❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vine a la Preestrena de "Coaching" i col·labora en la producció

La companyia vintperquatre tira endavant el seu darrer projecte "Coaching" d'Àngel Amazares. L'equip artístic format per Lolo Herrero, Helena Miquel, Carles Arquimbau, Ferran Lahoz, la Roser Batalla i el mateix autor presenten una visió molt corrosiva del rerefons de la nostra classe política.

Àngel Amazares

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
116
Aportaciones
2.190€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ORIGEN

Coaching pren la idea del desenvolupament, les especulacions i altres conseqüències de tot el procés que va envoltar la lluita de la Sra. Carme Chacón per intentar arrabassar la secretaria general del partit al Sr. Alfredo Pérez Rubalcaba en les darreres primàries.

Una dona que s’enfrontava al que probablement va ser un dels seus reptes polítics més importants, que es va arriscar fent servir recursos comunicatius i expressius fins al moment allunyats de l’estil predominant del polític, i que, en ocasions va deixar veure la part més emocional i humana del personatge per intentar fer arribar millor el seu missatge. Com tots sabem, finalment no va aconseguir-ho.

Coaching proposa una situació fictícia per mostrar-nos una realitat molt propera i en plena ebullició capbussant-nos en el rerefons de la res política i, en definitiva, de la nostra societat.

SINOPSI

Dos polítics s’enfronten en unes primàries obertes a la ciutadania on poden decidir qui serà el proper secretari general del partit i futur representant a les eleccions generals del país. De rerefons, un previ debat polític televisat amb el presentador més carismàtic i mediàtic del moment obsessionat a vendre el seu exitós llibre “La dictadura del carbohidrat”.

La candidata Norma Mercader s’enfronta al favorit i actual secretari general del partit. Per aconseguir guanyar-lo, no dubtarà a contractar els serveis d’un coach especialitzat en l’àmbit de la comunicació; l’entrenador intentarà donar-li totes les eines per aconseguir els objectius, però l’aparició en escena del marit amb una estranya oferta per al coach farà trontollar l’entrenament.

Coaching, és una comèdia política de rabiosa actualitat que parla de la comunicació al poder i del poder de la comunicació, del furor dels realities i del coaching. Una comèdia carregada d’ironia, suspens i molt sentit de l’humor.

L’EQUIP

Repartiment

Ferran Lahoz és Òscar Monleón (el candidat)

Helena Miquel és Marta López (coach del candidat)

Roser Batalla és Norma Mercader (la candidata)

Lolo Herrero és Àngel Recasens ( coach de la candidata)

Carles Arquimbau és Marc de La Fontaine (marit de la candidata)
Àngel Amazares és Romà Garcia (el presentador del debat)

Veu en off: Marta Romagosa

Música original: Arnau Vilà

Espai escènic i atrezzo: Marc Anglès

Vestuari: vintperquatre

Fotografia: Joaquín Alcázar

Autor i direcció: Àngel Amazares

Producció: vintperquatre

Pots seguir-nos a:
Facebook
Wordpress
Twitter

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Amb el que recaptem de les vostres aportacions farem front a una petita part de les despeses per posar en marxa el projecte i després fer temporada a Barcelona: entre els costos bàsics, també ens trobem amb disseny de llums, encàrrec de la música original, l'escenografia i l'atrezzo.

Hem demanat un mínim de 2000€ per poder assolir l'objectiu, tot i que el repte serà superar la xifra. No hem volgut demanar cap aportació totalment altruista perquè el que volem és que la gent vingui al teatre, ens vegin i ens recomanin perquè després vingui a veure'ns més gent a partir del 12 de febrer fins al 2 de març al teatre Tantarantana on farem temporada. Per aquesta raó a totes les aportacions amb l'entrada a la Preestrrena del 8 de febrer donarem un descompte del 40% al Teatre Tantarantana perquè el regaleu a amics, familiars, i ens puguin veure també. Volem que Coaching arribi al màxim de públic: l'equip i el projecte i el teatre en general, s'ho mereix!

CALENDARI

El 8 de febrer del 2014, mitja hora abans de la funció, es farà entrega de les recompenses a les mateixes taquilles de l'Auditori de Cornellà.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies