❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Orquestra Supramúsica. CD directe amb Germán Asensi (RTVE)

L'Orquestra Supramúsica necessita la teua ajuda per complir un somni, gravar un directe amb el prestigiós solista de l'Orquestra de la RTVE, Germán Asensi. A canvi de la teva col·laboració t'oferim recompenses per agrair el teu suport.

0
segons
17
Aportacions
785€
De 2.900€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Des de l’Orquestra Supramúsica volem donar un pas més, i registrar el nostre proper concert amb Germán Asensi, trompeta solista de l'Orquestra de la RTVE. Per a això, demanem la vostra col·laboració a través de VERKAMI Crowdfunding, i us oferim interessants recompenses com a premi al vostre suport.

A QUÈ DESTINAREM EL DINERS

Destinarem els fons rebuts a realitzar la gravació i edició del concert en CD, amb el qual puguem oferir un producte d'alta qualitat i poder utilitzar aquest material per a la promoció de l'orquestra.

Gran part dels fons recaptats aniran destinats a les recompenses, a la creació dels elements gràfics necessaris del CD i a la difusió i seguiment de la campanya en diferents mitjans online i tradicionals.

PROJECTE SOCIOCULTURAL

L'Orquestra Supramúsica donades les característiques de la seua música i repertori de qualitat, ha estat vinculada a esdeveniments socioculturals relacionats amb accions promogudes per institucions de l'àmbit públic i privat.

Gràcies a la promoció professional que volem aconseguir amb el CD, l'orquestra podrà sustentar el dur treball de formació que durant més de 20 anys està realitzant amb els futurs talents locals i provincials que suposen la base i l'origen de les seves pròpies carreres professionals.

PER QUÈ VERKAMI?

Considerem que és una oportunitat interessant per poder donar a conèixer al públic noves músiques i nous mètodes de promoció i finançament gràcies a les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Donada la difícil situació actual i la falta d'ajudes i suport a la cultura i en particular a la música, s'ha decidit per aquesta alternativa del micromecenatge per tal de promocionar, dinamitzar i donar impuls a la carrera de l'Orquestra Supramúsica. Per tant, es tracta de l'única font de finançament, no hi ha complementàries ni altres alternatives.

CALENDARI

Tan sols tenim 40 dies de campanya!! per recaptar amb la vostra ajuda l'objectiu que ens permetrà l'enregistrament del concert que es realitzarà el 15 de juny de 2013 a l'Auditori de Vila-real (Castelló). Després de la masterització del projecte i la producció física dels CDs, l'Orquestra Supramúsica es posarà en contacte amb els mecenes per concertar el lliurament de les recompenses.

Per això, necessitem que a més de la teva col·laboració difongues la campanya a la teva xarxa de contactes i amics que els puga interessar la iniciativa. Perquè recorda, si no s'aconsegueix l'objectiu ni nosaltres podrem gravar el CD ni vosaltres aconseguireu les recompenses!

Part de les recompenses es podran lliurar en el mateix concert, amb el tractament VIP que es pretén fer als mecenes en funció de les seves aportacions. Altres recompenses són serveis que estan lliures per a gaudir en funció de la disponibilitat del mecenes i de l'orquestra.

ENTRADES AL CONCERT

L'entrada al concert és gratuïta, per poder assistir o reservar invitacions posa't en contacte amb nosaltres per correu electrònic o missatge privat al nostre facebook. Moltes gràcies.

NOTA

Les dates de l'estada a l'hotel com del concert privat són de lliure elecció i hauran d'acordar prèviament tant amb l'hotel com amb l'orquestra respectivament. Moltes gràcies.

REPERTORI

Obertura Dido i Enees H. Purcell

Concerto Grosso op. 6 núm. 7 G. F. Händel

Divertiment Kv 136 W. A. Mozart

Concert per a Corno da Caccia i orquestra Ch. Förster

ON PODEU TROBAR-NOS

A la nostra web

A la nostra pàgina de facebook

Al nostre perfil de twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Tornar a totes les actualitzacions

#07 / Entrevista en la radio!! (Audio)

Hola mecenas. Si pincháis aquí podéis escuchar a nuestro director, Carles Ramon i Segarra en la entrevista que le hicieron el pasado domingo 26 de mayo en el programa "A vivir que son dos días!" (min. 27) de la Ser Castellón.

En ella podréis escuchar los detalles de nuestro proyecto.

Muchas gracias!!

0 comentaris

Inicia sessió o Registra't per comentar aquesta entrada.

#07 / Entrevista en la radio!! (Audio)

Hola mecenas. Si pincháis aquí podéis escuchar a nuestro director, Carles Ramon i Segarra en la entrevista que le hicieron el pasado domingo 26 de mayo en el programa "A vivir que son dos días!" (min. 27) de la Ser Castellón.

En ella podréis escuchar los detalles de nuestro proyecto.

Muchas gracias!!

#06 / Entrevista en la radio!!

El próximo domingo 26 de mayo no os perdáis la entrevista a nuestro director Carles Ramon i Segarra en "A vivir que son dos días" en Cadena Ser Castellón 91.2 FM. Será entre las 12h. y las 13h. Os explicará los nuevos proyectos en los que estamos inmersos.
¡¡Muy interesante y recomendable!!

#05 / Ya hemos llegado a los 300 €!!!

Muchas gracias mecenas!!!. Con vuestra ayuda esperamos conseguir el objetivo y poder ser recompensados. Pero para ello necesitamos vuestra ayuda!!. Compartir y difundir el proyecto con vuestros amigos. ¡¡Seguro que a mucha más gente le interesa!!

#04 / Y por fin en prensa escrita!!

El que la sigue la consigue... y gracias a grandes periodistas y mejores amigos que tenemos, conseguimos salir en la edición digital y en prensa escrita del medio de mayor difusión local y en la provincia de Castellón, elperiodicomediterraneo.com donde nos hacen una espectacular nota de prensa para mover el proyecto, como podéis ver en la imagen.

Gracias a todos!, gracias Chayo.

#03 / La mejor difusión online

En esta ocasión, nuestro amigo David realizó un gran trabajo con su artículo en nomepierdouna.net donde, además de explicar perfectamente en qué consiste el proyecto de crowdfunding de Verkami, lo completó con vídeos y fotografías.

No nos rendimos!!, queremos más mecenas!!

Gracias.

#01 / Nuestra primera aparición en medios

Con la idea de expansión del proyecto verkami, hemos contactado con diversos medios, prenda, radio y TV para darle difusión y cobertura.

Esta ha sido una de las primeras apariciones en laplanaaldia.com publican el proyecto y un enlace al mismo.

Esperamos más colaboraciones!!

Gracias!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies