2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
Este es el blog de FiGA 2011, Fira de Gandia Autogestionada. Aquí puedes seguir sus actualizaciones y comentarlas.
 • La FiGA es farà realitat al carrer Tossal de Gandia

  Ja comptem amb el permís necessari per a poder fer realitat la primera edició de la FiGA!

  Finalment, es durà a terme el dia 30 de setembre al carrer Tossal de Gandia –front a l’estació de ferrocarrils, entre el carrer Magistrat Català i l’avinguda del Grau–.

  L’autorització ens permet realitzar activitats al carrer des de migdia del 30 de setembre fins a la 1.30h de l’1 d’octubre. Es retallen així les nostres demandes pel que fa a l’horari –volíem allargar la festa fins a les 4 de la matinada– i a la possibilitat d’instal·lar una barra al carrer, cosa que ha resultat denegada.

  Tot i així estem contents, perquè hem aconseguit l’objectiu: disposar d’un espai per a oferir als veïns i veïnes les festes populars que es mereixen.

  Apunteu-vos a la FiGA, que serà el millor que ha passat en Gandia des que vam inventar la fideuà!

  http://www.facebook.com/infofiga
  http://www.twitter.com/infofiga
  http://www.verkami.com/projects/673-figa-2011-fira-de-gandia-autogestionada
  leer más

 • Tanquem les actuacions a l’espera dels permisos

  L’Ajuntament no ens està facilitant les coses per a celebrar la FiGA, però nosaltres seguim endavant. Ja hem tancat el cartell d’actuacions però encara no tenim el permís per a ocupar la via pública el proper 30 de setembre. No ens poden cedir la plaça Loreto però anem a demanar un altre espai. Esperem tindre-ho tot clar aquesta setmana. Anirem informant.

  Recordeu que encara podeu seguir fent aportacions!

  Moltíssimes gràcies pel vostre suport!

 • Toni de l'Hostal, confirmat

  La primera edició de la FiGA té l’honor de comptar amb la inestimable figura mundial Toni de l’Hostal, que compartirà cartell amb Petit i Pau Alabajos. Amb la confirmació del gran crooner valencià donem per tancat el cartell de concerts. • GRÀCIES

  Moltíssimes gràcies a totes i tots els mecenes de la FiGA 2011!

  Ja hem arribat a l’objectiu de finançament que ens havíem marcat (1053€), però tot el que recollim a partir d’eixa xifra ho destinarem a millorar les activitats de la FiGA i a pagar despeses que no havíem tingut en compte en un principi.

  L’organització de la Fira de Gandia Autogestionada no rebrà cap retribució econòmica i tots els diners els destinarem al lloguer de l’escenari, l’equip de so, els artistes, els tallers, el menjar, la beguda, la producció de xapes i samarretes, etc.

  Animeu-vos a participar! Vos espera un dia de festa com ens mereixem i unes sucoses recompenses. Cada aportació fa la Fira de Gandia Autogestionada un poc més gran.

  GRÀCIES

 • Dolçaina: del carrer a l’aula

  Incorporem al cartell de la FiGA 2011 la projecció del documental Dolçaina: del carrer a l’aula, de Jordi Cano i Rubén S. Ferrer.

  Dolçaina: del carrer a l’aula és un documental sobre la història recent de la dolçaina, sobre la seua empremta a la societat i l’evolució del seu ensenyament, des del tradicional mètode de mestre a aprenent fins la creació d’aules de música, escoles i la seua inclusió als conservatoris.

  • Cap de producció: Laura Cloquell Cardona.
  • So directe: Roberto Mejías i Carlos San Miguel.
  • Direcció de fotografia: Eugeni Alcañiz i David Boscá.
  • Ajudant de fotografia: Pau Reig.
  • Idea original: Frederic Santamaria
  • Guió: Jordi Cano
  • Direcció: Rubén S. Ferrer.

  Duració total: 55 minuts.
  Més informació al grup de Facebook Dolçaina: del carrer a l’aula

Suscríbete entradas siguientes