❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Quart disc del cantautor Cesk Freixas

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984), és cantautor. Farà gairebé 8 anys va iniciar la seva trajectòria musical. Actualment, està p

Cesk Freixas

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
473
Aportaciones
10.847€
De 7.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI ÉS CESK FREIXAS?

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984), és un cantautor català que farà gairebé 8 anys va iniciar la seva trajectòria musical. Ha editat tres treballs discogràfics amb la intenció de recuperar l'essència crítica de la cançó d'autor més compromesa: vehicle de la construcció nacional, de la lluita per la justícia social, i de la reivindicació de la llengua i la cultura catalana.

Lloc web: Cesk Freixas

EL QUART DISC

Dos anys després d'haver editat el seu últim disc, La mà dels qui t'esperen (Temps Record, 2010), Cesk Freixas està preparant el que serà el seu quart treball discogràfic, un disc que sortirà al carrer abans de l'estiu del 2012 i que, de bracet amb la filosofia d'aquest projecte musical, vol comptar amb el suport, la complicitat i la solidaritat de totes aquelles persones que heu donat significat a aquestes cançons al llarg de tots aquests anys.

Verkami és l'única plataforma que, a dia d'avui, pot omplir de sentit aquesta nova oportunitat de creació conjunta, fent possible aquella idea tan noble i necessària de destruir la distància que separa el creador del públic, l'artista dels seus seguidors. En definitiva, el qui explica del qui escolta. Perquè el diàleg és imprescindible, i perquè encara ens cal dubtar de moltes coses per millorar-ne d'altres.

MICROMECENATGE A VERKAMI

És per aquest motiu que iniciem aquest projecte de micromecenatge a Verkami. Perquè volem comptar amb tu, i perquè creiem que és la millor opció per compartir una mateixa iniciativa de canvi i de transformació: la música té aquest poder, i entre tots ho podem fer possible. L'actual context econòmic ens ha dut a prendre aquesta decisió. Preferim tenir un deute amb totes aquelles persones que ens heu ajudat a tirar endavant aquest projecte, que no pas tenir un deute amb una entitat financera. Volem deslliurar-nos d'aquesta llosa, i comptar amb la vostra companyia.

L'intercanvi intentarem que sigui just: vosaltres ens ajudeu a cobrir les despeses de gravació, fabricació i promoció amb les vostres donacions particulars, i nosaltres us ho compensarem amb allò que tenim al nostre abast: discs, material de marxandatge i concerts. No som una empresa i no us podem donar gran cosa més. Però prometem fer-ho tot amb el cor, i amb coherència. Sense vosaltres, no serà possible.

COM ENS POTS AJUDAR?

Verkami ofereix, bàsicament, la possibilitat que sigueu vosaltres qui aporteu el capital econòmic pel nostre quart disc. Evidentment, fem servir una filosofia i un llenguatge allunyat de patrocinis i marques publicitàries. Amb això, us assegurem que els vostres diners es faran servir, únicament, per a la gravació, fabricació i difusió d'aquest nou treball discogràfic, sense cap mena d'interferència.

I ho podrem fer possible gràcies a les aportacions econòmiques realitzades a través de les vostres donacions particulars. I, en el fons, és molt senzill: a la part dreta d'aquest lloc web hi trobareu una secció encapçalada per una franja vermellosa, amb el títol Aporta al projecte. A sota, hi trobareu les diverses quantitats econòmiques a partir de les quals podreu fer les vostres aportacions, depenent de la vostra capacitat, de la motivació i de les diferents recompenses que s'hi ofereixen.

Les aportacions van des d'1€ fins els 750€: tria la que et vagi més bé, sense cap mena de compromís!

PER QUÈ DEMANEM 7.500€?

Finançar un nou treball discogràfic és car. La gravació, pel cap baix, s'allarga al voltant d'unes quatre setmanes. Després d'aquesta primera part, cal preparar les cançons per tal que sonin de la millor manera possible (és allò que, en l'argot del món musical, s'anomena mescles i màstering). Més tard, cal fabricar els discs i fer-ne la promoció corresponent. Aquí teniu, de forma orientativa, els passos que podrem dur a terme amb les vostres aportacions:

  • Gravació d'entre 3 i 5 setmanes en un estudi professional
  • Procés de mescles
  • Màstering
  • Fabricació de la primera edició (2.000 - 3.000 exemplars)
  • Gravació del primer videoclip
  • Edició de material de promoció (cartells, fotografies...)
  • Promoció (publicitat, anuncis...)
  • Enviaments (mitjans de comunicació i les vostres recompenses)
  • Despeses de xoc (comissions de Verkami i entitats financeres)

COM EN FAREM DIFUSIÓ?

Bàsicament utilitzarem les xarxes socials per donar a conèixer aquesta proposta de micromecenatge. Facebook (on tenim més de 15.000 seguidors al nostre grup) i Twitter (amb més de 5.000) seran les nostres puntes de llança per a la difusió d'aquest suport que necessitem per a la gravació i edició del nostre quart disc.

És la primera vegada que ens atrevim a fer quelcom semblant, i farem servir tot allò que tenim a les nostres mans per tal que surti de la millor manera possible. Per descomptat, el nostre lloc web (www.ceskfreixas.cat) també hi jugarà un paper important, on hi col·locarem enllaços directes per tal d'atraure a les persones que ens segueixen, i convèncer-los que aquest projecte de Verkami és una de les millors formes de finançar netament i de forma transparent el nostre quart treball discogràfic.

QUÈ PASSARIA SI NO ACONSEGUÍSSIM ELS 7.500€ A VERKAMI?

Malauradament, si no som capaços d'arribar a la xifra de 7.500€, ens veurem obligats a buscar altres fonts de finançament, que concordin amb la filosofia d'aquest projecte musical. La nostra prioritat és que puguem pagar les despeses del disc a partir de les donacions particulars. Això ens faria molt feliços. En el cas que no arribem a la xifra desitjada, haurem de repensar el sistema de finançament. És per això que iniciem la proposta de micromecenatge a Verkami amb tanta antel·lació, perquè en cas de no aconseguir-ho, necessitaríem un temps important per decidir una altra forma de finançar-ho.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

49 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Alice

    Alice

    más de 11 años

    I have the older version of Thed pot crock 3.5 lierts, with nonremovable stoneware and no cool touch. It's great! The removable also for cleaning dishes easier, however. I've tried other brands, only rival Crock-pots work just right. After all, the original! This is the large amount of one or two person household, or for desserts and meals page for more families. Accessories include: meat rack, bake a small pan, dust cover, insulated carrying tote. I love coming home to a meal prepared at the end of the day, when I'm too tired chef. It's amazing that cooked jams, desserts, fruit, bread pudding, rice pudding. Of course, beans, soups and stews are also excellent. Meat is better fried or grilled preceded the crockpot, to avoid texture hospital food. The recipes are also much better than 70 smoke onion soup / liquid / volume canned condensed soup. Let this "little woman" you're cooking every day!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola, VoralaMar!

    Envia'ns un correu electrònic amb la teva adreça postal a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu per averigüar què ha passat.

    Moltes gràcies!

  • VoralaMar

    VoralaMar

    más de 11 años

    Bona Vesprada, en teoria ja has enviat tots els CDs pero a mi encara no m'ha aplegat res i no se si hi ha hagut algun tipus d'error en la direcció postal o que, pero per ací no ha aparegut res. Gràcies.

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    12 años

    Cap problema, Carles! Us hem enviat un correu electrònic per tal que ens especifiqueu aquest tipus de coses!

    Moltíssimes gràcies!

  • Carles Espinach

    Carles Espinach

    más de 12 años

    Hola maquetons (s'inclou la banda, sobretot!). Malgrat hi hagi el meu nom a l'aportació, la pasta la posa la família Espinach Rota, especialment els meus fills... Entre l'Anna, el Magí, el Víctor, en Caro... Pensen que l'Inter és escola de música!!!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    más de 12 años

    Gràcies!

  • MANEL MANZANO

    MANEL MANZANO

    más de 12 años

    enhorabona cesk , molta sort en el nou projecte !!!!!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    más de 12 años

    Hola! El sistema a Verkami és a través de targeta de crèdit i, pet ara, no hi ha cap altra manera de fer-ho, ens sap greu!

    Gràcies per interessar-te!

  • Noia del Pebre

    Noia del Pebre

    más de 12 años

    Hola! Ospa, volia fer la meva aportació però no disposo de targeta de crèdit! No hi ha cap altra forma de fer-ho? Si no és així, quina llàstima! M'hagués agradat moltíssim col·laborar-hi! Segueix com sempre!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    más de 12 años

    Moltes gràcies, company!

    Per col·laborar i per fer-nos costat!

    Una abraçada!!

Volver a todas las actualizaciones

#13 / Jornada de finançament per a les empreses cuturals, a la UPF

Avui hem assistit a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (a Barcelona) per explicar la nostra experiència amb el sistema de crowdfunding que estem fent servir per finançar el nostre quart disc. Hi érem amb en l'Adrià i en Jonàs Sala, dos dels tres fundadors de Verkami, i amb Xavi Artigas, director de la productora Metromuster i realitzador del film documental [NO-RES], vida i mort d'un espai en tres actes. S'hi ha celebrat la Jornada de finançament per a les empreses culturals, i cap a les 17.30 hores de la tarda ha tingut lloc l'últim bloc, amb el títol de Verkami: una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Ha sigut una experiència molt enriquidora. Poder explicar les sensacions d'aquest sistema de finançament popular, i poder-les intercanviar amb els germans Sala, en Xavi Artigas i el públic assistent, ha sigut realment un plaer!

-[Micromecenatge]- Si vols col·laborar i ajudar-nos a editar el nostre quart disc, encara queden 5 dies per fer-ho. Informa-te'n, tria la teva aportació i emporta't una recompensa!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Joan Sala

    Joan Sala
    Verkami

    más de 12 años

    Quina enveja no haver-hi pogut ser...

    Una abraçada, Cesk!

#39 / Ajuda'm a fer possible el meu 10è disc!

Benvolguts i benvolgudes,

com sabeu, l'any que ve, el 2024, celebraré el meu 20è aniversari damunt dels escenaris, i necessitem la vostra ajuda per tirar endavant tots els festejos, entre ells la publicació del meu 10è disc, que també serà el meu primer disc en directe!

Ens hem marcat l'objectiu d'arribar als 100 mecenes a la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, i en aquests moments som al 89%...! Això vol dir que només ens falten 11 nous mecenes per assolir l'objectiu!

M'ajudes a fer-ho possible? Tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals!) i fes-te mecenes!

https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#37 / Preparant els 20 anys...

Benvolguts mecenes:

El 2024 serà un any de celebració, ja que farà 20 anys (dues dècades!) que vaig fer el meu primer concert. Estic preparant diversos projectes per aquesta efemèride tan bonica i esperada. Alguns d'aquests projectes tenen a veure amb la literatura, amb un nou espectacle en directe, d'altres amb noves cançons, i fins i tot amb un tipus de treball discogràfic que mai no hem publicat...! Ai, ai, ai... quants misteris!

Fins ara, per finançar projectes concrets, com un nou disc, havia fet servir el micromecenatge clàssic, com passa a Verkami, però fa mesos que estic construint la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge continu dels Països Catalans. El sistema és molt senzill i similar que a Verkami, amb l'única diferència de la periodicitat. Si a Verkami feu una única aportació i, a canvi, rebeu una única recompensa, a l'Aixeta les aportacions són mensuals (a través d'una subscripció) i les recompenses són periòdiques i úniquesleer más

#35 / Últim dia pel regal de benvinguda!

Bon dilluns, amics i amigues! Avui, 10 d'abril, és el darrer dia per aconseguir aquest magnífic lot de productes com a regal de benvinguda pels nous membres de la meva comunitat de mecenes! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu, i dos dels meus llibres de poesia...! És molt senzill: tria un nivell de subscripció, fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic regal a casa! Tens temps fins avui a la mitjanit! No t'ho perdis: avui és l'últim dia!

#34 / Regal: bossa de tela, quadern i llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes i no et perdis el regal de benvinguda! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu i dos dels meus llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes!
Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Queden 20 mecenes per arribar a l'objectiu dels 100. Fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic lot de benvinguda!

No ho deixis escapar! Dóna'm el teu suport, ajuda'm a tirar endavant les noves cançons i els nous projectes discogràfics! Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

#33 / Regalàs pels propers nous mecenes!

Bon inici d'abril, amics i amigues! Com sabeu, tenim en marxa la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, on hi comparteixo contingut i material exclusiu! Aquest mes hi he començat una campanya per tal d'arribar als 100 mecenes. Queda molt poc, i em faria molta il·lusió que us hi pugéssiu sumar!

Per tal de fer-ho possible, ofereixo un regalàs de benvinguda per totes aquelles persones que decidiu fer-vos nous mecenes! En queden 23! Mireu, mireu!

  • Un exemplar del meu segon llibre de poesia, Alè de taronja sencera!

  • Una bossa de tela exclusiva amb una frase de la cançó El món ja hi era! Tu i jo i aquest poema només hi som des d'ara.

  • Un quadern i bloc de notes exclusiu amb la mateixa frase a la portada!

  • Un exemplar del meu tercer llibre de poesia, El delta de les paraules!

És molt senzill! Amb el vostre suport podré tirar endavant noves cançons, nous projectes discogràfics, nou material audiovisual i nous projectes culturals i socials...! Seria un plaer poder rebre el vostre suport! leer más

#32 / Gràcies per donar-me el teu suport!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

Fins el 31 de gener, obsequi de benvinguda per a tots els nous mecenes!

Disc "Direm nosaltres" + Manuscrit signat i original d'una cançó + Postal de "La intensitat" il·lustrada per Marta Bellvehí + Llibre de poesia "El delta de les paraules"

#31 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes de l'Aixeta!

Bon any 2023 a tots! Aquest serà un any de preparació de coses grosses, que esdevindran i passaran el 2024, que serà quan celebraré el 20è aniversari damunt dels escenaris! Com sabeu, fa uns mesos que estic construïnt la comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma del micromecenatge continu als Països Catalans. El sistema és molt senzill: funciona amb subscripcions mensuals, i amb recompenses úniques i exclusives que els mecenes reben periòdicament. Aquest sistema em permet perseguir l'objectiu de la plena autogestió d'aquest projecte musical, i tot gràcies al suport dels subscriptors i mecenes, que ja en són 40! Enguany hi haurà sorpreses i regals bonics, com a avantsala del 2024, i serà preciós i determinant seguir rebent el vostre suport, com he rebut des de fa tants anys, i espero que ara també en aquesta nova comunitat de mecenes!

Vols seguir donant-me el teu suport? Clica aquí, tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Gràcies i molt bon inici d'any!

#30 / Bon any 2023!

Bon any 2023, estimats i estimades!

Que aquesta nova volta a l'estrella grossa ens acosti una mica més a nosaltres, i que sigui l'empatia, la solidaritat i la protesta els valors que assenyalin el camí. Gràcies per acompanyar-me i deixar-vos acompanyar. Amb les paraules, amb els motius, amb les cançons. Gràcies, de tot cor.

Ja sabeu que aquestes darreres setmanes he estat obrant en un nou habitatge. He posat els fonaments de la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, una estructura que, a partir d'ara, serà cabdal per entendre el funcionament d'aquesta proposta musical i cultural. Sempre m'he sentit molt còmode treballant des de l'autogestió, i el micromecenatge continuat, a través de les subscripcions mensuals, és una eina bonica per seguir ideant, creant i publicant.

Per això us espero a ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions, on podreu fer-vos mecenes i gaudir de contingut exclusiu de forma periòdica! Ah, per cert! Com a regal de cap d'any i fins el 4 de gener, tinc un leer más

#29 / Dóna'm el teu suport: subscriu-te a la comunitat de mecenes!

Cinc nivells de subscripció diferents:

» Terrenal (2€ mensuals)
» Celestial (5€ mensuals)
» Suprem (10€ mensuals)
» Galàctic (25€ mensuals)
» Universal (50€ mensuals)

Cadascun, amb recompenses periòdiques, úniques, en exclusiva, i sempre en primícia!

Vols ajudar-me a autogestionar aquest projecte musical? Dóna'm el teu suport: fes-te mecenes!

[ Objectiu actual: arribar als 50 mecenes | Objectiu de Nadal: arribar als 25 mecenes | Mecenes actuals: 17 ]

Subscriu-te! Fes-te mecenes! » https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#28 / Visca la vida! (Videoclip exclusiu i en primícia)

Bon divendres, mecenes!

Avui comparteixo a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta un nou videoclip del meu darrer disc, Direm nosaltres (U98 Music, 2022), que va sortir publicat fa justament un mes exacte. Aquest nou clip va ser enregistrat durant el concert de presentació, que vam celebrar el diumenge 30 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, amb un auditori ple a vessar.

Aquestes imatges acompanyen la cançó Visca la vida! i són, també, un resum d'aquell vespre preciós que vam viure amb més de 300 persones a la Vila de Gràcia.

El videoclip sencer només està disponible a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta, i únicament el poden veure els subscriptors i mecenes continuats.

Vols veure el videoclip sencer? Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Desitjo que el gaudiu! Moltes gràcies, de nou i com sempre, pel vostre suport!

#27 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Benvolgut; benvolguda. Cada setmana aniré compartint material exclusiu i que podràs veure i escoltar en primícia a la meva pàgina de l'Aixeta, una plataforma de mecenatge continuat, que funciona amb subscripcions mensuals, transportant a la llengua catalana i als Països Catalans el mateix sistema que utilitza Patreon en els països anglosaxons. Hi ha disponibles tres nivells de subscripció:

  • Nivell Terrenal (2€ mensuals) Recompenses: accés en primícia a tot el meu contingut (música, literatura, audiovisual, cultura, procés creatiu, material exclusiu...) i aparició del teu nom als agraïments dels meus discos, llibres i vídeos. (Pots subscriure't al nivell Terrenal clicant aquí!)

  • Nivell Celestial (5€ mensuals) Recompenses: totes les del nivell anterior, a més a més de l'accés exclusiu al grup de WhatsApp per a mecenes, on podràs… leer más

#26 / Direm nosaltres: concert de presentació

Bona nit, mecenes! El concert de presentació del nou disc Direm nosaltres serà el diumenge 30 d'octubre a les set del vespre, a l'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

M'hi acompanyaran:

  • Victor Nin (mestre de guitarres)

  • Roc Casagran (mestre de paraules)

Podeu comprar les entrades en aquest enllaç!

#25 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts mecenes! Com va? Desitjo que passeu un bon inici d'any i, anant més al gra, un bon primer cap de setmana de febrer!

Us escric per comentar-vos que fa quinze dies que vaig iniciar una aventura amb el micromecenatge continuat a L'Aixeta, per seguir rebent el vostre suport i entregar-vos recompenses exclusives i totes les novetats de forma periòdica. Ja hi ha 11 mecenes, i un munt de contingut que només trobareu aquí! https://ceskfreixas.aixeta.cat/

1) Enquesta per triar el mes del concert exclusiu per a mecenes

2) Vídeo del concert de celebració dels meus 10 anys damunt dels escenaris

3) Àudios de les col·laboracions al programa Kids XS a iCat FM (en obert)

4) Vídeo promocional inèdit del 3r disc

5) Concert em streaming pels mecenes

6) Manuscrit de la cançó Jeunet, tu i els trens que no hem perdut

7) Making of inèdit del videoclip de La petita rambla del Poble Sec

8) Petit Fanzín Terrenal nº 1, recomanacions culturals mensuals

Què et sembla? Vols unir-t'hi? ❤️ leer más

#24 / Nou disc: m'ajudes a fer-lo realitat? :)

Benvolguts mecenes; en anteriors campanyes de micromecenatge vaig rebre el vostre suport per poder materialitzar algun dels meus treballs discogràfics. Aquest 2022 veurà la llum el meu 9è disc, i m'agradaria molt tornar a rebre la vostra ajuda.

He musicat els versos d'un poemari d'un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana. I n'he fet cançons. Voleu donar-me un cop de mà i comprar aquest nou disc de manera anticipada, amb moltes altres sorpreses? Clica al següent enllaç!

vkm.is/ceskfreixas

Moltes gràcies, de tot cor, com sempre! Per ser-hi i ser part d'aquest projecte musical. Una forta abraçada. Salut!

Cesk

#23 / El 4 de gener, celebrarem els 10 anys amb un concert que gravarem en DVD!

Avui us volem explicar un esdeveniment que portem ideant i treballant des de fa molts mesos. Es tracta de la celebració dels nostres 10 anys de trajectòria musical. I, com no podia ser d'una altra manera, convertirem aquest aniversari en un concert molt especial.

Volem compartir-ho amb tots vosaltres, i hem pensat que la millor manera de fer-ho és guardant per a sempre més aquest espectacle. Això vol dir que enregistrarem l'actuació en DVD, i que sortirà editat a la primavera del 2014 juntament amb el nostre cinquè disc d'estudi, amb cançons noves que ja hem començat a arranjar.

Aquest DVD serà la nostra primera experiència audiovisual, i ens l'agafem amb moltes ganes, ja que ens fa molta il·lusió poder estrenar-nos amb un concert gravat en directe. És per això que us demanem la vostra col·laboració: sense vosaltres res del que fem tindria sentit.

Les coordenades són les següents:

Dia: dissabte 4 de gener de 2014
Lloc: Barcelona · Sala Luz de Gas
Hora: a les 21.00h de la nit
leer más

#22 / Informació de l'estat del disc

Benvolguts i benvolgudes mecenes!

Us fem arribar aquest apunt al blog per mantenir-vos una mica informats de com està anant el procés de gravació de Tocats pel foc.

Fa més de 15 dies que vam entrar a l'estudi i ja gairebé podríem dir que estem a la recta final de l'enregistrament. Divendres ja haurem acabat de gravar les veus i les percussions i, un cop passada la festivitat de la setmana santa, engegarem les mescles, que és la part final i consisteix en el tractament del so de totes les cançons i de cadascun dels instruments del disc.

Això vol dir que a mitjans del mes d'abril, si res no canvia, Tocats pel foc entrarà a la fàbrica, per sortir-ne a principis o a mitjans del mes de maig. Per posar-ho en consonància amb les recompenses, les dates orientatives seran, més o menys, aquestes:

  • Enviament del disc en mp3: mitjans/finals d'abril

  • Visualització en primícia del videoclip: mitjans/finals d'abril

  • Enviament físic del disc + cartell promocional: mitjans de maig

leer más

#20 / Notícies pels mecenes!

Bon dimarts a tothom!

Estem acabant de recollir les dades de tots els mecenes que heu col·laborat en aquest projecte. És una feina complicada perquè hi ha gairebé 500 persones. Ara ja podríem dir que les tenim totes, però el que passa és que encara ens queden alguns serrells per acabar de polir.

Quan tinguem totes les dades al seu lloc, que calculem que serà d'aquí a pocs dies, us enviarem un correu electrònic informant-vos de l'estat actual del projecte, i us ensenyarem una previsió de dates per tal que us pugueu començar a fer una idea en relació a la recepció de les recompenses i la sortida del nou disc.

Moltes gràcies, com sempre!

Cesk Freixas.

#19 / Tocats pel foc

- Hi ha res més indigne que ser explotat?
­- Sí, explotar.

És un diàleg que reprodueix Manuel de Pedrolo en un dels seus llibres. Publicada per primera vegada l'any 1976, disset anys després de ser escrita, Tocats pel foc és una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor. És per aquest motiu que el cantautor Cesk Freixas ha decidit recuperar­-la i convertir­-la en el títol del seu quart disc: per la vigència d'aquelles paraules, i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país.

Tocats pel foc serà el quart disc del cantautor Cesk Freixas. Sortirà editat amb la discogràfica Temps Record a mitjans del mes de maig de 2012.


Primeres presentacions confirmades:

2 de juny de 2012 / Barcelona / Centre Artesà Tradicionàrius / compra les entrades aquí!
8 de juny de 2012 / Vilafranca del Penedès / Auditori Municipal
10 de juny de 2012 / Vic / Jazz Cava
15 de juny de 2012 / Manresa / Sala Stroika
30 de juny de 2012 / Gironaleer más

#18 / Pels que encara no heu enviat les vostres dades

Hola de nou, família!

Acabem de parlar amb els gestors de Verkami (plataforma que gestiona tècnicament el nostre projecte de micromecenatge pel quart disc) i ens han informat que el correu electrònic que us vam fer arribar demanant-vos les dades (nom i/o adreça postal) per començar a preparar les recompenses, va ser enviat de forma correcta a les 473 adreces de correu electrònic dels 473 mecenes, sense cap incidència.


Informació a tenir en compte:

1) El correu electrònic va ser enviat el dia 24 d'octubre de 2011.

2) Heu de consultar a la vostra adreça de correu electrònic que vau fer servir per registrar-vos a Verkami i poder fer l'aportació. El vam enviar allí.

3) El títol del correu electrònic era: Gràcies per fer possible el quart disc de Cesk Freixas!

4) El correu electrònic es va enviar com a Verkami, com a projecte de… leer más

#17 / Alerta! Queden 234 mecenes que encara no ens han enviat les dades!

Molt bon dimarts a tothom!

Us fem arribar aquesta nova entrada del blog per informar-vos que ja hem iniciat la recollida de dades per tal de poder fer efectives les recompenses. Com bé sabreu, el disc no sortirà fins el mes de maig del 2012, però necessitem aglutinar i començar a coordinar totes les dades de les gairebé 500 persones que hi heu col·laborat.

Per aquest motiu, volem donar un semi-toc d'alerta a la meitat dels mecenes que encara no ens heu fet arribar cap dada. Hi ha temps, però agrairíem que poguéssiu agilitzar el procés, ja que necessitem organitzar-ho de la millor manera possible, atès que és una experiència nova per a nosaltres, i la volem executar sense problemes, intentant facilitar-vos el cop de mà que us devem, i que vosaltres ja ens heu fet arribar.

Què és el que passa, ara mateix? D'un total de 473 mecenes, a dia d'avui (dimarts 1 de novembre, a les 13.00 hores) n'hi ha 239 que ja ens han fet arribar les dades que us vam demanar per correu electrònic. leer más

#16 / 473 mecenes faran possible el nostre quart disc

Han sigut 40 dies nous, d'aquells que han passat a poc a poc perquè tinguéssim temps d'assaborir-los. Ens havíem marcat un objectiu inicial, per a nosaltres, altíssim, que era aconseguir 7.500€ per ajudar-nos a autogestionar i editar el nostre quart treball discogràfic. Vam tenir la sort, però sobretot el vostre enorme compromís, d'arribar a l'objectiu marcat en tan sols 5 dies. I ens vam quedar pensatius, desubicats, sorpresos. Perquè no ens ho crèiem. I encara ens costa de creure-ho. No només hi vam arribar, sinó que fins al final del termini hem aconseguit un total de 10.847€, diners que ens permetran poder treballar amb molta més tranquil·litat, amb una motivació de fons: intentar que el resultat final sigui millor.

El micromecenatge ens ha donat la oportunitat de finançar popularment el nostre quart disc. Hem volgut fer-vos partíceps d'un procés de creació. Procés que tot just comença i que sense vosaltres no podríem dur a terme. leer más

#15 / Últim dia de micromecenatge

-[Últim dia de micromecenatge]- Si vols col·laborar i ajudar-nos a editar el nostre quart disc, avui és l'últim dia per fer-ho. És un sistema senzill, en el que t'oferim diverses contrapartides a canvi de la teva implicació. Exemplars gratuïts, cartells promocionals, entrades per a concerts...

Si creieu que algú proper a vosaltres (amics, família, coneguts...) li pot interessar col·laborar d'aquesta manera, no dubteu en fer-li saber. Avui és l'últim dia, i s'ha d'aprofitar! :)

Clica aquí, informa-te'n, tria la teva aportació i emporta't una recompensa!

#14 / Cap de setmana i últims 2 dies!

http://conversesdetuit.files.wordpress.com/2010/02/29-acustic-de-figueres-cesk-freixas-3.jpg

Tornem a la feina de valent, i aquest cap de setmana ens esperen actuacions a diversos indrets de Catalunya. Ahir divendres, a Barcelona, on vam actuar amb el cantautor d'Euskal Herria, Jonu. Avui Dissabte, a Cerdanyola, recuperant el recital poètic Vers la veu la teva paraula, amb el poeta i amic David Caño. I diumenge, a Banyoles, a l'espai de Barraques, compartint escenari amb el grandíssim Joan Colomo i els mítics Kitsch.

Tot seguit us deixem amb tota la informació d'aquests esdeveniments, per si voleu saber-ne més coses!

Dissabte 22 d'octubre de 2011
Població: Cerdanyola (Vallès Occidental)
Hora: 18.00
Lloc: Plaça Abat Oliva
Entrada: gratuïta
Format: recital de poesia - cançó amb el poeta David Caño
Informació: + Jordi Montañez

Diumenge 23 d'octubre de 2011
Població: Banyoles (Pla de l'Estany)
Hora: 20.30
Lloc: Barraques
Entrada: gratuïta
Format: banda
Informació: + Joan Colomo i Kitsch


-[Micromecenatge]-leer más

#13 / Jornada de finançament per a les empreses cuturals, a la UPF

Avui hem assistit a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (a Barcelona) per explicar la nostra experiència amb el sistema de crowdfunding que estem fent servir per finançar el nostre quart disc. Hi érem amb en l'Adrià i en Jonàs Sala, dos dels tres fundadors de Verkami, i amb Xavi Artigas, director de la productora Metromuster i realitzador del film documental [NO-RES], vida i mort d'un espai en tres actes. S'hi ha celebrat la Jornada de finançament per a les empreses culturals, i cap a les 17.30 hores de la tarda ha tingut lloc l'últim bloc, amb el títol de Verkami: una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Ha sigut una experiència molt enriquidora. Poder explicar les sensacions d'aquest sistema de finançament popular, i poder-les intercanviar amb els germans Sala, en Xavi Artigas i el públic assistent, ha sigut realment un plaer!

-[Micromecenatge]- Si vols col·laborar i ajudar-nos a editar el nostre quart disc, encara queden 5 diesleer más

#12 / Queden 17 dies!

Alguns n'han dit la revolució dels micromecenes. D'altres, els que ho hem pogut tastar, n'hem dit finançament popular. De noms, en deu tenir molts. Tants com adjectius. Com ja sabeu, Verkami és una plataforma per trobar recursos econòmics per a projectes creatius, culturals i socials. Nosaltres ja fa 23 dies que vam iniciar aquesta aventura i, de moment, seguim al·lucinant amb la resposta de tot plegat. Dimarts passat vam visitar les seves oficines, situades a Mataró, i vam quedar encantats del tracte, de les idees, del concepte i del diàleg. La fotografia de l'esquerra en deixa constància!

Queden 18 dies i ja hem arribat a la xifra dels 9.747€, que utilitzarem per gravar, editar, fabricar i distribuir el nostre quart disc, que tot just estem començant a preparar i que esperem que vegi la llum abans de l'estiu del 2012.

Per aquells i aquelles que voleu aportar alguna cosa, però no us acabeu de decidir, aquí us deixem la relació de recompensesleer más

#11 / 17 dies de micromecenatge


L'experiència va enriquint-nos de nous contactes i noves maneres d'entendre l'edició d'un treball discogràfic. Avui ja fa 17 dies que vam engegar el projecte de micromecenatge, crowdfunding en anglès, al lloc web de Verkami. I ja hem arribat a la xifra de 9.257€. Una passada, la veritat.

Si vols ajudar-nos i tens ganes de donar-nos un cop de mà amb l'elaboració del nostre quart disc, endavant! Col·labora amb el finançament popular!


-[Micromecenatge]- Si vols col·laborar i ajudar-nos a editar el nostre quart disc, encara queden 23 dies per fer-ho. Informa-te'n, tria la teva aportació i emporta't una recompensa!

#10 / Les recompenses del micromecenatge

Anem per punts:
  1. El nostre agraïment etern
  2. Aparició als agraïments del quart disc.
  3. Enviament en primícia del quart disc en format digital (mp3).
  4. Visualització en primícia del primer videoclip del quart disc.
  5. Exemplars signats del quart disc.
  6. Un cartell promocional signat.
  7. Exemplars del tercer disc 'La mà dels qui t'esperen'.
  8. Entrades per assistir a concerts de presentació del quart disc.
  9. Assistència a l'estudi per a quatre persones en un dia de gravació.
  10. Concert particular (d'un màxim de 50 persones invitades com a públic).
Aquestes són les 10 recompenses que oferim amb el micromecenatge a Verkami. Si te n'interessa alguna i vols col·laborar amb el nostre quart treball discogràfic, endavant! Totes les aportacions ens serviran per millorar el procés de gravació i el resultat del nou disc. I també per col·laborar amb causes socials i culturals del nostre país! Moltíssimes gràcies!


-[Micromecenatge]- Si vols col·laborar i ajudar-nos a editar el nostre quart disc, encara queden 26 diesleer más

#09 / Queden 32 dies per acabar el micromecenatge

Fa vuit dies que vam iniciar el sistema de micromecenatge que ens ajudarà a finançar, de forma popular, el nostre quart treball discogràfic. I en fa tres que vam aconseguir arribar a la xifra dels 7.500€ que ens havíem proposat.

Moltes persones ens heu preguntat si encara es poden seguir fent aportacions. Sí, queden 32 dies fins que finalitzi el termini del projecte a Verkami, el lloc web que gestiona el micromecenatge. I fins que no s'acabi aquest espai de temps hi podeu seguir col·laborant.

Com ja hem explicat en altres ocasions, tot l'excedent de diners que hi hagi a partir dels 7.500€ l'utilitzarem per millorar la qualitat del quart disc, intentant invertir-los en aquells aspectes que ens puguin ajudar a professionalitzar el resultat. Per descomptat, tot això ho explicarem a tots els mecenes, a totes les persones que hagueu col·laborat, en forma de debatleer más

#08 / Una porta oberta: impressions del micromecenatge

Hem trobat una porta oberta que ens ha dut cap a l'autogestió. El micromecenatge s'ha convertit en una opció imprescindible per aquelles propostes culturals que, de la mateixa manera que la nostra, prescindeixen de les grans estructures de poder del sector: les discogràfiques i les empreses de management. És per aquest motiu que hi donem tanta importància. Perquè, desemparats dels grans professionals de la indústria musical, buscàvem el recolzament de tots vosaltres per bastir una nova manera de crear les cançons. Sobretot, una nova manera de relacionar-nos, basada en valors com els de la solidaritat, el cooperativisme, la transparència i la sinceritat.

El micromecenatge ens ha obert aquesta porta, que raja com una font, i no la volem tancar. Ens ha regalat aquesta possibilitat de construir col·lectivament, de tastar la força i la capacitat de reacció popular, de sentir-nos enormement estimats i de tenir mil ganes més de seguir-ho cantant. leer más

#07 / Ja hem aconseguit els 7.500€ pel quart disc! I ara què?

Moltes, moltes i moltes gràcies per aquests dies intensos, carregats d'emocions, sentiments i de sentir-nos tan i tan estimats. Això no es pot pagar de cap manera. Ni tan sols amb les recompenses associades a cada aportació.

Ho hem aconseguit amb cinc dies. Jo no m'ho esperava, de debò. Creia que el moment actual dificultava l'experiència, però ara més que mai crec en la solidaritat i en l'aposta per un altre model de finançament, sense passar pels bancs, sense passar per les caixes. Això suposa que, a dia d'avui, ja puguem començar a pensar amb més professionalitat amb el nostre quart treball discogràfic. Aquests 7.500€ ens serviran per treballar i intentar realitzar un disc de la millor manera possible. Moltíssimes gràcies, perquè aquestes noves cançons seran cançons de tothom.


I ara què?

El projecte de micromecenatge queda obert. Queden 35 dies fins que es tanqui. I això vol dir que, si ho voleu i us ve de gust, podeu seguir fent les vostres aportacionsleer más

#06 / Sisè dia de micromecenatge

Uau. Han passat sis dies sencers des de la primera jornada a Verkami, iniciant aquest nou sistema de finançament basat en el micromecenatge, i ja podem dir que veiem una mica més a prop el nostre quart treball discogràfic. Per què? Doncs perquè a hores d'ara hi ha un parcial de 7.127€ recaptats. I això vol dir que ens fan falta 373€ per arribar a l'horitzó dels 7.500€! No tenim gaires paraules. Només tenim ganes d'agrair-vos-ho, i de començar a treballar de valent per materialitzar les cançons i convertir-les en el quart disc.

Vinga, que ens queda fer una última carrera! Ja sabem que no us podem demanar gran cosa més, però estem tan al·lucinats de la resposta general, que ens omple de joia pensar que aviat podem arribar al límit que ens havíem marcat. Com un repte col·lectiu, o una demostració de solidaritat, un treball en grup.

-[Micromecenatge]- Queden 35 diesleer más

#05 / Cinquè dia de micromecenatge

Ahir vam obrir la primera edició del festival Arenys de Munt Sona, just quan a Twitter s'hi feia una piulada massiva per reclamar que aquesta xarxa social sigui traduïda, també, al català. Mentrestant, el Barça repassava a l'Osasuna amb un dolorós 8 a 0 i a l'autopista que va cap a Castelldefels s'hi atropellava un pobre animal despistat que quedaria, literalment, desmuntat i irreconciliable amb la vida. Una imatge força desagradable, certament.

El finançament pel nostre quart disc segueix creixent i ja hi ha 6.412€ aportats. Una passada, perquè hem superat la barrera dels 6.000, i perquè la cosa no para d'anar endavant. Ara mateix, ens falten 1.088€ per arribar als 7.500€ del total que demanem. Moltíssimes gràcies a tots els que ens esteu donant aquest cop de mà tan gran, i ens és igual la quantitat que doneu, perquè el simple fet de col·laborar ja us converteix en mecenes solidaris i en creadors d'aquest futur nou treball discogràfic!

-[Micromecenatge]-leer más

#04 / Quart dia de micromecenatge i cap a Arenys de Munt!

La cosa no para de sorprendre'ns! Aquest matí hi ha recollits un parcial de 5.900€. Moltíssimes gràcies a totes les persones que hi col·laboreu, perquè estem fent possible un petit somni, i perquè ens esteu demostrant que és possible fer pinya, fer realitat aquella frase tan nostrada de tota pedra fa paret. Estem al·lucinant perquè el nivell d'implicació és enorme, i ja hem arribat als 237 mecenes, tota una passada!

http://blocs.mesvilaweb.cat/media/YXJlbnlzZGVtdW50_204989_6512_1.jpg

Avui, a Arenys de Munt (a la imatge ja veureu que és un poble ben rural) s'hi celebra el festival independentista Arenys de Munt Sona. Es tracta d'una primera edició d'un festival que pretén recuperar la filosofia del Canet Rock, convertint-lo en referent cultural de la lluita per les llibertats del poble català. Tot això començarà cap a les 19.00 hores de la tarda al Parc de Can Jalpí, i hi actuarem: Cesk Freixas, Ivette Nadal, Deskarats, Fok, Opció K-95, Brams, Pau Riba i els Mu, i Rosa Luxemburg.

No us ho podeu perdre!

-[Micromecenatge]-leer más

#03 / Tercer dia de micromecenatge

Seguim al·lucinant. Després de poc més de 48 hores d'haver iniciat el projecte de crowdfunding a Verkami, ja hem superat la barrera dels 5.000€! Més concretament, a hores d'ara (12.30 hores del migdia), hi ha una quantitat de 5.105€ d'un total de 7.500€! Brutal, perquè la xifra va creixent a un ritme impensable. Ahir, a la mateixa hora, hi havia un parcial de 3.505€. Imagineu-vos la nostra alegria que, més que per la quantitat d'euros, s'alimenta de les vostres col·laboracions i del vostre compromís, que està fent possible que aquest projecte cultural vegi una mica més propera la possibilitat d'editar el quart treball discogràfic. De moment no hi ha res acabat, però ens il·lusionen i ens commouen totes les mostres de solidaritat, i ja valorem com a terriblement increïble aquest model de participació col·lectiva que fa créixer les idees creatives. No ens cansarem de dir-ho: les cançons són de qui les escolta. Milers de gràcies!

leer más

#02 / Primeres 24 hores de micromecenatge

Al·lucinant. Sense paraules. No sabem com us podem agrair aquest primer dia intensíssim a Verkami, aquest primer dia increïble de micromecenatge. Per a nosaltres és una experiència nova, una sensació que s'escapa del que és més estrictament material. Ens sentim immensament estimats i esperem poder-vos-ho tornar amb les recompenses i amb el quart treball discogràfic.

Amb només 24 hores hem arribat a l'estratosfèrica xifra dels 3.555€. Per gravar i editar el disc, però, ens faran falta un total de 7.500€. Per això us animem a que feu córrer la nostra crida i que passeu l'enllaç del projecte de micromecenatge a tots els vostres amics, companys, familiars i coneguts.

Perquè les cançons són de qui les escolta, aquest serà un disc de tots, un disc de totes.

Ajuda'ns a editar el nostre quart disc amb una aportació econòmica (des d'1€ fins a 750€)! Converteix-te en creador! Clica aquí!

#01 / Ajuda'ns a poder fer realitat el quart disc amb el micromecenatge!

Ha arribat el moment de començar a treballar de valent amb el que serà el nostre quart disc. Esperem poder-lo tenir llest abans de l'estiu del 2012. Ara, un cop portada a terme la part més artesanal del procés, la que consisteix en crear les cançons, hem de pensar la manera d'enregistrar i editar aquest nou treball discogràfic. I, de moment, sembla ser que hem trobat la fórmula que s'acosta més a la filosofia del nostre projecte musical: el micromecenatge de Verkami.

Què és? Molt fàcil. És un sistema de finançament basat en aportacions i donacions econòmiques que es realitzen a títol personal. D'aquesta manera, totes aquelles persones que decidiu ajudar-nos, us convertireu automàticament en mecenes. I això, a banda del valor humà i solidari, té una remuneració. És a dir: vosaltres realitzeu una aportació econòmica (de la quantitat que més us interessi) i nosaltres us farem arribar una recompensa.

Les aportacions econòmiques poden ser de: 5€, 10€, 20€, 30€, 50€, 75€, 100€, 200€, 500€ i leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies