❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Meitat i meitat

'Meitat i meitat' (Half and Half) de Daniel Keene és un projecte teatral de Factea Produccions que tenim previst representar els dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2013 al Centre de Creació d'Arts Escèniques Can Gassol de Mataró. BENVINGUTS!!!

Factea

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
66
Aportaciones
1.930€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Factea Produccions amb la col•laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró presenten ‘MEITAT I MEITAT’ (Half and Half) del dramaturg australià Daniel Keene, un autor amb dimensió internacional, premiat i molt representat a França (sovint al Festival d’Avinyò) i a Bèlgica, entre d’altres països. L’espectacle està dirigit per Moisès Maicas i traduït al català per Anna Soler Horta. Els actors Pere Anglas i Xavier Alomà interpreten els personatges Ned i Luke, protagonistes de l’obra. Les representacions del muntatge estan previstes pels dies 25, 26 i 27 d’octubre de 2013 al Centre de Creació d’Arts Escèniques Can Gassol de Mataró. Aquesta producció s’emmarca en el cicle “Fet a Mataró” de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. La primavera de 2014 farà temporada a la Sala Beckett de Barcelona. Posteriorment, iniciarà una gira pel territori català.

LA SINOPSI

En aquesta obra Daniel Keene trenca el codi de comunicació masculina amb una història xocant i captivadora de dos mig germans allunyats físicament, però units per una mare comuna i un anhel profund de connexió emocional. Meitat i meitat és un text amb elements poètics, absurds, còmics i teatrals, que examina amb enginy la naturalesa del llenguatge i el llenguatge de la naturalesa humana.

L’EQUIP CREATIU

Producció / Factea Produccions

Amb la col•laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Producció executiva i direcció tècnica / Marc Molina i Oriol Miras

Autor / Daniel Keene

Direcció / Moisès Maicas

Traducció / Anna Soler Horta

Intèrprets / Pere Anglas i Xavier Alomà

Escenografia i attrezzo / Anna Tantull i Òscar Merino

Vestuari, caracterització i il·lustracions / Moon Vives

Il•luminació i espai sonor / Daniel Gener

Assistenta de direcció / Jenifer Castillo

Moviment / Maria Garriga

Projeccions i vídeos / Panoptica Audiovisuals

Distribució / Pere Riera

Grafisme i fotografies / Factea

Assessorament xarxes socials / Neus Pinart

Comunicació i premsa / Factea i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Gestoria / Assessoria Maresme

Espectacle patrocinat per: Publicitat Fermalli Maresme / Gràfiques Impremta Prims Quer / Molga Producció Tèxtil.

Factea Produccions presenta aquest espectacle gràcies a l’autorització i el permís directe amb l’agència Australian Script Centre, per a la traducció catalana i representació de l’obra.

FACTEA PRODUCCIONS

Factea neix amb la voluntat d’unir talent i passió per poder crear i desenvolupar nous projectes professionals en l’àmbit de les arts escèniques, especialment en el teatral. L'empresa també ofereix serveis integrals d'esdeveniments i gestió cultural.

Amb l’ambició de crear una estructura empresarial de producció i gestió per donar estabilitat, forma i impuls als muntatges propis de la companyia.

Projectant la companyia i les produccions cap al teatre del segle XXI, Factea té com a principal objectiu potenciar les noves dramatúrgies d’autors contemporanis, nous llenguatges escènics i artístics, i apostar per un equip artístic i creatiu jove, format, entregat, i amb l’estímul i el caràcter de vocació professional, en una nova etapa generacional en el sector de l’entreteniment i de l’espectacle en viu amb qualitat i identitat.

Factea és una empresa creada l'any 2012 i dirigida per Marc Molina i Oriol Miras.

PER QUÈ 1.700 EUROS?

Aquesta quantitat proposada al projecte de micro mecenatge anirà destinada integrament a les despeses i costos del pressupost de producció (fins abans de l’estrena) de MEITAT I MEITAT. Aquests 1.700 euros són el 9% del total del pressupost amb un resultat real final de 19.400 euros. La quantitat anirà destinada a: pagament de sous, creatius, construcció d’escenografia, confecció de vestuari, material de promoció, etc...

Des de l'equip de Factea Produccions, volem donar les gràcies anticipadament a totes les persones interessades en el projecte, les persones que ajudaran a fer-lo possible i sobretot als mecenes que amb les seves aportacions econòmiques el projecte serà menys feixuc. Moltes gràcies a tots i a totes!!!

LES RECOMPENSES

Les recompenses seran entregades durant les 3 representacions de Can Gassol de Mataró (25, 26 i 27 d'octubre). Les recompenses referents a la prèvia especial per a mecenes serà el 24 d'octubre. L'equip de producció es posarà en contacte directament a través de correu electrònic amb tots els mecenes.

Segueix-nos a:
facebook.com/Factea
twitter.com/Factea_Teatre

Més informació:
http://www.facteaproduccions.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Concurso PlayOn 2013

    Concurso PlayOn 2013

    más de 10 años

    Hola, buscamos apoyo a nuestro proyecto.

    Somos dos jóvenes que buscamos con PlayOn 2013 crear un espacio para la buena música de carácter anual.

    Nos ayudarían a alcanzar nuestra meta si consiguieran la vuestra ustedes?

    MIL GRACIAS!! Un saludo.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies