❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un any de la nostra vida

Un any de la nostra vida és la primera producció teatral de Produccions Úniques K-das-Q. És un projecte molt engrescador que tracta de l’Andorra de l’any 1943, durant la Segona Guerra Mundial.

Categoría

Creado en

Andorra la Vella, Andorra
0
segundos
58
Aportaciones
3.565€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Un any de la nostra vida

Argument: Any 1943. II Guerra Mundial. Principat d’Andorra. Un poble. Un matrimoni jove amb una filla. Ell, exiliat republicà, catalanista i anticlerical. Ella, mestra. Tenen una filla petita. Els pares d’ella. Una veïna. El capellà del poble. L’amo de la fonda. Del contrabando a organitzar una cadena d’evasió. L’arribada d’una francesa exiliada ho complicarà tot. Ah! I una emissió de Ràdio Andorra.

Aquest petit món de personatges, que conviuen entre muntanyes, teòricament aliens als avatars del món, conformen l’univers d’“Un any de la nostra vida”. Un personatge (Ell) anirà desgranant la seva vida de gener a desembre del 1943. El temps, els ensurts, l’amor, el dia a dia, les notícies i els esdeveniments del país, la música de l’època que s’emetia per la ràdio, l’odi, el temps d’eleccions... tTot passat pel filtre de la seva memòria i fins a arribar a fer-ne una exposició detallada i profunda, però sense estridències.

Equip artístic. Autor: Martí Llimois / Actors: Meritxell Rabassa (Glòria) - Marcos Rodríguez (Ramon) - Noemí Pagès (Sió) - Emma Laurent (Paquita) - Maria Alaminos (Mlle. Laila) - Joan Sans (Mossèn Manel) - Xavi Fernández (Ton) i Natàlia Cusnir (Locutora de ràdio) / Direcció: Xavi Fernández / Disseny il·luminació: Tete – Manel Barrera / Disseny Vestuari: Carmen Rovira

Si vols saber més coses nostres fes click aquí Dossier

Mira el que ja ha sortit publicat a la premsa El Periòdic d'Andorra

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions dels col·laboradors es destinaran íntegrament a sufragar les despeses de la producció d'Un any de la nostra vida. Bàsicament demanem el vostre suport per afrontar les despeses d'Escenografia, Vestuari i Disseny de Llums, que és una de les parts més importants del pressupost.

Per fer les vostres aportacions podreu fer els abonaments:

  • per PayPal a l'adreça [email protected]

  • en efectiu fent un ingrés al compte de Crèdit Andorrà o Banca Mora a nom de Produccions K-das-Q indicant el vostre nom.

  • Enviant-nos un correu particular per Facebook

CALENDARI

La producció ja està en marxa. Les representacions estan programades entre l'11 i el 16 de novembre del 2013 al Teatre Les Fontetes de La Massana (Principat d’Andorra), a les 21.30 h. L'11 de novembre del 2013 tindrà lloc la preestrena especial per a tots els col·laboradors i mecenes on es lliuraran les recompenses (en cas que algun mecenes o col·laborador no pugui assistir el dia de la preestrena, el lliurament de les recompenses es durà terme el dia que assisteixin a l'obra).

SEGUEIX-NOS!
Facebook
Twitter
Facebook particular
Twitter particular
Linkedin

..................

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Reflexió de Marcos Rodríguez , l'actor que interpreta el paper de RAMON

Us seré sincer: la meva intenció és que feu una aportació a través “Verkami” per poder dur a terme aquest projecte on estem embarcats des de fa uns mesos, però també vull que sapigueu la importància que té per a mi formar part d’aquest viatge.

Fa uns mesos que el Xavi Fernández em va proposar formar part del repartiment d’“Un any de la nostra vida”. Només el fet que pensés en mi per fer un paper ja em va agradar molt, però em va acabar d’enganxar més quan vaig saber quin era el meu personatge, “el Ramon”.

Un foraster, un català que es va casar amb una andorrana als anys 40.

La sensació de ser un foraster en el lloc on hi tens gairebé tota la gent que per tu és important és bastant contradictòria.

Jo sóc andorrà, nascut a Andorra, de pares espanyols, com moltes persones d’aquest país.

Quan vaig… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies