❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

11è Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió

El Zoom Festival és l'aparador de la ficció televisiva europea, de qualitat. A la gran pantalla del festival s'han presentat sèries com "Polseres Vermelles", "KMM" o "Pop Ràpid", sempre amb la presència dels seus protagonistes. Del 27 de Novembre a l'1 de Desembre, vine al Zoom

0
segundos
16
Aportaciones
1.110€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

zoom festival
zoom festival

EL ZOOM, LA FICCIÓ TELEVISIVA A LA GRAN PANTALLA!

El Zoom Festival és el Festival de ficció televisiva europea de referència per ser el primer en apostar pel format de tvmovie i minisèries en la seva secció oficial.

Aquest Festival està concebut com l'aparador del cinema per a la televisió més interessant, segons els criteris de qualitat, novetat i creativitat, i està adreçat a professionals del món audiovisual, i públic en general.

Té lloc a Igualada, capital de l’Anoia, des de l’any 2003. Amb una mirada sempre a Europa, el Festival Zoom va néixer apostant fort per la ficció televisiva en format telefilm. Era una iniciativa emmarcada en un entorn on les productores i les televisions començaven a tenir una visió diferent sobre aquest gènere i es començava a palpar una eufòria productiva.

El Festival atorga premis a la Millor Tvmovie, Millor Director i Millor Guió, que decideix un jurat de professionals de renom.

Els premis d'Honor del Zoom han estat recollits per les mans de Lluís Homar, Chicho Ibáñez Serrador, Carmen Machi i Josep Maria Pou, entre d'altres.

Des de fa dues edicions, el Festival Zoom ha incorporat les Minisèries espanyoles en la Secció Oficial atorgant també un premi Zoom. A més, el jurat de la Crítica reconeix la millor sèrie espanyola estrenada en la temporada anterior.

zoom festival 2
zoom festival 2

Després de 10 anys, el Festival Zoom és un punt de trobada imprescindible pel sector audiovisual amb les millors produccions per a televisions.

Tenim la certesa que l’aposta per la ficció televisiva va ser un encert, una iniciativa pionera i ferma que ha vist evolucionar el panorama audiovisual català i espanyol.

ON DESTINAREM ELS DINERS?

La recaptació per Verkami anirà destinada a garantir la qualitat tècnica de les projeccions. L'organització del Festival condiciona el Teatre Municipal de l'Ateneu amb la millor tecnologia en equips d'àudio i imatge per convertir-lo en una sala de cinema de qualitat.

Per això, demanem un mínim de 2500 euros que aniran destinats també a recolzar la campanya de màrqueting i publicitat per tal de difondre el Festival i poder compartir tots els continguts del Zoom amb el màxim de públic possible.

El Festival Zoom rep el suport de l'ICEC i l'Ajuntament d'Igualada, i compta amb la col·laboració d'un grup d'empreses de la comarca i arreu: Sita Murt, Cymatic, L'art de la Llum, Rosebud Films, Dlktssen Disseny, Caràtula Audiovisuals, Global Producions, Tintaprint, Cdnet, Videolab i Cerveses Moritz.

BUSCANT COMPLICITATS

En aquesta 11ena edició, la realitat ens demana ser més imaginatius per preservar la continuïtat del Festival i mantenir la qualitat dels continguts i les projeccions.

El suport del sector audiovisual, les cadenes de televisió que hi participen -TV3, Antena3 i TVE, entre d'altres- i el públic, ens impulsen a seguir treballant amb il·lusió.

QUAN TINDRÀ LLOC EL FESTIVAL?

La 11ena edició del Festival Zoom tindrà lloc entre el 27 de Novembre i l'1 de Desembre de 2013, a Igualada.

QUAN ES LLIURARAN LES RECOMPENSES?

Les recompenses es lliuraran durant els dies del festival.

MÉS INFORMACIÓ
Visita la nostra pàgina WEB
El nostre canal a Youtube
El nostre Facebook

Moltes i moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies