❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

14+1 Llenya Prima. Poesia i Il·lustració Emergent dels Països Catalans

Pack únic de CD i llibre amb alguns dels millors talents joves de la poesia i la il·lustració dels Països Catalans, tots ells units amb la música excepcional de Petit com a fil conductor. Una aventura que vol ser el mirall de tota una generació de ments creatives. Ens ajudes a fer-ho realitat?

Llenya Prima

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
181
Aportaciones
4.350€
De 2.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÈ ÉS 14+1 LLENYA PRIMA?

14+1 Llenya Prima (www.llenyaprima.cat) és un projecte creatiu, eclèctic i transversal que vol agrupar, per primer cop, els joves talents de la poesia i la il·lustració de Catalunya, València i les Illes Balears, demostrant la immensa força dels nostres creadors emergents.

14+1 Llenya Prima és una aventura molt especial, única i multidisciplinar amb:

  • 14 grans poemes de 14 poetes joves dels Països Catalans que acumulen nombrosos reconeixements de crítica i de públic.

  • 14 fantàstiques il·lustracions (úniques i fetes especialment per als poemes) dels 14 il·lustradors més de moda de l’actual panorama gràfic català.

  • 14 cançons de l’apassionant músic Petit com a fil conductor.

D'ON SURT LA IDEA?

Petit (www.welovepetit.com) i Blowing Buffalo (www.blowingbuffalo.com) uneixen els seus esforços per tirar endavant aquest projecte tan especial.

La idea va néixer de les ganes de reivindicar que l’actual panorama artístic català és ric, divers i amb molt de nivell, malgrat les complicades circumstàncies que ens han tocat viure. A Blowing Buffalo i Petit estem convençuts que l’art no s’ha de rendir contra l’adversitat sinó que ha de créixer cada vegada amb més força. Per aquest motiu, s'ha seleccionat una mostra representativa i brillant d’alguns dels creadors joves més destacats dels Països Catalans amb l'objectiu de donar visibilitat a tota aquesta vitalitat concentrada en un producte irrepetible.

ELS CREADORS

14 POETES: Maria Cabrera, Esteve Plantada, Mireia Calafell, Blanca Llum Vidal, Joan Duran, Estel Solé, Laia Noguera, Pau Gener, Anna Gual, Pau Sif, Mercè Climent, Pau Vadell, Anna Cortils, Jaume C. Pons Alorda www.llenyaprima.cat/poetes

14 IL·LUSTRADORS: Marta Altés, Albert Pinya, Maria Herreros, Lara Costafreda, Maria Diamantes, Mar Oliver, Joana Santamans, Cristòfol Pons, Sara H Peñalver, Marc Pallarès, Pau Bonet, Maria Alcaraz, Laura Castelló, Riki Blanco www.llenyaprima.cat/il·lustradors

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

  • Lloguer de l'estudi de gravació.

  • Enregistrament i masterització de les cançons.

  • Fabricació de 500 còpies del CD.

  • Maquetació del material gràfic.

  • Edició curosa de 500 llibrets en color amb els 14 poemes i les 14 il·lustracions.

  • Impressió dels 500 llibrets.

  • Fabricació artesanal del marxandatge (bossa de tela, xapa, samarreta, punt de llibre il·lustrat, pack de tres postals, llibre d'artista numerat, etc.).

  • Enviaments de les recompenses als mecenes.

Els diners que demanem serviran per cobrir les despeses de tots aquests elements que cal produir. Com més diners aconseguim més possibilitats tindrem per millorar la qualitat del producte final i donar-li la difusió que es mereix!

EL CALENDARI

A l'estiu del 2013 gravarem tot el material musical i maquetarem el continguts gràfics. També en aquesta època prepararem les recompenses exclusives per a tots els cracks que hagueu confiat en nosaltres a través de les aportacions. Tan bon punt estigui llest i arribin els primers raigs de la tardor, farem la presentació oficial i els enviaments a tots els fantàstics mecenes que hagueu cregut en un projecte tan especial i valent com aquest.

POSTER AMB ELS PARTICIPANTS

PER SABER-NE MÉS:
Web / Facebook / Twitter

DIFUSIÓ

Gràcies a tots els mitjans de comunicació que ens estan ajudant a difondre el projecte!
http://llenyaprima.wordpress.com/parlen-de-nosaltres/

Nació Granollers, Diari Ara, VilaWeb, Bcn Pop, El Pou de la Gallina, Diario de Mallorca, Núvol, ACN, Menorca.Info...

GRÀCIES INFINITES! Que la llenya cremi fort!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carles Pastor

    Carles Pastor

    más de 9 años

    No he rebut la recompensa de 15 euros,.

  • Llenya Prima

    Llenya Prima
    Autor/a

    casi 10 años

    Benvolgut/benvolguda, contacta amb en Joan Castells (aka Petit), qui s'ha encarregat de la fabricació i distribució de les recompenses:

    [email protected]

    [email protected]
    (posa en còpia els dos mails)

    Sabem que algunes s'han enviat, però no totes. Posa't per favor en contacte amb ell.

    Gràcies.

  • mlda

    mlda

    10 años

    Bon dia, volia demanar si ja s'han enviat els cds de llenya prima. Gràcies

  • Llenya Prima

    Llenya Prima
    Autor/a

    10 años

    Benvolgut/benvolguda, contacta amb en Joan Castells (aka Petit), qui s'ha encarregat de la fabricació i distribució de les recompenses:

    [email protected]

    [email protected]
    (posa en còpia els dos mails)

    Sabem que algunes s'han enviat, però no totes. Posa't per favor en contacte amb ell.

    Gràcies.

  • david

    david

    más de 10 años

    Hola! Quan rebrem la recompensa? Jo encara no he rebut res! Gràcies.

    David

  • Jordi Prenafeta

    Jordi Prenafeta

    casi 11 años

    Altre cop, cap ponentí antologat.

    El Far West segueix completament ignorat, a la Catalunya ciutat.

    Fins quan?

#03 / Shookdown diu: "un dels projectes més creatius i inspiradors d’aquests darrers mesos"

Benvolgudes i benvolguts!

El nombre de mecenes que ha decidit, com vosaltres, apostar per aquesta aventura segueix creixent! Mil gràcies a totes i a tots! Tant és així que la premsa ha seguit també publicant notícies i entrevistes relatives al projecte.

Aquí teniu el que ha publicat Shookdown:

http://www.shookdown.es/2013/06/05/petit-triar-poema-fer-tel-poc-teu-es-treball-diferent-pero-trobo-interessant-el-comencar-fer-coses-poguem-construir-entre-tots/

i Aquí el del Diari Gran del Sobiranisme que ha escrit la nostra estimada Mercè Climent:

http://diarigran.cat/2013/06/joan-e-castells-petit-ens-parla-del-llibrecdmusicalobra-dart-141-llenya-prima/

Recordau que encara falten uns dies per concloure el verkami, si sabeu d'alguna persona interessada en tenir aquesta peça d'art de col·leccionista, avisau-la que encara hi és a temps!

una abraçada a totes i a tots!

#02 / Contentíssims! Gràcies llenyataires!

Dir que estem contents és poc!

GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES!

Hem aconseguit el primer objectiu amb la meitat dels dies marcats! I encara ens queden 20 dies a Verkami que segur que seran fantàstics.

Com que volem fer un material irrepetible, de qualitat, i amb unes recompenses collonudes, necessitem que les aportacions no aturin. Així que ja sabeu, si coneixeu a persones que hi puguin estar interessades, aquest és el link: www.verkami.com/projects/5137

A dia d'avui Llenya Prima ja som:

14+1
+els 116 mecenes
que ens esteu ajudant a fer-ho possible!

Gràcies també a tots aquells que ens esteu ajudant a difondre la paraula de 14+1 Llenya Prima als mitjans de comunicació: http://llenyaprima.wordpress.com/parlen-de-nosaltres/

Us deixem amb una cançó preciosa de Petit, l'alter-ego de Joan Castells, el cantant mallorquí que musicarà els 14 poemes, al programa Singulars del Canal33.

leer más

#01 / Llenya a llenya! Gràcies per cremar plegats

Estimades i estimats mecenes,

Gràcies, gràcies i gràcies de veritat pel vostre suport econòmic i apassionat. És gràcies a vosaltres i al vostre entusiasme que el projecte 14+1 Llenya Prima. Poesia i Il·lustració Emergent dels Països Catalans ja ha aconseguit sobrepassar els 2.000 euros. Gràcies de cor per aquesta confiança que de ben segur ens ajudarà a arribar al final amb un gran èxit!

Però l'aventura no acaba aquí. Encara ens falta una mica per assolir la quantitat que necessitem per poder començar a tirar endavant aquest projecte que tant estimem. I quan arribem als 2.900 euros, seguirem! I és que tenim moltes ganes de superar la quantitat mínima i esforçar-nos per tal que el producte final gaudeixi de la màxima qualitat possible. Ens agrada pensar que quan el tingueu entre les mans us pogueu sentir feliços, privilegiats i orgullosos d'haver format part, vosaltres també, d'aquest gran projecte.

A dia d'avui Llenya Prima ja és:

14+1
+els 78 mecenes
leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies