosaltres. 

El disc va encaminant-se. De fet ja està acabat del tot, és a dir el màstering, i ha quedat molt i molt bé, estem molt contents i satisfets. Ara estic acabant de mirar la manera d'editar-lo i poder per fi compartir-lo amb vosaltres.

I aviat rebreu un regalet, que ja s'apropa Nadal!!

De moment puc confirmar-vos també (ja ho recordaré més endavant) que el dissabte 25 de febrer a les 22:00 presentarem el disc al Teatre Principal d'Arenys de Mar amb tota la formació al complet. Ens fa moltíssima il·lusió preparar aquest primer concert i actuar en aquest espai preciós i que ens ha acollit amb tanta il·lusió altres vegades. Així que ja us podeu reservar aquesta data per venir cap al Maresme!!

Bé, amics i amigues, us envio una forta abraçada.

Fins aviat.

Dídac

#10 / Follets

Estimats mecenes,

avui comencem la recta final del disc. Hem vingut a Gravaciones Silvestres on al llarg d'aquesta setmana i la que ve acabarem les mescles i el màstering amb en Marc Parrot. És un plaer i una gran satisfacció arribar a aquest punt del procés, i tot gràcies a tots vosaltres i també per vosaltres. 

Això vol dir que a mitjans de novembre ja tindrem el disc a punt per començar a mirar l'edició, com treure'l i tenir-lo a punt per poder-vos-el entregar i finalment compartir-lo, que és el que més il·lusió em fa. 

Ja us aniré informant de l'estat de les coses.

Una abraçada immensa.

Dídac

#09 / Tram final

Estimadíssims mecenes,

dilluns es va acabar el termini per fer les aportacions. El balanç? Sense paraules, positivíssim, un èxit increïble!!!!!! Mai m'hagués imaginat arribar tan lluny i sentir a tantes persones que em recolzen d'una manera tan entusiasta. És meravellós. Aviat podrem veure reflectit aquest esforç en un disc fet amb molt de tacte i amor.

Amb tot el que s'ha aconseguit puc acabar airosament el disc, ja que cobreixo just tota la part que em faltava per pagar-lo. Així que ja no haig d'endeutar-me demanant diners en préstec, perquè amb les aportacions de tots això està resolt.

El dilluns comencem amb les mescles finals del disc amb el Marc Parrot al seu estudi i calculo que cap a mitjans-finals de novembre ja haurem acabat tots els processos tècnics i el disc ja estarà acabat. Llavors vindrà l'altra fase que és la de l'edició, però ja us aniré informant.

Bé, amics i amigues, família, agrair-vos de nou infinitament tot el que heu fet per mi i pel disc.

#08 / 7 dies

Avui en són 6, però ahir n'eren 7 i és quan volia escriure aquestes línies.

Ahir era un número especial, marcat per les cultures, les tradicions, les supersticions,  i per això volia fer-ne una petita referència, lligar-ho amb tot això que tenim entre mans. Un compte enrere emocionant i carregat de significat.

Estimats amics, amigues i família, no cal dir que aquesta iniciativa ha anat (i està anant, perquè encara queden 6 dies) d'allò més bé, es respira entusiasme, il·lusió, generositat, estima i amor i això és el que més compta. No em cansaré d'agrair-vos la vostra participació a aquest projecte, que em recolzeu i que confieu en mi. Ja tinc ganes d'acabar el disc per poder-lo compartir (només així cobrarà un sentit ple, perquè si un fa, ho fa per això, per poder compartir).

Així que aviat tindreu notícies de PORPRA.

Una abraçada immensa.

Dídac

#06 / Ho hem aconseguit!!!!!

Teniu el missatge en: CATALÀ
Tenéis el mensaje en: CASTELLANO
Vous avez le méssage en: FRANÇAIS


Estimats mecenes (em fa gràcia com sona això, però també em fa molt de respecte!!).

Com podeu veure, ja hem arribat a l'objectiu marcat, fins i tot l'hem sobrepassat!! Realment aquest projecte ha adquirit una dimensió molt més gran que la que tenia a l'inici. Em sento carregat d'energia i de motivació per a entregar-vos una obra preciosa, de la qual pugueu sentir-vos orgullosos.

Encara queden 22 dies per a que acabi el termini, i encara es poden anar fent aportacions, tot el que tinguem de més revertirà en benefici del disc. Per tant, esperem aquest temps a veure si aconseguim "reclutar" a més mecenes que creguin en nosaltres i en el projecte (podeu seguir animant als vostres coneguts a participar-hi).

També dir-vos que el disc no sortirà, en prinicipi, fins al febrer, ja que les feines de mescles i de màstering s'han allargat més del compte. Però tot és perquè el resultat final sigui excel·lent.

leer más

#05 / I anem avançant...

Amics i amigues, família, companys, coneguts, amics d'amics, tots!!!

Com podeu veure ja ens acostem a la meta, i això és molt emocionant.

No tinc paraules per expressar tot això, tot el que suposa aquesta suma d'esforços, d'il·lusions, de somnis... Només sé que junts fem que la vida tingui més sentit, que valgui la pena compartir i que tot el que fem és per intentar ser una mica més feliços. Sinó per què?

Gràcies de nou per tot, de veritat. Només tinc ganes de poder oferir-vos el que ja és nostre, de tots!!, i que en puguem gaudir.

Una abraçada immensa.

Dídac

#04 / FIM

Hola a tots i a totes!

Volia enviar-vos un enllaç d'un lloc on s'han fet ressò d'aquesta iniciativa en la que hi estem tots implicats.

FIM (Fira Música Vila-Seca)

com podeu veure ja hem arribat als 2.000€!!!! Això és increïble, el meu agraïment és màxim i la meva felicitat de compartir-ho amb tots vosaltres també.

Una abraçada.

Dídac

#03 / Sortida del disc

Actualment estem en el procés de mescles. Després faltarà el màstering i llavors ja podrem enviar el disc a fabricar!!!

A la informació general he posat que sortirà al mes de febrer, però si es pot, intentaré que sigui o al novembre o desembre. Ja us informaré dels progressos.

Abraçades per tots!!

Dídac

#02 / Segon dia

Hola a tots i a totes!!!

Després del primer dia d'haver activat el nostre projecte (ja dic nostre perquè no és només meu i dels músics, sinó que ja és vostre també, perquè hi formeu part activament, amb la vostra utopia, amb la vostra confiança, amb el vostre suport). Com deia, després d'un dia activats ja es pot fer un primer balanç molt positiu, molt emocionant!!!

És una experiència nova, una sensació diferent de compartir un somni, de saber que et pots sentir acompanyat en el camí, perquè hi ha persones que creuen en tu. Només pot sentir-se un agraït i emocionat i honorat. Gràcies de tot cor.

Doncs això, que en un sol dia hem superat la barrera dels 1.000€!!!! Encara hem d'arribar, però, als 3.500€ per poder editar el disc. Per això us animo a que feu córrer aquesta crida i que passeu l'enllaç del projecte de micromecenatge a tots els vostres amics, companys, familiars i coneguts: www.verkami.com/projects/718

Una abraçada ben forta!!!!!! Gràcies!!!!!!!

Dídac

#01 / Comença el compte enrere!!!

Estimats tots, avui he activat aquesta pàgina de VERKAMI. Aquesta nova manera de fer que ens proposen realment és molt engrescadora i atractiva. La idea de que tots ens impliquem al projecte realment és una bona cosa, una realitat humana que se'n surt del quefer quotidià en què tot sembla engolir-nos en una voràgine de competitivitat.

Esperem que aconseguim l'objectiu fixat i puguem veure com aquesta obra, fruït de l'esforç, el sacrifici i la confiança de molts, vegi la llum.

Una abraçada!!

Dídac
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies