❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sin salida

"Sin salida" és un curtmetratge de dos alumnes de l'escola FM-TE com a treball de recerca. El guió escrit per Miguel Ibañez Monroy narra la història d'un robatori en una casa que guarda un obscur secret. Com s'ho faran els dos lladres per sortir-ne amb vida?

Videovallès

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
31
Aportaciones
1.000€
De 980€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUE ÉS "SIN SALIDA"?
"Sin salida" és un curtmetratge que narra un complex entramat d'un robatori en una casa que amaga un obscur secret i que resultarà un canvi en les vides dels dos personatges.

La direcció i producció de tot el curtmetratge és de dos alumnes de l'escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Barcelona, i compta amb el suport i l'assessorament d'Edicions Vídeo Vallès.

El guió d'aquest curtmetratge és de Miguel Ibañez Monroy, format a l'ESCAC qui amb molt entusiasme ha aconseguit plasmar la nostra idea en un fascinant thriller ple de misteri.

QUI FORMA L'EQUIP DE "SIN SALIDA"?

Com a director, Max de Rosselló juntament amb la seva companya i productora Celia Carola, tots dos assessorats per Jordi Andreu.

Com a director de fotografia, Biel Capellas, un home amb recursos, molt de suport i amb moltes ganes d'aprendre i realitzar una gran producció.

Com a director artistic, Albert Riera amb el seu estil sutil i inconformista que ben segur ens deixara atònits.

A hores d'ara no podem confirmar la resta de l'equip tècnic però a mesura que es confirmi la seva participació en el projecte, anirem actualitzan aquesta pàgina.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Aquest projecte busca explicar una misteriosa història de la millor manera possible, comptant amb un bon equip tècnic i un bon material per assegurar el seu èxit.

El diners recaptats aniran destinats, principalment, al lloguer d'equip de gravació (RED ONE, equip de so i il·luminació), vestuari, departament artístic i dietes de l'equip de realització i actors. Es preten rodar el curtmetratge en dues jornadas consecutivas per minimitzar-ne els costos.

Tot l'equip de realització treballarà sense cobrar amb moltes ganes d'aconseguir grans resultats amb molta dedicació i amor.

CALENDARI

L’objectiu de la producció és el següent:

  • Els dies 4 i 5 de maig es realitzara el rodatge i com a segona opció rodar els dies 11 i 12 de maig.

  • La post-producció s’allargarà fins a finals de maig.

  • La presentació és durà a terme a mitjans de juny juntament amb el lliurament de les recompenses.

AGRAÏMENTS

Us agraïm la vostra aportació en aquest projecte i la confiança dipositada en nosaltres, sense vosaltres aquest curt no podria veure la llum. Agraïm a tots aquells que han col·laborat al llarg de tot el proces. Pots seguir-nos al Twitter del projecte o estar sempre al dia a través del nostre Facebook. Qualsevol dubte o pregunta ens ho podeu fer saber mitjançant la pròpia plataforma verkami o les altres plataformes online.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Videovallès

    Videovallès
    Autor/a

    casi 11 años

    Si, usted puede hacer una aportación de 400€ que tendra carácter como patrocinador oficial del cortometrage.

  • Sando Par

    Sando Par

    casi 11 años

    una aportacion de 400€ se puede aportar, para que salga el nombre de mi pescaderia al final ?

#01 / Hem aconseguit gairebé 200€

Gràcies a tots per aquests quasi 200€. Aquesta meravellosa xifra aconseguida en quatre dies ens anima però no es pot abaixar la guàrdia, hem d'aconseguir-ne més.

Gràcies a tots els mecenes que han confiat en nosaltres i confiem en ells per que n'animin de nous a aportar el seu gra de sorra a aquest gran projecte.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies