❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La reina faraó

Egipte, 1925 El Fosc i Salacot recorren el país de punta a punta salvant els jaciments arqueològics dels saquejos indiscriminats. Prop del conjunt monumental del Dyeser-dyeseru fan un descobriment sorprenent. Se'ls unirà la Sara Ford, també egiptòloga, i s'enfrontaran a una amenaça inesperada.

Montserrat Segura

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
48
Aportaciones
1.565€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL PROJECTE

Es tracta de publicar la novel·la La reina faraó, un llibre d'aventures destinat a públic d'entre 11 i 16 anys (encara que estic fermament convençuda que la literatura, de la mena que sigui, és per a tothom). La narració és de tall clàssic i transcorre per diversos escenaris destacats d'Egipte: l'esfinx de Giza, la ciutat del Caire, el conjunt monumental de Dyeser-dyeseru, la ciutat de Luxor...

El llibre compta amb una portada impactant i, tot i no ser un llibre il·lustrat, hi ha una il·lustració a cada capítol que mostra un objecte rellevant en l'acció del capítol. Per a la portada i les il·lustracions he comptat amb l'ajuda de la il·lustradora Roser Segura.

DE QUÈ VA LA NOVEL·LA

El Fosc és un jove arqueòleg egipci que recorre Egipte de punta a punta assegurant que els jaciments arqueològics no pateixin saquejos. L'acompanya en Salacot, el seu millor amic, un aventurer anglès que li fa d'ajudant. Al pensament hi duu sempre la Sara, una noia d'origen americà amb qui comparteix aficions i una història curiosa... Tots tres s'hauran d'enfrontar a les maquinacions de Hassan, que els farà la vida impossible durant la temporada d'excavacions del 1925, mentre fan un descobriment que canviarà algunes teories sobre el final del regnat de Hatxepsut, la reina faraó, i la desaparició de qualsevol referència al seu ministre Sen-en-Mut.

Podeu trobar el primer capítol al web www.lareinafarao.cat

A QUÈ DESTINARÉ ELS DINERS

Els diners que els mecenes aporteu al projecte serviran per editar el llibre (maquetació, impressió, registre ISBN, etc.). Aquesta campanya està dissenyada per cobrir una part del cost de tot el projecte. La resta del cost (il·lustracions, presentacions, es cobrirà amb altres fons.

QUÈ PASSA SI SOBREPASSEM L'IMPORT DEL PROJECTE?

Doncs que aquests diners de més serviran per a millorar aspectes físics del llibre, com ara la qualitat del paper i de la tapa, els marges del text, la mida i quantitat de les il·lustracions... Si l'import se sobrepassa de molt, ens fixarem objectius nous.

CALENDARI

El projecte entrarà a impremta un cop acabada la campanya a Verkami (cap a finals de gener del 2014). La impremta entregarà el llibre cap a mitjans o finals de març, un cop feta la maquetació, la correcció de les galerades, l'edició definitiva i la impressió.

LLIURAMENT DE RECOMPENSES

Les recompenses es començaran a entregar de seguida que rebi els llibres editats, totes alhora,tant si es tracta de descàrregues en pdf com dels llibres que s'enviaran a domicili. Les altres recompenses (participació en presentacions, samarretes, il·lustracions, etc) també s'entregaran un cop s'hagin editat els llibres. Aquest pas tindrà lloc entre finals de març i mitjans d'abril del 2014.

COMUNICACIÓ

Totes les persones que participeu al projecte com a mecenes anireu rebent informació periòdica del desenvolupament de la campanya.

El blog http://lareinafarao.blogspot.com/ i la web del projecte www.lareinafarao.cat registraran cada novetat que es vagi produint, a fi que les persones interessades i els mecenes tingueu la informació actualitzada.

També anirem comunicant les novetats a través de Facebook www.facebook.com/pages/La-Reina-Faraó, www.facebook.com/Montserrat.Segura i @ReinaFarao o @montsesegura

GRÀCIES!

Aquest projecte és molt important per a mi. Hi he abocat molt d'esforç i molta dedicació. Per això, arribar a completar la campanya amb èxit (i per tant, poder editar el llibre) suposa una fita que encara no em sé imaginar. I per això, a tots els que us hi impliqueu, us dono les gràcies de tot cor.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Berenguer

    Josep Berenguer

    10 años

    Hola bon dia

    La nostre proposta de col.laboració és imprimir el seu llibre a la nostre empresa d'arts gràfiques INOM,S.A., amb un important decompte sobre pressupost.

    Si els interessa ens poden contacatar a: [email protected], 610403672.

    Gràcies

Volver a todas las actualizaciones

#04 / Bon Nadal i bones Festes!

En nou dies, hem aplegat 625 euros. Estem molt a prop de la meitat de l'objectiu bàsic, i això és fantàstic! A més, aquesta setmana som notícia al setmanari Hora Nova. Tot plegat és un regal de Nadal meravellós.

Us deixo l'enlaç a l'article de l'Hora Nova Article Hora Nova

i també la meva felicitació de Nadal particular.

CARMETA (BON NADAL)

La Carmeta es prepara per anar a dormir. El dia de Nadal ha passat i ara, cansada, vol allitar-se per fer repàs del dia abans que la son no la venci. Al lavabo es desfà el monyet a poc a poc. Cada cop li costa més d’alçar els braços i extreure les agulles que li subjecten els cabells. Una trena prima, llarga i grisa, li cau per una espatlla, damunt de la camisa de dormir. Es mira al mirall i es recorda d’aquella seva trena, que ja fa molts anys havia estat gruixuda i rossa com un feix de fils d’or. El blau dels ulls encara és ben viu sota el pes de les parpelles que els enxiqueixen, i li ve a la memòria com de grossos i rodons havien estat aquells ulls blaus. Havia tingut una cara fina, una pell blanca i tibant i unes mans fermes que cosien, que brodaven i no com ara, que només fan que tremolar. La Carmeta, però, ho accepta amb la saviesa que donen els anys i espera que, quan li arribi el moment, la Mort no la faci patir.
La Carmeta es desfà la trena. Tots els moviments són pausats, lents. Com han de ser els moviments d’una persona que avui ha fet noranta-cinc anys. La Joana, la filla petita, amb qui viu, li diu que té molta sort, que la majoria de gent que hi arriba no té ni el cap tan clar ni la seva autonomia. I és veritat: ahir va passar-se la tarda a la cuina preparant una part del dinar. Aquest matí ha estat ella qui ha planxat les tovalles blanques, qui ha parat taula, qui ha fregat els coberts i les copes amb un drap fi, qui ha fet la picada per al rostit. A poc a poc, sí, però anar fent. L’esforç s’ho val: el dia de Nadal és l’únic dia que veu tota la família d’un sol cop. Hi ha les tres filles, l’Anna, la Mercè i la Joana, amb els seus homes; els deu néts entre nois i noies, però no tots amb les parelles. Els néts se separen i es tornen a ajuntar amb una facilitat que ja no li permet recordar ni tots els noms ni totes les cares dels qui conviuen amb ells. I els besnéts. Ara són els que li fan més il•lusió, sobretot la Nina, que només té dos mesos, i la Joana petita, que amb divuit anys vol ser dissenyadora de roba i aprèn de cosir i de fer ganxet a la vora de la besàvia. Potser perquè tenen por que es mori aviat, fa uns quants anys que han trobat la manera de reunir-se tots a la casa pairal, on viu la Carmeta amb la Joana i en Pere, i celebren el Nadal i l’aniversari de l’àvia, que tothora tracaneja per la casa gran.

Quants regals!, pensa mentre es fica al llit. Ni tan sols els ha obert tots. No els necessita; ha tingut prou bona vida, si ho pensa bé, i no cal res més. Malgrat tot el que ha hagut de passar. Sent una escalfor entre costelles i dóna les gràcies no sap ben bé a qui per tot el que té, pel que la vida li ha donat encara que més tard li hagi pres. Per aquest dia i per la família, per la casa gran, pel que ha estimat i també pel que ha perdut. Pel que ha après i pel que potser ha oblidat. Feliç, acomoda el cap damunt del coixí i tanca els ulls. Eixampla els llavis en un somriure i pensa que estaria bé viure encara un altre Nadal.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / FINAL DE CAMPANYA, DE PROJECTE A REALITAT

40 dies després d'haver posat la campanya en marxa, amb 48 mecenes i 1565€ recaptats, aquest somni es posa definitivament en marxa. "La reina faraó" passa de l'estadi inicial -de carpeta de documents a l'escriptori de l'ordinador- a llibre acabat que ben aviat podreu tenir a les mans.

Aquesta setmana entrant, el text i les il·lustracions passaran a maquetació, per entrar a impremta unes dues setmanes més tard (si tot va com ha d'anar). Esperem, doncs, que cap a final de març ja tindrem el llibre en la seva forma definitiva i que en podreu disposar una mica abans de Sant Jordi. De les novetats que es vagin produint en el procés n'anireu rebent informació puntual.

Per acabar, vull donar-vos les gràcies per la vostra implicació i per la vostra participació. Sense vosaltres, mecenes dels nous temps, aquest projecte no aniria més enllà d'un somni bonic.

#07 / 7 dies

D'avui en una setmana acaba la campanya de "La reina faraó" a Verkami. Durant aquesta setmana no ens quedarem de braços plegats: tancarem l'acord amb l'empresa que es cuidarà de l'edició (i llavors direm qui és) i el llibre entrarà al procés de maquetació.

També procurarem fer una última "apretada" per tal d'arribar a cobrir l'objectiu fixat, i encara millor si aconseguim superar-lo. Farem una mica més de difusió a través de les xarxes socials i, d'aquí a una setmana, brindarem amb cava. Tot plegat, gràcies a vosaltres, que heu posat la vostra confiança en aquest llibre i que hi heu donat un suport incondicional.

Moltes gràcies a tots els mecenes i que tingueu una gran setmana, com la tindrem la reina faraó i jo.

#06 / Començant l'any amb bon peu

Falten dues setmanes per al final de la campanya a Verkami i les sensacions són molt positives. Estem a 495€ de l'objectiu, hem passat la barrera psicològica dels 1.000€, 30 persones han dipositat la seva confiança en aquest projecte i dos mitjans de comunicació han publicat articles sobre "La reina faraó" i Verkami. Anem bé.

Comptem amb la col·laboració de la biblioteca Carles Fages de Climent i també estem a punt de tancar una col·laboració amb dues llibreries. I continuem treballant-hi. Això acabarà amb èxit!

#05 / 13è dia de projecte

Encara no estem a meitat de la campanya i ja tenim pràcticament la meitat de l'objectiu complert. És emocionant i només tinc paraules d'agraïment per a tots i totes aquells que us hi aneu implicant.

Us comento que aquesta setmana "La reina faraó" serà notícia al Setmanari de l'Alt Empordà. Em sento, no "reina per un dia", sinó per uns quants dies!!!

Tot i aquest mediatisme, no ens adormim. Ara mateix, estem buscant complicitats entre persones i entitats no solament aquí a Figueres i a l'Alt Empordà, sinó també arreu de Catalunya. Encara no puc donar noms, perquè no hi ha res tancat, però espero que en els propers dies s'aniran concretant.

Mentrestant, us desitjo una bona setmana i una bona entrada al 2014, que sens dubte serà un gran any.

Salut i endavant les atxes!

Montserrat Segura.

#04 / Bon Nadal i bones Festes!

En nou dies, hem aplegat 625 euros. Estem molt a prop de la meitat de l'objectiu bàsic, i això és fantàstic! A més, aquesta setmana som notícia al setmanari Hora Nova. Tot plegat és un regal de Nadal meravellós.

Us deixo l'enlaç a l'article de l'Hora Nova Article Hora Nova

i també la meva felicitació de Nadal particular.

CARMETA (BON NADAL)

La Carmeta es prepara per anar a dormir. El dia de Nadal ha passat i ara, cansada, vol allitar-se per fer repàs del dia abans que la son no la venci. Al lavabo es desfà el monyet a poc a poc. Cada cop li costa més d’alçar els braços i extreure les agulles que li subjecten els cabells. Una trena prima, llarga i grisa, li cau per una espatlla, damunt de la camisa de dormir. Es mira al mirall i es recorda d’aquella seva trena, que ja fa molts anys havia estat gruixuda i rossa com un feix de fils d’or. El blau dels ulls… leer más

#03 / 7è dia de projecte

El setè dia de projecte ja tenim un terç de la campanya avançat. Aquesta és una gran notícia, ja que ens dóna molta fe per continuar treballant en la realització del llibre.

En aquests set dies, però, "La reina faraó" no s'ha quedat de braços plegats. Hem aprofitat el temps per anar fent contacte amb persones, entitats i actors culturals destacats que ens poden ajudar tant a publicar la novel·la com a presentar-la dignament i a fer-ne difusió. No podem donar noms, encara, però esperem que ben aviat ho podrem fer. De moment, alguns mitjans informatius ja ens han demanat entrevistes, i de seguida que es produeixin les publicarem.

Moltes gràcies i bona nit!

#02 / 5è dia de projecte

En només 4 dies, els mecenes heu cobert pràcticament una quarta part de l'import previst. Això és un èxit enorme; si el ritme d'aportacions continua segons aquesta pauta, sobrepassarem de molt la quantitat inicial,cosa que, entre altres, ens permetria recompenses noves, millorar la qualitat de l'edició, fer presentacions arreu...

A més, la setmana que ve ens fan una entrevista! La reina faraó és mediàtica!!!

Tot això, no seria possible si no fos per vosaltres i per la vostra generositat.

Gràcies i endavant les atxes!!!

#01 / Un canvi en la campanya

La rapidesa amb què els mecenes heu fet aportacions durant aquests dos primers dies de campanya me n'ha fet replantejar un dels aspectes, i és el que passarà amb els diners que sobrepassin la quantitat de 1500€, que és l'objectiu inicial.

Si en un principi, jo calculava que aquest romanent (visca l'optimisme!) es podria dedicar a un segon projecte, he decidit que l'invertiré a millorar aspectes físics del llibre: un paper de més gramatge, una tapa més aparent, potser més espai per a les il·lustracions interiors... N'anirem parlant.

Salut i moltes gràcies per ser els meus mecenes!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies