Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

"Microones", nou disc d'El Trineu Tanoka

El Trineu Tanoka tenim preparat ja els temes del nostre segon disc "Microones"... Però necessitem la teua ajuda per fer que el disc veja la llum. Tan sols et demanem que ens avances la compra del CD, i a canvi et tenim preparats regals exclusius i tot el *merchandising* nou.

TRINEU

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
76
Mecenas
1.558€
De 1.500€
Aporta al proyecto

"Microones" és tracta d'un treball composat per 13 temes propis que continuen amb la línia del primer disc, "Recull d'Andròmines", però mostren la maduresa que aporta este temps tocant junts. Un disc potent i fresc que estem convençuts que vos va a encantar ja que les vibracions que tenim als assajos són molt especials.

1500 euros??
L'ajuda que vos demanem és de 1500 euros... però ojalà dur a terme el nostre projecte costara tan sols això... Anem a gravar el disc, mesclar el disc, masteritzar el disc, legalitzar el disc, promocionar el disc, fer-li un disseny guapet, presentar-lo amb un videoclip d'avançament, pagar els regals exclusius que vos hem preparat i per últim fer les còpies...

nosaltres anem a ficar tots els nostres estalvis i el nostre art, però encara així no ens arriba... per això vos demanem la vostra ajuda.

CALENDARI
Si aconseguim completar el Verkami, hem preparat recompenses amb articles exclusius que només es podran aconseguir si participeu al Verkami. A més a més teniu la possibilitat d'aconseguir tot el merchandising que estem preparant... És una bona oportunitat d'aconseguir el CD abans que ningú i poder escoltar les cançons en exclusiva.

Durant 40 dies anem a estar recaptant els diners, i tant de bó n'arrepleguem de més. Al mateix temps anem a estar gravant el disc i mesclant-lo... i d'ací quaranta dies tindrem les dues coses preparades, perquè a finals de maig estem preparant un concert especial de presentació. En eixe concert farem entrega dels regals del verkami, i vos tindrem preparades més sorpreses.

Durant la gravació anirem ficant notícies del nostre procés, i podreu anar veient com va quedant el disc, el disseny, els regals que vos hem preparat, el videoclip... tot açò i mes serà possible si ens ajudem mútuament!!!

COM PODEU FER UNA APORTACIÓ AL PROJECTE?
Per a fer una aportació, necessiteu una targeta de crèdit. Aneu al cantó dret d’aquesta pàgina web i cliqueu sobre "Aporta al projecte". Llavors podreu triar la vostra aportació a partir de les diverses quantitats econòmiques que us proposem. Heu de saber que la quantitat aportada no se us carregarà al compte immediatament. Perquè se faça efectiu el pagament, caldrà que arribem als 1500 euros en 40 dies.

NOMÉS TENIM 40 DIES
Només tenim 40 dies per assolir la quantitat fixada. Si arribem als 1500 euros en 40 dies, Verkami recaudarà les vostres aportacions i ens farà entrega dels diners. Però si no assolim l'objectiu en 40 dies, les vostres aportacions no es carregaran al vostre compte i tot quedarà com si no hagués passat res.

...MENTRES TANT
Pots anar escoltant i descarregan-te digitalment el nostre primer disc "Recull d'Andròmines"

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#05 / Ho hem aconseguit!!!

Hem arribat a la xifra que ens haviem marcat, i ha sigut gràcies a tots vosaltres.vos estem eternament agraits!

Dir-vos que demà mateixa ensnfiquem a treballar en els regals i a mostrar-vos coses... I el dilluns rematem les guitarres... Buffff con està quedant el discazo

#01 / Bon dia a tots!!! comencem la carrera "Microones"

A partir de hui i fins a principis de maig anem a estar recaptant les vostres aportacions per a aconseguir-ho.

El primer que anem a fer es presentar-vos la Butxaca Freedom de les nostres amigues de Bateaubotó.

Serà una edició especial, per tant no podem mostrar-vos imatges encara... en breu ficarem més cosetes.

7€
11 mecenas

1 CD "Microones" signat pels membres del grup + Detalls especials verkami!!!

10€
11 mecenas

1 CD "Microones" signat i 1 CD "Recull d'Andròmines" + Detalls especials verkami!!!

15€
31 mecenas

1 CD "Microones" signat i la nova samarreta "Microones" + Detalls especials verkami!!!

22€
3 mecenas

1 CD "Microones" signat + La nova samarreta "Microones" + Poster especial "Microones" serigrafiat + Detalls especials verkami!!!

25€
4 mecenas

1 CD "Microones" signat + 1 CD "Recull d'Andròmines" + La nova samarreta "Microones" + Poster especial "Microones" serigrafiat + Detalls especials verkami!!!

30€
3 mecenas

1 CD "Microones" signat, que va dins d'una butxaca freedom edició especial by Bateaubotó.

50€
13 mecenas

Caixa especial Verkami, amb una edició especial de "Microones", amb regals sorpresa i tot el merxandatge del nou disc!!!

300€
0 mecenas

CONCERT
Concert del Trineu Tanoka + 4 CDs "Microones" signats (a partir de 50 km del Camp de Túria es pagarà desplaçament extra).

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.