❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EQUILIBRISTES

“L’amistat”: Un concepte idealitzat, analitzat i alhora tan inexplicable. Per què connectem amb una persona en concret? I, més enllà de com comença, quin és el fràgil equilibri que fa que aquella relació es mantingui al llarg dels anys? Aquesta obra neix precisament d’aquesta pregunta.

MireiaIzard

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Aportaciones
2.950€
De 2.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

UN PROJECTE NASCUT A LA XARXA

Les xarxes socials han canviat la manera de relacionar-nos, de conèixer gent i d’engegar projectes. I aquest espectacle que parla de l’amistat neix, precisament, a Internet i entre persones que no es coneixien personalment.

Fa temps que a Twitter hi ha un grup molt actiu apassionat per les arts escèniques. Són tots aquells que piulen les seves crítiques i recomanacions utilitzant l’etiqueta #postfunció. Un dia, una conversa com tantes altres que el grup havia tingut a la xarxa es va concretar amb una trobada amb un objectiu clar: fer la nostra pròpia obra de teatre.

Des d’aquell moment l’equip que ha anat dissenyant el projecte ha canviat i ha afegit nous perfils però tots els que en formen part conservem aquella espurna irracional d’il•lusió, passió i energia que va fer que un missatge de 140 caràcters es convertís en una obra de teatre.

ARGUMENT

Un casament és, normalment, un moment de felicitat perfecte on s’intercanvien somriures i abraçades. Però i si en un dia, aparentment tan idíl•lic, apareixen els fantasmes del passat i els somriures es converteixen en retrets?

La núvia, tal com toca, ha convidat tota la colla de l’institut en el dia més important de la seva vida. Entre els assistents a la boda, però, hi ha algú cansat de la falsa hipocresia. Què passa quan s’expliquen els secrets i es trenquen les muralles de les aparences? Es pot continuar sent amic després?

QUI SOM?

REPARTIMENT

Laia Alberch

Carles Algué

Cristina Arenas

Enric Cambray

Núria Deulofeu

Ester Piera

DIRECCIÓ

Roger M. Puig

DRAMATÚRGIA I AJUDANT DE DIRECCIÓ

Mireia Izard

ESCENOGRAFIA

Mònica Gálvez, Elisenda Pérez

VESTUARI

Núria Cabeza

IL•LUMINACIÓ I SO

Ingrid Espín

REGIDORIA

Teresa Soler

FOTOGRAFIES
Daniel Machado

VÍDEO

Ibai Abad

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els diners recollits gràcies a tots els mecenes que confiïn en nosaltres es destinaran a cadascun dels detalls que ajudaran a fer realitat aquest projecte. Bàsicament, cobriran el lloguer de la sala d'assaig, la construcció de l'escenografia, la compra del vestuari, el disseny de llums i so i les despeses de desplaçaments i dietes de la companyia.

CALENDARI
"Equilibristes" ja té data i local d'estrena. Es farà del 4 al 7 de juliol a Barcelona a la Nau Ivanow i serà llavors quan donarem les recompenses als nostres mecenes.

Durant els mesos de maig i juny es construirà l'escenografia i es faran els assajos del muntatge.

MÉS INFORMACIÓ
Twitter de la companyia
Twitter del director

Amb la col·laboració de:

Vins i caves Vallformosa

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#24 / Dissabte és el dia dels Equilibris Sabadellencs!

Recordeu que aquest dissabte a les 18h tenim bolo a Sabadell. Les entrades es poden comprar per internet en el següent link i només valen 10 euros!

També es poden comprar a la taquilla del teatre Prinicipal de dimecres a dissabte de 18 a 20h i també divendres i dissabte al matí d'11 a 13h.

A la taquilla de l'Estruch també es podran comprar una hora abans de la funció, o sigui a partir de les 17h del dissabte.

Ja teniu la vostra?

#23 / Ja arriba la funció a l'Estruch de Sabadell!

Amics i amigues, còmplices i mecenes! Estem molt contents perquè ben aviat portarem els Equilibristes a Sabadell. El dia 8 de març (dissabte de la setmana que ve) serem a les sis de la tarda a l'Estruch. Les entrades només valen 10 euros i ja es poden comprar aquí.

Estarem encantats de trobar-vos entre el públic. Però com que sabem que molts de vosaltres ja ens heu vingut a veure més d'un cop, si us ho vau passar bé, ens agradarà molt que recomaneu als vostres pares, mares, cosins, cosines i amics diversos que vinguin a gaudir d'una tarda de dissabte fent equilibris amb nosaltres. Recordeu, el 8 de març a l'Estruch de Sabadell a les sis de la tarda! Gràcies per tot i fins ben aviat!

#21 / Queda ben poc per tornar a l'escenari!

Amics i amigues!!! Els assajos de la nova versió de l'espectacle no ens deixen ni dormir. Estem emocionats preparant-vos uns Equilibristes millors, més rodons, més bojos, però, per sobre de tot, com sempre, amb ganes de perdre la por.

Us recordem que a partir del dia 29 de gener ens trobareu a l'Almeria Teatre de Barcelona i que hi serem fins al 9 de febrer. Si ens voleu venir a veure, hi ha moltes maneres d'aconseguir descomptes: Un 30% menys si és anticipada. Al TresC com a regal club i rebaixades pels socis. Lastminute i tikets rambles et rebaixen un 50% si les compres 3 hores abans. 25% jubilats i carnet jove. 50% menors 14. 20% carnet biblio, fnac, racc...

I, si sou del Vallès, ens veiem el dia 8 de març a les 18h a l'Estruch!

#20 / Tornen els Equilibristes!

Molt bon any a tots, amics i amigues!

Esperem que estigueu tenint unes festes plenes d'alegria i bon menjar. Nosaltres comencem el 2014 amb bones notícies.

Els Equilibristes tornen als escenaris amb una versió millorada i ampliada. I, si no us ho creieu, mireu la nova imatge de l'obra...

Ens podreu veure a l'Almeria Teatre del 29 de gener al 9 de febrer i a l'Estruch de Sabadell el dia 8 de març. Ens agradarà molt trobar-vos a la platea i tornar a fer equilibris junts!

#18 / Amb ressaca després de quatre dies fantàstics... ens trobem una crítica a la xarxa

“A escena només tres actors: la núvia i una parella noi i noia. El nuvi, tot i que es pregunta molt per ell, només és una americana en un penjador sospès del sostre amb un fil invisible. El decorat és una sala de festa amb taules i cadires on s’esdevé el banquet de noces.

El desenvolupament de l’acció és força caòtic, volgudament caòtic, cosa que el fa molt interessant. Tots els actors fan diversos personatges i s’ha d’estar atent. Com a exemple, la núvia, quan es posa ulleres és la Júlia i així amb tots els personatges. Preguntes, respostes, hipocresia, tot passa de pressa davant els ulls de l’espectador que ha d’estar atent a una pila de canvis: d’ulleres, de humor, d’actitud...

Del que explico es pot deduir que estem davant d’una obra “menor”, però entre cometes. Una obra que possiblement demani una mica més de rodatge i polir alguns moments, però una obra que pot donar molt de joc.

leer más

#17 / Ahir vam estrenar i els mitjans ja parlen de nosaltres:

Connexió Barcelona de BTV (a partir d’una hora i dos minuts)

http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/25505/

Xat del cap de setmana del Matí de Catalunya Ràdio

http://www.catradio.cat/audio/742456/El-xat-del-weekend

Entrevista al Cabaret elèctric d’iCat

http://catradio.cat/icat/audios/Equilibristes-una-obra-sobre-lamistat-a-la-Nau-Ivanow/741968

Reportatge a Els Experts d’iCat (minut 21)

http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Els-experts/742364#

Recomanació a Catalunya Ràdio (minut 9)

http://www.catradio.cat/audio/742054/Bloc-horari-(04072013-1000)

Entrevista a Ràdio Sabadell

http://alacarta.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_13131_15.mp3

TeatreBarcelona.com

http://www.teatrebarcelona.com/espectacle/equilibristes

Article a El Punt-Avui

Gràcies a tots per acompanyar-nos en aquesta aventura i en una nit tan bonica com la d’ahir!

leer más

#15 / És l'hora dels agraïments!

Queden només 5 dies per estrenar Equilibristes. I creiem que és un bon moment per agraïr públicament a la gent que ens ha donat suport a través de la campanya de crowdfunding que hem fet per finançar el projecte.

Des d'aquí, moltes gràcies a tots i a totes!

Marina Pujol

Anna Sauquet

Marta Marcet i Elisabet Cases

Marta Verdejo

Anna Solé

Pilar Matencio

Elena Mondria

Enric Lucena

Laia Llonch

Jaume i Mari Pau

David Abril i Maite Bessó

Marta López Cornellas

Marta i Àlex

Jordi Monteagudo

Míriam Riau

Aleix Casademont

Meritxell Berneda

Joan Trias

Laia Claret i Gemma Bonet

Blai Marsé

Anna Maria Blanquer

Josep Maria Blanquer i Carmen Ramiro

Cesc Bertran

Montse Virgili

Albert Miralles

Francesc Esteve

Rafel Izard i Josefina Ibáñez

Isabel Rocha

Josep Serrano

Sergi Andreu

Alberto Ramos

Mònica Muñoz

Christian Machío

Anna Fité

Clara Jordan

Sílvia sansegundo

Cristina Bordas

Júlia Brosa

Margarida Troguet

Núria Jar

Marisol López

Família Serrano Parera

leer más

#14 / Fer equilibris ajudant-te d'altres que també en fan


"Suposo que la vida és això, fer equilibris ajudant-te d’altres que també en fan" diu una de les protagonistes d'"Equilibristes". I, igual que la vida, el teatre també va d'això. De fer equilibris permanentment sobre una corda que es mou contínuament i que no controles. La màgia del teatre, n'hi diuen.

El cas és que ens trobem a una setmana escassa d'estrenar "Equilibristes", després d'haver-ne fet ja gairebé quatre d'assajos. I, en la intimitat d'aquest blog, us confessem que han estat setmanes mogudes i remogudes. Plenes d'equilibris, desequilibris i nous equilibris.

Els "Equilibristes" d'avui, els que es deixaran la pell a l'escenari del 4 al 7 de juliol, no són els mateixos que éren fa un mes. De fet, la incontrolable màgia del teatre ha fet que es transformés tot (text, repartiment, atmosfera) en una cosa inesperada. Però que, a aquestes alçades, ens fa molta il·lusió poder presentar en públic.

leer más

#13 / Moltes gràcies!

Moltes gràcies a tothom!

"Equilibristes" tirarà endavant gràcies a la col·laboració de 84 mecenes que han confiat en nosaltres.

Durant els propers dies tindreu notícies nostres.

I us esperem del 4 al 7 de juliol a la Nau Ivanow!

#12 / I aquí, la resta del nostre equip...

I, un cop hem presentat a la sèrie de personatges que intentaran fer equilibris a la Nau Ivanow, és l'hora de presentar l'equip que els farà costat.

La Mireia Izard, l'autora i ajudant de direcció:

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UAB on ha tingut professors de cinema i guió cinematogràfic com ara Esteve Riambau, Romà Gubern, Josetxo Cerdán o Lope Serrano. Vinculada al periodisme cultural des de fa més de sis anys en diferents mitjans de comunicació(Com Ràdio, iCatfm, Catalunya Informació, Catalunya Ràdio) actualment treballa de guionista al Matí de Catalunya Ràdio i de professora associada a la Facultat de comunicació de la UAB.

Ha fet d’ajudant de direcció en el curtmetratge “El cel sobre la casa Usher” de Silvestre García i basat en un conte d’Edgar Allan Poe, guionista i protagonista del curtmetrate “Article 45/3” dirigit per Daniel… leer más

#11 / I la nostra última equilibrista, l'Ester Piera

(Última per qüestions alfabètiques, no malpenseu)

L'Ester Piera es posarà en la pell de la Carla, una noia essencialment... equilibrista. Perquè per no fer mal, per mantenir-ho tot tal i com està, té el mal costum d'amagar la veritat. I això, com no podia ser d'una altra manera, li pot portar més d'un problema.

L'Ester va néixer a L'Hospitalet de Llobregat. Ja de petita, estudia violí i solfeig i s'examina al Conservatori del Liceu. Amb els anys, es decanta més cap a les arts escèniques i estudia a diverses escoles com l'Escola de Teatre Musical Memory, Ecad, Eòlia, Tapeplas i El Timbal, treballant disciplines com el claquè, el clown, la dansa Contemporània, el teatre Musical i la locució. Finalment consolida els seus coneixements a l'Estudi Nancy Tuñon de Barcelona, cursant la "Formació de l'Actor" i el monogràfic "L'actor davant la càmera" amb Esteve Rovira.

leer más

#10 / Ara, la Núria Deulofeu

I què seria un casament sense una núvia? Doncs, sí, a Equilibristes també tenim una núvia com cal. I aquesta no serà una altra que la Núria Deulofeu.

I qui és la Núria? Doncs una actriu nascuda Cervelló el juny de 1989 i que sol somriure més que en aquesta foto. Es va mudar a Barcelona als 10 anys, on va començar a estudiar teatre en algunes escoles a través de diferents monogràfics (Eòlia, Col•legi del Teatre, Berty Tovías). Als 19 anys, va decidir formar-se com a actriu a l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver.

Es va iniciar en el món professional a través de la publicitat i de petits projectes televisius, entre ells “Raval”, pilot dirigit per Román Parrado, Prod. Cromosoma; videoclip “Plens de Vida” del grup Fred&Són, d’ ESCANDALO FILMS, i col•laborant en sèries de tv3 com “Vendelplà” i “13 anys i un dia”. La seva carrera televisiva s’ha desenvolupat sobretot treballant com a protagonista al Canal i Món 3xl (2010-2013).

leer más

#09 / L'Enric Cambray serà en Pau...

En Pau. Jove, modern,un punt sobradet, potser? Parella de la Júlia, i... bé, tant se val, un dels principals responsables dels desequilibris que viurem a la Nau Ivanow.

I qui farà de Pau? L'Enric Cambray.

Actor que ha rebut formació a l’Institut del Teatre de Barcelona, l’Escola de Teatre Musical Memory, l’Escola Eòlia i la Productora Towanda Dreams amb Isaac Alcayde.

A més, ha estudiat cant, jazz, claqué, clown, piano i d’altres especialitzacions tant a Barcelona com a Nova York. Un tot terreny, vaja.

En teatre, ha treballat a “Llàstima que sigui una puta!” de John Ford amb la companyia La Pell, “De poble en poble” dirigit per Joan Ollé, “Geronimo Stilton: El musical” (Dir. Àngel Llàcer) com a protagonista i en moltes altres produccions com “El senyor de les mosques 2.0” (Dir. Abel Coll), “Hikikomori” a La Villarroel (Dir. Jordi Faura), “El Parany de… leer más

#08 / És l'hora de la Cristina Arenas. O sigui, de la Júlia.

La Cristina Arenas farà de Júlia. Una noia a qui sembla que li va sortir una mena de mala llet, de llet agra, que deixa anar de tant en tant. Però en el fons és bona persona i, segurament, el que li passa és que vol amagar les seves debilitats.

A la vida real la Cristina és una miqueta més simpàtica que la Júlia, diuen.

Ve de terres gironines. Ha rebut la formació de l’Institut del Teatre de Barcelona, l’escola Eòlia i l’escola El Galliner de Girona.

En teatre ha treballat a “De poble en poble” dirigida per Joan Ollé, “Cuques” dirigida per Blanca Bardagil, “Besos” amb direcció de Joel Minguet, diverses lectures dramatitzades i recitals de poesia a la Sala la Planeta: “El meu poble i jo –un recital de poemes de Salvador Espriu-, Josafat i moltes altres” amb direcció de Joan Ribas.

En el camp audiovisual, ha participat en el videoclip “La Masovera” del grup de música Català Ebri Knight i en la sèrie on-line NII.

No us perdeu el seu duel amb la Sònia...

#07 / Una banda sonora per anar fent equilibris

Quina relació poden tenir Los Chunguitos, Raphael, Jamiroquai, Cindy Lauper o Adriano Celentano?

Doncs en realitat cap, o ben poca... De fet, segurament només una. I és que tots ells formen part de la llista de cançons que han triat (gairebé) tots els membres de la companyia Equilibristes.

Què en podem esperar d'un grup que crea aquesta aquesta barreja de sons, estils, èpoques, tant... especial?

PD1: Informar-vos que cadascú de l'equip ha escollit dues cançons.

PD2: Clar que, tractant-se d'un casament, potser a la núvia n'hi hem deixat triar més d'una.

PD3: I, ben mirat, ja diuen allò de 'quien parte y reparte, se queda con la mejor parte', així que, potser, qui escriu aquest post també s'ha pres alguna llibertat.

PD4: Si teniu temps lliure us podeu parar a pensar qui ha triat cada cançó.

#06 / Amb vostès... en Carles Algué

En Carles Algué serà l'Òscar, un noi que segurament no ha crescut el que havia de créixer, que als seus gairebé 30 anys té la sensació de no haver aconseguit els objectius vitals que es plantejava. I a sobre... a sobre la relació, la mala relació amb el seu pare.

Però tot això ja ho veureu a la Nau Ivanow.

I qui és en Carles?

Doncs és un manresà que es va graduar en interpretació al Col·legi del Teatre de Barcelona i que ha ampliat la seva formació amb professors com Clara Segura o Julio Manrique, amb cursos d'entrenament Daulte i a cursos de l'Obrador de la Sala Beckett.

En teatre ha actuat a "DesigJam" (dirigit per Neil Labute), i ha format part del projecte Companyia K, dirigit per Lluís Pasqual al Teatre Lliure. També ha actuat a l'obra "Com els vells temps", de Roger M. Puig; a "Catàstrofes", a la Sala Beckett; i en muntatges dirigits per Pau Miró, Thomas Sauerteig i Pep Pla.

leer más

#05 / Primers assajos...

Això ja està en marxa!

Aquest dissabte els Equilibristes vam fer la primera jornada d'assaig entre les parets de la Nau Ivanow.

Com podeu veure, va ser una trobada molt femenina... Les actrius van aprofitar per discutir sobre els seus personatges i quina relació hi ha entre ells.

I, la setmana que ve, reunió de l'equip tècnic i un nou assaig amb l'equip sencer.

Continuarem informant!

#04 / El teaser d'Equilibristes

Us presentem el teaser d'"Equilibristes"!

Què us sembla? Ens ajudeu a difondre'l?

Necessitem una darrera empenta per aconseguir el finançament de Verkami. Ens doneu un cop de mà difonent aquesta pàgina?

Gràcies!

PD: Per motius professionals, finalment el Ricard Farré no podrà participar a "Equilibristes". El susbtituirà en Carles Algué. Al vídeo, però, hi surt en Ricard. Coses del teatre!

#03 / Us presentem a la Laia Alberch... o a la Sònia

Us presentem a la Laia Alberch, o a la Sònia... La Sònia és un personatge que, ben mirat, potser no hauria d'haver aparegut. Perquè serà la seva aparició la que farà que s'obri la caixa dels trons i faci trontollar els equilibris. Clar que... quina gràcia tindria la vida sense desequilibris inesperats?

La Laia és una actriu nascuda a Barcelona el 1987. Va començar fent teatre el 2001 formant part de la companyia Helena Teatre, on va estar 4 anys fent diverses obres. Començà la seva carrera teatral a l’escola Nova Eòlia i, actualment estudia el 3r curs d’interpretació a l’Institut del Teatre.

Ha participat en projectes teatrals com “El Senyor de les Mosques 2.0”, dirigit per Abel Coll, “El dolor invisible” de Jordi Sierra i Fabra, dirigit per Joan Gallart, “Terror i Misèria al Tercer Reich”, projecte dirigit per Jorge Vera, i altres obres amb la companyia Helena Teatre i també amb Meridià 20, companyia dirigida per Laura Batllori i Aleix Fauró.

leer más

#02 / Comencem?

A "Equilibristes" som molt transparents. Bé... potser els personatges de l'obra no ho són... O sí... Tant és, ja ho veureu ben aviat.

En tot cas, nosaltres volem mantenir-vos al dia de tot el que anem fent. Així que farem servir aquest blog per anar informant dels passos que anem fent.

I què és el primer que farem? Doncs... començar. I comencem el proper dissabte 25. Aquest serà el primer dia d'assaig. Tornarem a assajar el dissabte següent i, a partir del dia 3 de juny, assajos diaris fins el dia de l'estrena. Ja sabeu que el nostre dia D és el 4 de juliol.

I, parl·lelament, el nostre súper-equip tècnic es va reunint i va pensant com donar cos a la cosa.

Ben aviat us anirem presentant, un a un, i una a una, totes les persones que estan fent que "Equilibristes" sigui possible (ja us avisem que hi ha novetats de darrera hora...).

#01 / Obrim el blog equilibrista!

Comencem a donar vida al blog d'"Equilibristes".

A partir d'avui us anirem informant de com avança el projecte. Dels assajos, de qui són els actors i les actrius que donaran forma al nostre projecte. De qui n'és l'autora. De qui n'és el director. De qui en fa l'escenografia o les llums. De com es pensa el vestuari. De...

En definitiva, aquest blog serà un espai que ens permetrà explicar i compartir com es va creant aquest projecte.

Recordeu: "Equilibristes", del 4 al 7 de juliol a la Nau Ivanow!

Ben aviat, noves notícies...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies