❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Girona FC mobile_movie

La Girona FC mobile_movie és la primera pel·lícula co-creada per part de tots els que sentim el Girona FC. Al llarg de les darreres jornades de la lliga 12/13 hem gravat entre tots imatges que han de quedar per sempre en la nostra memòria. Amb tots aquests moments únics en volem fer UNA PEL·LíCULA

TenCent

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
330€
De 9.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La possibilitat de que el Girona FC pugés a Primera i el moment tan especial que han viscut socis, aficionats, jugadors i tots els que formen el Girona FC al llarg de les darrers jornades del passat campionat de lliga han estat la llavor del projecte Girona FC mobile_movie.

AQUEST MOMENT ÚNIC MEREIXIA SER ENREGISTRAT, DOCUMENTAT I RECORDAT. I HO HEM FET, GRAVANT LES DARRERES JORNADES DEL PASSAT CAMPIONAT DE LLIGA AMB TELÈFONS MÒBILS.

I ARA EN VOLEM FER UNA PEL·LÍCULA.

La Girona FC mobile_movie serà la primera pel·lícula documental co-creada i finançada per part de tots els que ens estimem el Girona FC. La utilització de telèfons mòbils intel·ligents ha obert un ventall il·limitat de punts de vista i ens permet mostrar aquest moment tan especial des de perspectives úniques, que reflecteixen les vivències personals de tots els que som Girona FC.

COM SERÀ LA PEL·LÍCULA

Amb les imatges que hem gravat durant les jornades finals de la temporada 12/13 i combinant-les amb imatges gravades amb els telèfons mòbils cedides per tots vosaltres, aconseguim que la Girona FC mobile_movie sigui el recull en primera persona d’aquelles jornades màgiques.

Mostrarem els desplaçaments de l’afició, l’alegria de les victòries i el suport de tots els aficionats en les derrotes. Tindrem entrevistes amb jugadors, equip tècnic, aficionats i personalitats gironines. I mostrarem com hem estat sempre al costat del club... des de Vila-real fins a la Plaça del Vi.

Aquesta fita mereix ser explicada, no hi ha millor homenatge al nostre club, a l’equip que ens ha fet somiar i a l’afició que ho ha fet possible.

Aquesta pel·lícula serà part de la història del Girona FC perquè està feta amb tot el suport de la massa social en un moment únic del club.

PER QUÈ SOU IMPORTANTS PER NOSALTRES:

Perquè ens cal el vostre suport per a portar a terme aquesta aventura compartida i creada entre tots. Ens cal que us en feu ressò a les xarxes socials. #GFCmobilemovie és l’etiqueta que utilitzarem al llarg d’aquest projecte i amb la que us mantindrem informats de les següents fases del projecte.

Segueix-nos a TWITTER: @GFCmobilemovie

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Aquest és un projecte que hem fet entre molts, animats pel nostre amor al Girona FC; però també tenim despeses. Tenim ja gravat la majoria del material però encara hem de gravar part de les entrevistes. Per poder acabar de produir el documental ens caldrà muntar, rotular, dissenyar el grafisme, composar música original i arrodonir tot el procés de post-producció. És molta feina i volem retribuir d’una forma justa però digna els col·laboradors del projecte.

Si superem l’objectiu de finançament del projecte, podrem millorar la qualitat del producte final, fer una millor campanya de promoció, dedicar recursos a la distribució de la pel·lícula i presentar-la a concursos de cinema mòbil i preparar una estrena com aquesta pel.lícula es mereix!

El vostre suport només cobrirà una part dels costos i per això estem treballant en altres vies de finançament.

CALENDARI

El projecte ja està en marxa i volem engegar la fase de muntatge i post-producció quant abans. Volem tenir la pel·lícula llesta a mitjans de Novembre i estrenar-la com es mereix.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies