❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Casassades d'en Porter

El meu pare, Miquel Porter Moix,va ser un dels fundadors dels 16 jutges i va ser el 1er en musicar Papasseit. Ja fà un parell d'anys vaig començar a recuperar les seves cançóns oblidades. En el procés vaig descobrir els sonets d'Enric Casasses i la música em va començar a brollar...

Boris Porter

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
117
Aportaciones
4.164€
De 4.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Français

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El nostre somni és grabar i mirar de publicar les 18/19 cançóns que conformen el millor del nostre repertori. Ens serveix d'estímul molt important que el mateix Enric Casasses és el nostre seguidor més fidel, i com a autor, recolza totalment el projecte.Els músics que m'acompanyen, que he triat amb cura de diferents projectes anteriors, no només han contribuit a aconseguir un só propi i ric sino que han cimentat una relació d'intensa amistat. Aquest esprit es veu reflectit en els nostres directes que resulten veritables festes! així, si bé en principi ens mouriem en el terreny de la cançó, tant pel nostre origen divers i la nostra llarga experiencia, com per la instrumentació, podem passar del pop al Funk passant pel rock amb pinzellades de jazz... Desitjo que l'entusiame amb el que hem bastit aquest treball es contagii i que volgueu amb les vostres aportacions acompanyar-nos en aquesta aventura. Gràcies per endavant!!

A QUE DEDICAREM ELS DINERS
La major part del pressupost es dedicarà a pagar l'estudi de grabació i masterització. La resta es guardarà per aconseguir una bona sala per fer el concert de presentació i preparar les recompenses.

CALENDARI
si ho aconseguim, espero començar a grabara mitjans de juny, i, com ens quedaran les vacances pel mig, espero que podriem fer la presentació a mitjans de setembre...

Videos

Video gravat a la casa Orlandai, tema: "Poble" (Casasses/Porter)
poble

Videos casolans amb l'audio de la Casa Orlandai, Cançóns : "el deixondirse a castella "(Papasseit/ Miquel Porter), i "El Guia de l'alba" (Casasses/Porter9
el deixondirse a castella
el guia de l'alba

Audios

Audios gravats al mateix concert de la Casa Orlandai:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Boris Porter

    Boris Porter
    Autor/a

    más de 10 años

    hola Abel! 1er de tot gràcies per la teva aportació i pel teu interès! Desgraciadament el calendari del projecte ha patit modificacions per un fet desgraciat. En el blog del projecte ho explico: ens van robar un "mac" amb el que treballavem i també un disc dur extern amb les copie de seguretat, i amb ells va volar casi un més de feina! Ara ja ho estem recuperant i estem mé a prop del final, peró cal dir que amb el curs escolar tot va més poc a poc del que voldriem. Per aixó volia fer-ho a l'estiu! Ara la intenció és tenir-ho acabat per nadal (un bon regal!). Si hi ha novetats ja ho faré saber a través del blog. Gràcies novament i ditjo que t'agradi el resultat final! Boris Porter.

  • ABEL MARUNY I SALES

    ABEL MARUNY I SALES

    más de 10 años

    Salut i disculpeu...només volia saber cóm està el tema de les recompenses...Crec que vaig aportar 18 euros. Heu començat ja a distribuir-les? Gràcies.

  • Boris Porter

    Boris Porter
    Autor/a

    más de 10 años

    Gràcies Jordi! Afortunadament del pare tothom o casi en guarda un bón record. Amb aquest projecte un del objectius és homenatjar-lo! Espero que ho puguis sentir

  • jordi sangrà

    jordi sangrà

    casi 11 años

    No és cap pregunta, només dir - te que vaig tenir la sort de coneixer al teu pare quan era secretari general de la CSC i agrair tot el seus compromisos amb el país.

  • Boris Porter

    Boris Porter
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Clara, potser vaig picar molt alt la 1era aportació, així que n'he creat una de 10€ que donarà accés en exclusiva per internet als temes del disc...en quant a la manera de fer-ho, m'he enviat l'enllaç a una altra adreça meva i no he tingut cap dificultat per arribar a la pàgina del pagament... un cop cliques a la quantitat que vols aportar passes a una altra pàgina on et confirma l'import, en aquesta pàgina has de anar fins a baix de tot on hi ha una fletxeta que has de clicar i endavant!! Moltes gràcies i espero que t'agradi!

  • CLARA CASANOVAS

    CLARA CASANOVAS

    casi 11 años

    HOLA, ES LA PRIMERA VEGADA QUE TRACTO D'APORTAR A TRAVES DE VERKAMI. VULL APORTAR 10 EUROS AL TEU PROJECTE PERO NO SE COM FER-HO. TROBO LA WEB MOLT COMPLICADA... EM POTS GUIAR UNA MICA... GRÀCIES. CLARA

  • Boris Porter

    Boris Porter
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Rosa ! estic convençut que sí perquè a tothom qu ens ha vist en directe li ha agradat mollt. A més els noms de Miquel Porter Moix i d'Enric casasses tenen molt tirada i jo no els utilitzo en và com ja sabràs... una abraçada!

  • Bernat Boris Porter

    Bernat Boris Porter

    casi 11 años

    Boris, penses que podrà obtenir tot el suport que esperes? Jo t'ho desitjo, t'ho mereixes. Rosa

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#22 / Casassades al Barnasants 2015!!!

Hola! amb aquest concert del BarnaSants tanquem un capítol de la nostra aventura musical. Ja estem treballant, i farem alguna estrena, en el repertori nou!

Us voldria recordar que si algú no ha rebut el CD i/o una altra recompensa no dubti en posar-se en contacte amb mi: [email protected] . Pel que fà als dibuixos ho tinc present, peró ja fà un temps que tinc problemes a les mans i s'em fà difícil dibuixar... PER POC QUE POGUEU VENIU AQUEST DIUMENGE (8 de març)!!! SERÀ UNA FESTA!!!!!

#21 / BOLO FINALMENT!!!!

Aquest és el cartell definitiu del concert de presentació...Us recordo, que els que encara no tingueu el CD el podeu adquirir amb el llibret signat per mi i per l'Enric Casasses el mateix dia del concert. Si no podeu venir, m'hauríeu de fer arribar la vostra adreça postal perque us el pugui enviar. Ho podeu fer pel meu e-mail:

[email protected]
Salut i fins aviat, espero!!

#19 / DATA DEFINITIVA PEL CONCERT DE PRESENTACIÓ!!!

Com veieu, hi habia una data prevista, peró desgraciadament no hi habia quorum suficient de músics. El 21 de Juny hi serem practicament tots els qu' hem col.laborat al disc. Serà una gràn festa i, a més, coincideix amb el "dia de la música". Què més volem!!!???! Petonets!

#17 / Maintenant on peut le toucher!!!

Chere famille!

Finalment notre CD n'est plus que virtuel!!Désormais Il est "touchable".Alors, pour pouvoir vous l'envoyer il me faudrait avoir vos adresses postales. Je vous rappelle qu' à partir de 25€ vous aviez droit aussi à l'entrée du concert de pésentation (auquel, malheureusement, je doute que vous puissez venir!), et à d'autres "récompenses", que je tiens à vous faire arriver mais "molo-molo" car il s'agit d'un travail artisasanal!

Je vous embrasse!

Bernat

#16 / ARA, JA ES POT TOCAR!

Hola guap@s!

Per tal de fer-hos arribar el CD em faria falta la vostra adreça postal!! Recordeu que és a partir dels 18€ !! Estic preparant un "paquet" amb les cançons en qualitat audio

per a tots els que veu posar 10€. a partir dels 25€ també teniu dret a l'entrada del concert de presentació, que estic començant a preparar (el 1er és trobar el local adeqüat!). Per les recompenses dels més "generosos" haureu d'esperar una mica més perquè tot és artesanal

#15 / teniu tots el CD virtual?

Hola amics i amigues! Com prova l'any? Com que vaig començar a enviar el disc per internet en unes dates molts senyalades en les que tots anem molt atrefegats, i,a més, no he tingut gaires respostes, us torno a passar un enllàç amb el que us el podeu descarregar. (Aquests enllaços tenen caducitat!!). Us agrairia, si no us fà mandra, que m'indiquessiu simplement si l'heu rebut. Gràcies a tots/tes

http://we.tl/WabRsYoVBx

#14 / Victoire!

Chère famille l'attente a été longue mais finalment nous touchons au but!

Notre CD et en train de se cuisiner à l'usine, et je dois dire que j'en suis très satisfait!

Dés demain je commence a l'envoyer en format mp3+pochette+livret, et quand j'aurais entre les mains le disque "fisique" je vous le ferais arriver le plus tôt possible.

J'en proffite pour vous souhaiter des bonnes fêtes et un meilleur 2014!!

#13 / JA EL TENÍM!!!!

Bé, ara és a fàbrica però el tindrem entre les mans abans de reis!!!!Gràcies de nou a tots!! demà el començaré a enviar per e-mail en format mp3 juntament amb la portada i els llibret...Espero que us agradi! Bones festes i bon any nou!

![](https:

#12 / AVENTURES ET MÉSAVENTURES D'UN PRISE DE SON!

Petit resumé fotografique du procés de prise de son...Tout allait bon train jusqu'a ce que, vers la mi-Aout,lorsque Ivan était en vacances, quelqu'un est entré chez lui et a fauché son Mac plus les copies de suretée de tout le travaill réalisé chez lui; et ce n'est pas peux dire! !! A part du chagrin et la rage de la perte matérielle, il y a eut aussi beaucoup d'heures perdues....actuellement nous avons de nouveaux enregistré quelques un des instruments perdus, et, nous nous refaisons un peux du coup! ...Mais nous avons été quelques jours en état de choc...! Heureusement les musiciens qui collaborent avec nous sont aussi bons que solidaires et ils n'ont pas hésité a nous obéquier de nouveau avec leur talent!

Inutile de dire que cette circonstance a bousillé absolument le calendrier prévu, et, malheureusement aussi, le confort… leer más

#11 / AVENTURES I DESVENTURES D'UNA GRAVACIÓ

Petit resum fotogràfic de la gravació...Tot anava bé fins que a mitjans d'agost, quant l'Ivan era de vacances li van entrar al pis i es van endur el Mac i les copies de seguretat de tota la feina feta a casa seva, que no era poca!! A part del disgust per la perdua material hi habia moltes hores invertides....Ara ja em tornat a gravar unes quantes coses i anem superant el mal tràngol...peró ens vem quedar una mica en estat de xoc!Per sort els músics amb els que col.laborem a més de bons músics són solidaris i no han dubtat en tornar a obsequiar-nos amb el seu talent! Aquesta circumstancia, no cal dir-ho, ens a alterat totalment el calendari previst i també, per desgràcia, la solvencia econòmica de la que gaudiem fins ara... Per aixó, benvolguts mecenes, amics, parents i gent de bona voluntat us demanaria una mica més de paciencia i… leer más

#10 / A TREBALLAR S'HA DIT!!!!

Foto: Sara vendrell

Bé , primerament agrair a l'equip de Verkami la seva gestió! Gràcies!

Després a l'Agnès i al Igor que han estat els darrers mecenes! Gràcies!
I a tothom i a totdon que heu fet possible que hi arribessim!!! Gràcies!

Ara tenim feina de la bona! I d'aquí un temps tots vosaltres en veureu els resultats!

Esperem que us agradin! Petons

Bernat/ Boris Porter

#09 / Nous arrivons au but avec une bonne surprise!!!

Merci beaucoup aux derniers mécenes,Yves, Richard, Rosa,Daniel, Diego, Joan Domènec, Abel, ester, Atanasio, Pbarrchina, Manuel, Martí....et a tous ceux que je n'ais pas nommé!! nous sommes sur le point d'arriver au but avec une bonne nouvelle: Quico Pi de la Serra veut faire son apportation en espèce, c'est à dire: il jouera ses guitarres avec nous !!! Inutil de dire que cela me fait bien plaisir!!... Quico accompagnait mon père (qui n'était pas guitarriste) en directe pendant les premieres années des "16 Jutges"...Une belle façon de fermer un cercle! Je vous embasse tous bien fort!! Maintenant commence le vrai boulot!!!

Les photos de ma compagne Sara sont prises au dernier concert a "Robadors 23"

#08 / AIXÓ S'ACABA AMB BONES NOTICIES!!!

Moltissimes gràcies als darrers mecenes, Rosa,Daniel, Diego, Joan Domènec, Abel, ester, Atanasio, Pbarrchina, Manuel, Martí....i a tots als que no he agrait abans, estem arribant al final i ho fem amb una aportació molt especial: en Quico Pi de la Serra vol fer la seva aportació en especies, és a dir tocant amb nosaltres!!! No cal dir que em fà molta il.lusió...En Quico acompanyava a mon pare (que no era guitarrista) en directe en els 1ers anys dels Jutges...Una manera bonica de tancar un cercle! Una abraçada a tots! Ara comença la feina de veritat!!

Les fotos són de la meva companya Sara vendrell, fetes a Robadors 23:

#01 / BOLO ABSOLUTAMENT ACÚSTIC A ROBADORS VINTITRES

Sembla que les autoritats de la nostra benvolguda ciutat tenen una tirria terrible a la música en viu; tant és així que sense que constés cap denuncia del veinat i per un caprici del inspector de torn els van precintar el local... Ara, un cop reobert. es tracta de fer trampa per poder fer la feina qu'ens agrada...farem veure que ens hem trobat casualment i que ens ha vingut de gust casualment tocar una estoneta...Aixó sí: a pel sense amplis, ni micros ni mandangues...també podeu venir per casualitat i passar una bona estona! Salut!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies